:: |
Mogu li muškarci shvatiti žene? |
Ja (žena) kažem da mogu |
|
16% |
[ 8 ] |
Ja (žena) kažem da ne mogu |
|
42% |
[ 21 ] |
Ja (muško) kažem da mogu |
|
26% |
[ 13 ] |
Ja (muško) kažem da ne mogu |
|
16% |
[ 8 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Mislim da će sve iz ankete biti vidljivo... hehehe.... ALi šta mislite, jesu li žene stvarno tako komplicirane?
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja mislim da mogu...makar onoliko koliko mi same sebe mozemo shvatiti...vise od toga i ne mozemo traziti
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Mislim da će sve iz ankete biti vidljivo... hehehe.... ALi šta mislite, jesu li žene stvarno tako komplicirane? |
muškarci znaju biti još kompliciraniji
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Muškarcima je inače sve ili crno ili bijelo...Ali mislim da mogu shvatiti ženu, nisu svi isti... Sve ovisi o njegovom karakteru....
|
|
|
|
|
|
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...
|
|
moguy ali tesko,bar je meni tako,pokusavam ali tesko ide
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Mozemo da pricamo sta god hocemo,ali muskarci nikad nece moci da shvate zenu.Ja licno se trudim i shvatio sam dosta,ali svaki novi dan donosi nesto novo tako da je ne moguce shvatiti ih,jer jedan dan misle ovako jedan dan onako(izvinite na izrazu al' ko curke).A sto se tice nas muskaraca,mi smo prilicno jednostavni.Samo zadovoljite nase seksualne potrebe i imate nas u shaci(garantovano )
|
|
|
|
|
|
jeca-mica Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 438 Mesto: beograd
|
|
koliko oni ne shvataju nas, toliko ni mi ne shvatamo njim...
tako da smo na istom...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Ma ni zena ne shvata sve zene...A kamoli muskarac.
Ne treba generalizovati.
Mislim da su muskarci koji su odrasli uz sestre i drugarice, na dobrom putu da skapiraju zene, makar onoliko koliko one same sebe kapiraju...
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
ne mogu...to je sve sto mogu da kazem!
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislim da su zene jako komplikovane...
Ja sam pokusavao da svatim svaku svoju devojku i verujte samo me je bolela glava sve vise sto sam ul;azio u taj neotkriveni svet...Jednostavno suvise smo razliciti po mnogim pitanjima tako da nesto sto je nama normalno devojkama nikad nece biti normalno i obrnuto,tako da nikad se necemo mi muskarcci moci da svatimo zenee u potpunosti(100%)...
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
mogu muskarci lako da shvate zene.....ako prvo obuzdaju potrebu za resavanjem svih problema......zene nekad pricaju da bi bile saslusane, i ne ocekuju da neko resi svaki problem o kome pricaju.....nekad je potrebno samo biti "ventil" saslusati, klimnuti glavom, i pustiti da se sve desava samo svojim tokom.......samim tim ce i muskarci shvatiti zene.....jer ce SLUSATI ono sto one pricaju......slusanje vodi shvatanju......momci, zar je to stvarno toliko tesko.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........
Poslednja prepravka: thorn datum Pon Nov 27, 2006 9:18 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
A jel mi mozemo da shvatimo muskarce... uvek imaju neke bubice u njihovoj glavi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|