:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Koliko puta vam se dogodilo da ste nekog upoznali, oduševili se do kraja, mislili da je to najdivnije stvorenje na svijetu, a onda se strahovito razočarali? Ne mislim sada samo na veze, već i na prijateljstva.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Što se tiče prijateljstva oduševila me jedna cura na prvoj godini faksa, svaki dan smo bile skupa, ispijale kave, izlazile, povjeravale se jedna drugoj dok ona nije našla dečka i zaboravila na sve oko sebe. Onda me ona upoznala s njenim prijateljem koji se zaljubio u mene i ja u njega, da bi mi kasnije priznao da voli muškarce i da ne može biti sa ženom, ali da ja imam čast jer sam jedina ženska osoba koja mu se svidila u životu baš mi je neka čast Nakon toga sam zamrzila i nju i njega, sada se samo pozdravimo na putu kad se sretnemo. A s njom sam u pristojnom odnosu, moram jer je vidim svaki dan već tri godine, ali kad završimo faks za par mjeseci neći više viđati ni nju ni njega pa jedva čekam.
Onda me oduševio jedan dečko da bi nakon dva mjeseca saznala da mu nisam jedina cura. Nakon što sam ga ostavila zvao me još dva mjeseca i ispričavao mi se, molio me da mu se vratim ali nisam. Njegova prijateljica mi je namještala da se upoznamo a na kraju sam čula da se on zapravo njoj sviđa ....ufff svašta se meni događalo
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
vise puta....to je normalno.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | vise puta....to je normalno. |
To je jedna od stvari koje spadaju u nenormalno normalnu kategoriju. Postalo je normalno jer se svima vemo cesto desava, ali u svojoj sustini je totalno debilna stvar.
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
Pa dozivela od decka, roditelja, brata...ide se dalje...sta da se radi
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
milion puta,....
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Puno puta...Ljudi se mogu pretvarati mjesec dva....možda i više...ali ne mogu zauvijek glumiti, uvijek se pokaže pravo lice...
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Dozivela sam to kod 2-3 osobe.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Koliko puta vam se dogodilo da ste nekog upoznali, oduševili se do kraja, mislili da je to najdivnije stvorenje na svijetu, a onda se strahovito razočarali? Ne mislim sada samo na veze, već i na prijateljstva. |
Mnogo puta, i onda sam rešila da to više ne radim, već da nekog, dobro, upoznam (ako je moguće, nekoga, dobro poznavati), pa tek onda da "sklapam" mišnjenje o toj osobi...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
nije mi se jos to desilo a nadam se da i nece
|
|
|
|
|
|
teac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
Jao bezbroj puta... I to me i dalje ponekad boli, izgubila sam najboljeg prijatelja!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|