:: |
Autor |
Poruka |
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
STa mislite o tome? Da li bi pristali na to ikad...>?
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Misliš brak zbog papira?
naravno da ne bi pristala, ali znam dosta slučajeva. Jedan par se čak i zaljubio tako
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Jel to ili kada ti roditelji sklope brak???
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Naravno da ne! Uzasni obicaji! Da zivimo u proslom veku bilo bi mi normalno ali sada ....
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
Mislim na kad roditelji sklope brak...a moze i zbog papira
|
novu ljubav nudi ti.
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
ne.
to nikako ne uspeva.
uverena sam, kad tad se raspadne...
a i preveliki sam emotivac, i kontam da bi me mali problemi uznemirili...tako da njah...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne nikad ne bi pristao jer tu nema ljubavi FUJ BLJAK...
|
|
|
Maychelle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
Ni ja nikad ne bi pristala, mada ko zna, mozda bi taj brak bio bolji od onog sto bi nasla sama
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
naravno da na to ne bi nikada pristala, no nažalost u nekim zemljama još postoje takve situacije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali razmisljam nesto, mozda ipak to i nije toliko lose, zamislite extra ruznu osobu pa ona se nikad ne bi udala da joj nisu ugovorili brak...ma salim se...nema sanse da bi me iko naterao da se udam za nekog kog ne volim, kamoli nekog koga ne znam.
|
novu ljubav nudi ti.
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Imam u bliskom okruzenju, vrlo dobru prijateljicu, koja je eto, MORALA da se uda za papire. Znaci-dogovorila je (!!!!!!) brak sa jednim deckom, nije ga lagala i prodavala mu sarene laze, da ga voli i bla, bla, bla, vec su se dogovorili, da ce se vencati, kako bi ona dobila pravo da radi, a kasnije i papire, bez ikakvih "bracnih obaveza" i bez ikakvih "sakrivenih karti". Da li smem da joj sudim-nikako. Ko sam ja, da joj sudim?! Sta vise, podrzavam to sto je uradila. Nikoga nije slagala, uradila je nesto sto je morala, uradila je nesto, sto ce joj itekako pomoci da svom sinu pruzi koliko-toliko, normalan zivot, za koji nije imala teoretske sanse sama u Srbiji! Nije sedela skrstenih ruku i cekala samilost od bilo koga. Nije sedela i kukala kako nema, nije sedela i zalila se na bivseg muza budalu, koji ne preuzima odgovornost za svoje dete. Vec je ucinila nesto, sto bi svaka pozrtvovana majka ucinila! A opet, nije ovog coveka lagala da ga voli, vec mu direktno rekla sta joj treba I zbog toga joj svaka cast! A ko se usudi da "baci kamen" na nju-svaka cast i njemu!
Ugovoreni brakovi medju roditeljima, tipa, da ti mama i tata odrede za koga ces da se udas/koga ces da zenis-po meni je bolest nekih proslih vremena ili bolest nekih necivilizovanih plemena! Za to bih dala zatvorsku kaznu. Zato sto se u tom slucaju, mladenci "prodaju" kao roblje, kao stoka na stocnoj pijaci. Jer....obicno su to vec ugovorene cifre, poslovi, nadoknade......u zamenu za mladu/mladozenju. Uzas. Mada, mislim da je, na svu srecu, ta praksa odavno izumrla u civilizovanim drustvima, tako da nemamo bar tih glavobolja!
|
|
|
|
|
|
Pa dobro kiki, ali razmisljam da je ta tvoja drugarica mlada kao ti i da joj je dete mlado, znaci ona je udana za coveka za kojeg se udala cisto iz interesa, a njeno dete ce verovatno da se veze za tog coveka...i sta sad? Mislim, to mi nikako nije ok...bez dece ajde i nekako, ali sa detetom nikad...
|
novu ljubav nudi ti.
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|