:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Jedan forumas (izvinjavam se sto ga ne navodim po nicku) je rekao ovo. Da li je to tacno? Da li se slazete sa tim? Da li vam je bolja riba sa sminkom ili bez nje? Ili samo umereno i sve ce biti OK ili sta
|
Poslednja prepravka: EGO! datum Čet Dec 14, 2006 11:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Mislim da je sasvim ok kad je umereno...
|
|
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
Apsolutno se slazem da devojke treba da imaju sto manje sminke!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Jest istina je
Meni moj dragi kaže da sam mu najljepša kad se ujutro probudim 8)
A jedan prijatelj kaže da se šminkaju samo BiiiiP
Šminka ih ometa i pri ljubljenju, a okus im i nije baš najljepši
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
slazem se s tim likom koji je to reekao,ja ne podnosim devojke(ribe) koje se krece,...
prvo sto tako pokazuju da imaju neki nedostatak ako ne na licu onda u glavi,....a drugo nikad sminka nece zamentiti prirodnu lepotu,.....
ja volim devojke s sto manje sminke,...
i koje su samouverene u sebe tako da je ne koriste jer znaju da nemaju sta da kriju,maskiraju i krece vec se pojavljuju onakve kakve su pa kome se svide svide kome ne ko ga sisa,....
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Definitivno vise vole devojke bez sminke...Uverila sa milion puta...
|
|
|
|
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: |
i koje su samouverene u sebe tako da je ne koriste jer znaju da nemaju sta da kriju,maskiraju i krece vec se pojavljuju onakve kakve su pa kome se svide svide kome ne ko ga sisa,.... |
tako je i ja volim vidjeti curu s manje šminke i manje eksperimentiranja s kosom i sl. One koje su cijele zamaskirane imam dojam da se žele svidjeti svima...a to ne valja [-X
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Ma svi bi oni preslatku curu kraj sebe - ali da se ne sminka.
To ih ipak nece spreciti da se okrenu za fino namontiranom ribom na ulici.
volim kada demantuju sami sebe.
Licno mislim da u svemu treba biti umeren i znati za koje prilike, kako i da li se sminkati.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Ma svi bi oni preslatku curu kraj sebe - ali da se ne sminka.
Licno mislim da u svemu treba biti umeren i znati za koje prilike, kako i da li se sminkati. | e mislim da gresis,ja i moji drugovi znamo da se okrenemo za takvim okrecenim"ribama" al bolje da ne znas s kakvim recima takve "ribe" opisujemo i sta mislimo o njima,....
tj. ne okrecemo se za njma jer su namontirane vec sta izigravaju tako okrecene,...
|
|
|
|
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Ma svi bi oni preslatku curu kraj sebe - ali da se ne sminka.
Licno mislim da u svemu treba biti umeren i znati za koje prilike, kako i da li se sminkati. | e mislim da gresis,ja i moji drugovi znamo da se okrenemo za takvim okrecenim"ribama" al bolje da ne znas s kakvim recima takve "ribe" opisujemo i sta mislimo o njima,....
tj. ne okrecemo se za njma jer su namontirane vec sta izigravaju tako okrecene,... |
sad će se većina cura vjerojatno posramiti....
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Ma svi bi oni preslatku curu kraj sebe - ali da se ne sminka.
tj. ne okrecemo se za njma jer su namontirane vec sta izigravaju tako okrecene,... |
sad će se većina cura vjerojatno posramiti.... | oce li ili nece ne znam samo znam da mi je odvratno kao i mom drustvu kad se devojka kreci i onda izigrava neku "ribu",....
|
|
|
|
|
|
EGO nadam se da si zadovoljna odgovorima i da si otkrila nešto novo
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|