:: |
Autor |
Poruka |
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169
|
|
Da li ste culi novi album od Slavice Cukteras? meni se svidjaju pesme
Racunaj na mene,Andrenalin,Ciribu Ciriba,Okreni njoj broj i Mrgud.
|
|
|
|
|
|
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195
|
|
cula sam ga,osim pesma mrgud nesto nisam odusevljena,mislim nikad mi nesto nije bila ona ...ne znam zasto
|
|
|
|
|
|
yuoiuysdh Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2005 Poruke: 68
|
|
Nisam ocekivao ovako dobar album. Mrgud mi je jedna od omiljenih pesama sa MB Grand Festivala. Sa albuma mi se mnogo svidjaju: Hej, Ciribu, Adrenalin, Okreni Njen Broj, Racunaj Na Mene i naravno Mrgud. Ostale 2 su stvarno super, ali mi nisu toliko hiticne bile da bi mi zapale za uvo. Stvarno, album je vise nego dobar. Onaj ko kaze suprotno, LAZE. - A vi moze da pricate sta hocete. Drugi album po redu, a isto tako VRH kao prosli.
Word za Slavicu!! =D>
|
|
|
|
|
|
malasanja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 124
|
|
neznam ciribu ciriba nije losa pesmica
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Okreni njen broj...nije losa pesma...i svidja mi se kako ona peva...ima lep glas...nema sta....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Poslušala san njen novi album, relativno je dobar
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Album je super,necu da nabrajam pesme,jer nisam sigurna da postoji neka koja mi se ne svidja.....
|
|
|
blue037 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182
|
|
Sekazauvek je napisao/la sledeće: | Da li ste culi novi album od Slavice Cukteras? meni se svidjaju pesme
Racunaj na mene,Andrenalin,Ciribu Ciriba,Okreni njoj broj i Mrgud. | ja cuo samo mrguda.....sada cu da poskidam ostale....
|
|
|
|
|
|
Lane25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145
|
|
pa svidjaju mi se pesme..mozda je cak bolji album od prethodnog.
|
|
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
odlican je album, ona divno peva...sta ces vise.
|
|
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
imam njen novi album..pa cini mi se da je bolji prethodni...ovaj mi je nesto...hm...ali nije los
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Onako mi je aLbum....BoLji mi je prethodni..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|