:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Primjećujem da su curice oko mene lude za košarkašima i vaterpolistima, neke i za nogometašima. Kakvi sportaši kod vas prolaze? I volite li uopće sportaše? Koje i zašto?
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
Fabio Cannavaro MMmmmmmMMMMmmmljaccc!!!!!!! fudbaler.. inace se ne lozim na sportiste ali je on ... mljac!!!
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
tayra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 166
|
|
hm...volim sportiste...posebno nogometaše...nekako me ohladi kad lik ne voli sport...a robin van persie mi je mljac..podsjeca na djete i bed boya...
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
pa sve devojke ih vole zato sto su zgodni i ima ih slatki,uspesni a sve t odevojke privlaci!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Bitno je da je ok covek,ali ni protiv sportista nemam nista,apsolutno je nebitno sta trenira...
|
|
|
KatriX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136
|
|
Ne mora da bude po svaku cenu sportista ali bi bilo pozeljno.Razlog?Mislim da nam je svima poznat..Lepo gradjen,sportski duh..dobra kondicija.. 8)
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
~ fudbaleri: guza za pozeleti
~ kosarkasi: visina za pozeleti
...... a spoj ovoga je njami - njami ......
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
I meni su najbolji odbojkasi
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja sam se zabavljala sa deckom koji se celog zivota bavio vaterpolom i plivanjem...naravno, nije bio profesionalac vec rekreativac...svidjalo mi se kako izgleda...bio je visok, sjajno razvijen, ali to je to...to sto ti je decko sportista nije neka preterana dobit...od onoga sta trenira i kako izgleda su druge stvari mnogo vaznije...ne bih se mogla zabavljati sa nekim zato sto je fudbaler, kosarkas ili sta ti ja znam vec sta...mora mi odgovarati kao covek, a to da li ce se neka na ulici okrenuti za njim...pft...koga briga za to...vazno da sam se ja okrenula
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
kosarkasi i nogometasi. obozavam ih
|
|
|
|
|
|
OdbojkAsicAAA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 122
|
|
Ja najvise volim sportiste...svi momci su mi bili sportisti i to uglavnom odbojkasi ))) mozda zato sto se obicno krecem po tim krugovima.....mada najduza veza mi je bila sa rukometasem,oni su prave "muskarcine" dok su odbojkase veliki svaleri....sve do jednog.....a trenutno sam sa kosarkasem....oni su super isto....ma sportisti su najbolji...mmmm...i najzgodniji.....
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
uhhh...sportasi... uglavnom prolaze kosarkasi, na njih sam slaba zato sto su stvarno dobro gradjeni (ali ne ona varijanta 215 cm heheh), ima i dobrih fudbalera i rukometasa ali kosarkasi su zakon. al moj trenutni dragi se bavi boksom, al na svu srecu nikada se nije vratio sa nekom modricom
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|