:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Koja je to rečenica koju ON najčešće upotrebljava?
Kako vam se obično obraća...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Bubi moj volim te puno
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
tayra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 166
|
|
gdje si,sta ima?
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Bubi moj volim te puno |
Joj ne znam zasto ali ja mrzim kad mi neko kaze "bubi"....
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
babily je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Bubi moj volim te puno |
Joj ne znam zasto ali ja mrzim kad mi neko kaze "bubi".... |
pa meni je baš simpatično ne znam jesam li ga dva puta u godini dana nazvala imenom 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
cyberpop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 127 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja nevolim takve stvarcice...Bebilicu, kuco, maco, pile i da ne spominjem raznorazne "dodatke"
Eventualno Ljubavi moze da prodje....
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
A jeb... misha
|
|
|
|
|
|
Ellectra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2005 Poruke: 106
|
|
Da vidimo... njegova tipicna recenica je... "Dogovoricemo se", izgovara je svaki put kada se ne slaze sa nekim mojim predlogom, a nece da mi se suprotstavi direktno. Najcesce... to mu ne pomaze mnogo... jer sam vec naucila skriveno znacenje:)))
|
|
|
|
|
|
nofrks Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295
|
|
"Sta da kupim"
"ok"
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Njegova tipicna recenica je "bice prilike" svaki put kad krenem da zvocam kako bih ja ovo i ono, ovako i onako...
I da..."Dogovoricemo se", u istim situacijama kao i kod Ellectre...Da mi nemamo istog decka?
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
mala volim te puno!
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | babily je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Bubi moj volim te puno |
Joj ne znam zasto ali ja mrzim kad mi neko kaze "bubi".... |
pa meni je baš simpatično ne znam jesam li ga dva puta u godini dana nazvala imenom 8) |
Ne volim to "Bubi" zato sto je jedna moja drugarica zvala tako jednog svog decka koji je bio uzasan (i prema njoj i u svakom drugom smislu) i kojeg ja bas i ne volim (hvala bogu nisu vise zajedno) i od tada kada cujem to "Bubi" ja se najezim i uvek se setim tog decka.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|