:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Primjetila sam da se muškarci mnogo pale na udane žene (i to svježe udane ). Što ih to toliko privlači (sexualno) kod njih? Možda taj osjećaj da su udane i pripadaju nekome??
Meni je dečko rekao da me neće zato nikad oženiti. :smeskooo:
|
|
|
|
|
jeca-mica Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 438 Mesto: beograd
|
|
mislim da zato sto tako misle da mogu da imaju sex bez obaveza....
jer sveze udata zena i ako bude varala svog muza nece ga ostaviti....
|
|
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Pa to nije tako prosto ali mi smo samo zivotinje koje su razvile govor i malo cak i koristimo mozak a u svakom muskarcu je urezano da se razmnozava a cilj je opstanak i sirenje vrste!
Znam da vam zvuci mozda glupo i surovo ali dosta sam slusao i citao o tome!
Postavlja se pitanje zasto udate zene a ne slobodne pa prosto zato sto nam potsvest govori da je ta zena dobra i "proverena" cim ju je neko uzeo!
|
|
|
|
|
|
jeca-mica Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 438 Mesto: beograd
|
|
Citat: | Postavlja se pitanje zasto udate zene a ne slobodne pa prosto zato sto nam potsvest govori da je ta zena dobra i "proverena" cim ju je neko uzeo! |
ovo je nesto najgluplje sto sam cula......
ima toliko slobodnih devojaka.......
|
|
|
|
|
|
Laf81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 61
|
|
udate dev. teško da mogu da mi se ˝nakače na vrat˝,tako da mi to odgovara!
|
|
|
|
|
|
d3n1 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 357 Mesto: tz
|
|
zabranjeno voce je uvijek sladje..
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
ne bi rekla da muškarci vole mlade udane žene, to je sve individualno.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Prvi put cijem za ovako nesto...
A mozda im se svidjaju jer je tudje sladje kako se to kaze....
Ne znam nikad do sada nisam cuo nista slicno ovome...
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Niste nikad culi za to? Pa zato sto rijetko kad koje udane zene vise po diskotekama, i razbacuju se po plesnom podiju. Ali kad to neka uradi, i cim neki decko zapazi prstencic, odmah poludi. Kao - vidi ove 8) , neka jako pristupacna curka.
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Niste nikad culi za to? Pa zato sto rijetko kad koje udane zene vise po diskotekama, i razbacuju se po plesnom podiju. Ali kad to neka uradi, i cim neki decko zapazi prstencic, odmah poludi. Kao - vidi ove 8) , neka jako pristupacna curka. | Iskreno ne otkidam za devojkama koje se razbacuju pa plesnom podijumu zato jer takve vole da su primecene cim se razbacuju po celom plesnom podijumu,a vec sam u jednoj drugoj temi opisao sta mislim o ljudima koji vole da privlace paznju....Tako da ne bi primetio ni taj prstencic cim ne primecujem ni nju,....
A starno sam ovo prvi put sada cuo za ovako nesto,sta da se radi izgleda dda se krecem u ok drustvu i da su mi orataci ok cim mi nikad nisu rekli da su videli neku maldu zenu na koju su otkacili...
|
|
|
cyberpop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 127 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa to nije tako prosto ali mi smo samo zivotinje koje su razvile govor i malo cak i koristimo mozak a u svakom muskarcu je urezano da se razmnozava a cilj je opstanak i sirenje vrste!
Znam da vam zvuci mozda glupo i surovo ali dosta sam slusao i citao o tome!
Postavlja se pitanje zasto udate zene a ne slobodne pa prosto zato sto nam potsvest govori da je ta zena dobra i "proverena" cim ju je neko uzeo!
Potpisujem ovo!!!
Iz tog razloga, veci broj mushkarca, voli velike grudi....
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|