:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Svi nešto praštaju, pružaju ruke pomirenja...
ja to, da budem iskrena, ne mogu tako lako.
Ne mislim pritom na sitnice, nego kad me netko
zaista jako povrijedi, ne mogu reći da opraštam,
kad to ne osjećam. Ne želim se pretvarati i osjećati kao licemjer,
kad znam da bi se svaki put sjetila toga što mi je učinjeno, i taj lažni oprost
ne bi imao nikakva smisla.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Kad me netko zaista povrijedi maknem se od te osobe i ne želim imati posla s njom.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
ja mogu da oprostim...al mi treba duze da zaboravim...ne mogu neke stvari da zaboravim...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
just_girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2005 Poruke: 120
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
mislim da je velicina covjeka u prastanju..ali treba znati oprostiti..neke se stvari tesko zaboravljaju...
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
ne zaboravljam ......oprostim vec nekako ali da zaboravim nemogu nikada
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ja jako lako oprastam ali nikad ne zaboravljam...
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Mogu oprostiti...ali ne mogu zaboraviti...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
tesko prastam a jos teze zaboravljam,....
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ako mi se netko iskreno isprica i vidim koliko je toj osobi zao sto me povrijedila oprostim odmah... ali volila bi i da isto tako mogu brzo zaboravit
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
tesko prastam....a nikad ne zaboravljam....ako postoji nesto sto treba da se oprosti, onda ta osoba od mene to nije zasluzila......jer da me voli ili postuje nikad ne bi doslo do situacije da se nesto toliko veliko i lose napravi da je moje oprastanje potrebno......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nikad ne oprostim a jos teze zaboravim...uvek me nesto podseti i onda me jako zaboli
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|