:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Ćao maco!
KSSS, KSSS,..
đe si mala!
Dobra, dobra...
Sve su to neka od dobacivanja koja neki muškarci praktikuju (a i neke žene). Da li vam to laska ili vas nervira ili šta...?
Ja moram priznati da me to užasno nervira, jer se odnose prema meni kao prema nekoj stvari... :crazy: Pogotovo bauštelci, oni su najjači, imaju takve dosjetke da se čak nekad i nasmijem, ali sam ipak ljuta.
Meni kad neko kaze : "đes mala" , ja mu kazem mali ti je u gacama.
pa ti vidi :toothy7:
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Ja na takve stvari uopće ne obraćam pažnju, pravim se kao da nisam čula... Kada se tako neki muškarac ponaša i dobacuje, to me uvrijedi...To pokazuje da su seljaci i da nemaju pojma o kulturi...
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
mene to nervira jer oni ne znaju kako se tada spustaju, vidi se kako su izgoreli pa mroaju da dobacuju...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Najgore mi je kad prođem pokraj nekog gradilišta.
Inače takve komentare smatram neukusnim i to je pravi odraz nečije kulture
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Joj uzasa!!!
Gde iskopa to? Jezim se na dobacivanja i sl. komentare. Obicno ih izignorisem, ali mi skoci poklopac od toga!!! A ko za inat, ovde gde sam ja, ima na tone takvih papaka
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
whitesnake1710 je napisao/la sledeće: | Joj uzasa!!!
Gde iskopa to? Jezim se na dobacivanja i sl. komentare. Obicno ih izignorisem, ali mi skoci poklopac od toga!!! A ko za inat, ovde gde sam ja, ima na tone takvih papaka |
ne brini, imam ih ja i ovdje. Ako tebi jos koji treba da ga "sredis" poslat cu ti ga. :toothy7:
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | whitesnake1710 je napisao/la sledeće: | Joj uzasa!!!
Gde iskopa to? Jezim se na dobacivanja i sl. komentare. Obicno ih izignorisem, ali mi skoci poklopac od toga!!! A ko za inat, ovde gde sam ja, ima na tone takvih papaka |
ne brini, imam ih ja i ovdje. Ako tebi jos koji treba da ga "sredis" poslat cu ti ga. :toothy7: |
Qq meni. Taman posla. Pa ovde bi izvos takvih bio unosan posao.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
decki ne shvacaju da im je to sasvim pogresan nacin pristupa i da time samo odbiju cure od sebe..na to može pasti samo ona koja nema nista vise od dobrog izgleda..one koje imaju nesto u glavi takve ce u punom krugu ih zaobići...al nekad to zna i da prija..ovisno o tome tko to govori..
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Pretezno me nerviraju i ignoriram papke.. Nekad se i naljutim, pa im pokazem koji prstic tu i tamo, ali kao sto kaze medseka, ako dobacivanje dodje od prave osobe i bude neko dobacivanje koje meni zvuci ok, onda mi nekad i godi, pa se fino nasmijeshim
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
najgore mi je kada kamijondzije sviraju u prolazu i kada na gradilistu radnici naprave "pauzu" da bi odmjerili i dobacili nesto. mrzim to, a posebno kada su u pitanju stariji muskarci koji mi mogu biti otac ili djed
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Uffff,kako sam se ja nervirala zbog toga,cak i u nekim trenucima i uplasila(imala sam bre 12 godina kad je o pocelo!!!!|Eheeej,dvanaest!Strasno!),da bi do danas naucila da ne fermam ni 0,000001 %.Naravno,cujem ja sve,ali se ne osvrcem,ne odgovaram,pravim se da nista nisam cula,ni primetila.Samo protutnjim.Takvih nekulturnih i nevaspitanih ljudi ima koliko hoces,i nista se ne moze uraditi da ti prestane,samo treba izignorisati maksimalno i ne dopusiti da vas to izbaci iz takta(a,znam-to je nekad jako tesko......)
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|