:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Da li vas više pale ozbiljni dečki kao npr. Al Pacino, De Niro, ili Clooney ili ono standradni dečki Brad Pitt, Beckham...
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Nekako su me uvek privlacili duhoviti i pametni muskarci. Sad, karakterisati prema poznatima... Mi ih poistovecujemo sa ulogama u filmovima. To ne znaci da su duhoviti ili ozbiljni ili....
A sto se tice izgleda, to je vec druge tame!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Ja sam baksuz, volim mrgude koji malo pricaju.
Od kojih svi beze, mene takvi privlace.
Ne mogu da kazem da je moj muz mrgud, al nije ni neka ekstra pricalica.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Volim kad je nešto između, da je ozbiljan kad treba, ali da se isto zna od srca nasmijati i našaliti.
Jednom sam bila s teškim mrgudom, nije se nikada smijao. Užas
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
tijana87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 458
|
|
ja volim one sa baby-face-om ))
|
|
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
definitivno vise volim nasmijesene i pricljive... mora me nekako stici jer sam ja brbljivaaa.. al ono praavo...
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa vise oni nasmejani i veseli....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
pa znas kako...ja usta ne zatvaram i u principu sam bila sa onima koji me umeju pratiti, ali koji umeju i da cute dok ja torocem...ne znam kako bih kad bih se nasla sa nekih ko je isti kao i ja...meni najvise odgovara neka zlatna sredina
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Pale me dečki koji nemaju umišljene šprehice, nego su normalni, da se s njima porazgovarati i vole se zezati.... Ali teško je naći takvog dečka...baš jučer me jedan razočarao svojim ispadom....napisao mi je u poruci da on može imati koju god hoće i gdje hoće...tako da ono...to me odmah odbija....Pa čak da j eto i istina, ne mora mi to tako naglasiti....Nakon toga sam se osjećala kao smeće...
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Najvažnije mi je da je dečko nasmijan, da voli puno da priča i da je duhovit, Mrzim ozbiljne ljude/dečke, koji se ne znaju od srca nasmijati
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
slejdz je napisao/la sledeće: | Ja sam baksuz, volim mrgude koji malo pricaju.
Od kojih svi beze, mene takvi privlace.
Ne mogu da kazem da je moj muz mrgud, al nije ni neka ekstra pricalica. |
ista situacija...
Ovi nepricljivi su mi nekako veci smekeri...tajanstveniji...neosvojena tvrdjava do koje se tesko dolazi...Osobe koje treba ukrotiti...
Makar na mene ostavljaju takav utisak.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Volim da ima humour i da me nasmeje ali naravno da bude ozbiljan kad zatreba...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|