www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Privatne Srednje Skole?
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
~*трола41*~
Banovan!

~*ЛегендА*~
~*ЛегендА*~

Godine: 33

Datum registracije: 30 Apr 2005
Mesto: Opusteno...Beogradski!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: Privatne Srednje Skole? Na vrh strane Na dno strane

evo otvorio sam ovu temu,jer mislim da je bas ono...
ovako ja sam jedan od onih koji idu u privatnu shkolu,
ima u beogradu par privatnih srednjih shkola,i verujte mi,mnogo je bolje nego u drzavnim,nemozete pasti na popravni,ali zato ce te ostajati duze od nedelju dana i vise ako treba kad svi zavrshe! cene su mozda malo visoke,ali to se tek kod nas razvija...
da li ste pristalica privatnih srednjih shkola,gde nema onoga shto ima i u drzavnim,nervozni profesori koji kuci imaju problema i onda uceniku ni krivom ni duznom daju keca?... ja sam potpuno za privatne shkole!

I? JEL IMA NESTO ZANIMLJIVO U MOM POTPISU?....

ivaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja potpuno nisam..iz vise razloga..ja idem u normalnu gimnaziju,i atmosfera je 100% bolja.znam druga koji je toooliko propao u srednjoj da to nije zdravo-srednjoj privatnoj..u privatnim je sve ustogljenjo,mozes da prof. pricas sta hoces,kad hoces..to ne funkcionise..OVO JE SRBIJA!!

[ZG]Paneb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2006
Mesto: Zg

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Problem je bas u tome sta nemozes past razred. Mislim da se u privatnim skolama mnogo manje nauci nego u drzavnim, prvenstveno jer profesori previse pustaju. Drzavna skola se kasnije mnogo vise cijeni.

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

privatne skole su za mamine maze i tatine sinove koji su nesposobni da idu u skolu kao i sav normalan svet

mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nikad ne bi isao u privatnu skolu

alex81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 8:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to potpuno bezveze...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zamolila bih clanove da ne komentarisu jednom recenicom...ako su za privatne skole neka kazu zasto...ako su protiv njih takodje neka iznesu svoje argumente...postovi u kojima pise samo 'glupo mi je', 'super je', 'bzvz je' i sl ce biti obrisani...hvala lepo

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam kakve su privatne skole u Srbiji,ja idem u privarnu srednju skolu,ali u Americi.I ne zato sto sam "mamina i tatina maza",vec zato sto sam ucila,i doibila skolarinu,i takvu ponudu nisam htela da propustim.Skola u koju ja sada idem,je mnogo bolja nego Drzavana Skola,u Americi,u kojoj sam pre bila.U ovoj skoli jeste teze,i ima dosta domaceg,i kontrolni su svakog petka,i pocinje u 8:20,a zavrsava se u 16:00h...ali sve se to isplati!Ova skola mi bar garantuje da ako budem ucila kao sto sada ucim,dace mi skolarinu za neki bolji fakultet.Ako su takve Privatne Skole u Srbiji,onda sam za,ali ako nisu,onda mislim da je to bezveze,i da je bacanje novca!Zaista ne mogu da zamislim Privatnu Skolu u Srbiji.Tu bi isla samo deca nekih bogatasa,dok deca koja su stvarno intelegentna,ne bi mogla da idu u tu bolju skolu,jer njihovi roditelji ne bi imali novca da to plate.A Srbija nije dovoljno jaka kao zemlja da da svim dobrim djacima,ciji roditelji nemaju novca, skolarinu za takve skole.Mislim da je to nije posteno(kao i mnoge stvari u nasoj zemlji...),i nepravdeno je prema djacima koji zaista imaju talenta,i intelegentni su,ali na zalost nemaju novca...

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

natashaaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Mar 2006
Mesto: duBBBrava

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bree je napisao/la sledeće:
Ne znam kakve su privatne skole u Srbiji,ja idem u privarnu srednju skolu,ali u Americi.I ne zato sto sam "mamina i tatina maza",vec zato sto sam ucila,i doibila skolarinu,i takvu ponudu nisam htela da propustim.Skola u koju ja sada idem,je mnogo bolja nego Drzavana Skola,u Americi,u kojoj sam pre bila.U ovoj skoli jeste teze,i ima dosta domaceg,i kontrolni su svakog petka,i pocinje u 8:20,a zavrsava se u 16:00h...ali sve se to isplati!Ova skola mi bar garantuje da ako budem ucila kao sto sada ucim,dace mi skolarinu za neki bolji fakultet.Ako su takve Privatne Skole u Srbiji,onda sam za,ali ako nisu,onda mislim da je to bezveze,i da je bacanje novca!Zaista ne mogu da zamislim Privatnu Skolu u Srbiji.Tu bi isla samo deca nekih bogatasa,dok deca koja su stvarno intelegentna,ne bi mogla da idu u tu bolju skolu,jer njihovi roditelji ne bi imali novca da to plate.A Srbija nije dovoljno jaka kao zemlja da da svim dobrim djacima,ciji roditelji nemaju novca, skolarinu za takve skole.Mislim da je to nije posteno(kao i mnoge stvari u nasoj zemlji...),i nepravdeno je prema djacima koji zaista imaju talenta,i intelegentni su,ali na zalost nemaju novca...

Ako je zaista tako, onda super, al znam kakva je situacija ovdje u Hrvatskoj - u privatne škole idu oni koji imaju love, a nakon toga kupe diplomu. Dakle, nema apsolutno nikakve veze s inteligencijom učenika niti ičime što bi pomoglo učeniku pri upisu na fakultet, bla bla. A stipendije?? Onima koji kupe diplomu, njima ni ne treba, zar ne? Wink

bhdba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Jun 2006
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 9:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stari moj, to ti je najbolji biznis danas. Privatne skole, jos vecina kad krene, da para ko blata a i nije ni svijesna da vecina skola nije priznata u svijetu..

al opet ima ona "ko da ce neko ici u svijet da mu priznavaju"

Al nikad se nezna..

devilish_angel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jan 2006
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 10:40 pm    Naslov poruke: Ne Na vrh strane Na dno strane

meni je ovo s privatnim školama čist ok.... mislim tko si može priustit zasto ne??

darko_calic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jbg. kod nas sve naopako...
dok u ravijenim zemljama evrope i amerike private schools pohadjaju dobri djaci i gde je nivo znanja kod ucenika veci nego kod public schools, kod nas su srednje privatne i faxovi privatni samo za lose djace cije tate i mame imaju love da plate...te nam je i njihov nivo znanja takav kakav je...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Privatne Srednje Skole? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon