:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ne mislim sad da brojite one tisuce puta kada ste to izrekli jednoj osobi, nego koliko razlicitih ljudi do sada ste u zivotu rekli da ih volite, a da ste to zaista dubinski, iskreno, potpuno i do kraja osjecali.
Jeste li to ikad rekli nekome koga niste voljeli, a niste ga zeljeli povrijediti, ili mozda ste mislili da volite, a zapravo ste samo bili zaljubljeni?
Ja sam to do sada rekla trojici i to stvarno osjecala.
Rekla sam to i jednom prije njih trojice jednom Borisu, na jednoj klupici u dvoristu iza jedne skole i pri tom drhturila kao listic i bila crvena kao rak kad je nakon toga uzeo moju ruku u svoju, ali imala sam 11 godina pa ne znam jel se to racuna
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Rekla sam to trojici i oni su meni. I jednom kojeg zapravo nisam volila ali sam malo popila pa mi je izletilo ali to se ne računa
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ne puno puta..ali bilo je.lep osecaj..ponekad kao da skines sa sebe neku veliku muku..cudno
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
d3n1 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 357 Mesto: tz
|
|
samo kad sam stvarno tako osjecao...jednom...
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
ahah
rekla sam babi tisutju puta da je obozavam i volim i jesam je jako puno volela...jer je bila najbolja bakuta na celom svetu =)))
a sada govorim mom nikoli, po prvi put u zivotu govorim to i iskreno
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne plasim se da kazem "Volim te", ali gledam da to uvek kazem sa razlogom.
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
da bi lakse odgovorio na pitanje jer ne brojim koliko sam to puta i koliko razlicitom broju devojaka rekao reci cu samo da nikad nisam rekao VOLIM TE ako to nisam osecao,....
|
|
|
AzzO Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 104 Mesto: Beograd
|
|
kada se naviknesda je izgovaras lakse ide i nemislis o tome!kazes to i kada nemislis
|
_________________ AzzO |
|
|
|
|
mima__ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš
|
|
Nijednom uzivo, dvojici sms-om...
Drugarici, sestri i drugim dragim osobama vise puta, ali to se ne racuna
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
To je rec koju retko upotrebljavam,jer mi je veoma tesko da je izgovorim
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
AzzO je napisao/la sledeće: | kada se naviknesda je izgovaras lakse ide i nemislis o tome!kazes to i kada nemislis |
Ovo je tacno.
Ali dugo mi treba dok ne skupim hrabrosti za tako nesto.
|
|
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Tri puta...i naravno bila iskrena i osecala tako.....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|