:: |
Autor |
Poruka |
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Pitanje jedno koje vec dugo zelim postaviti, al nisam se usudjivao sve do sad. Zelim znati jel se ikad desilo nekom od muskaraca, ili jel neka cura vidjela to kod momka da prije nego sto svrsi izlazi neka bijela, providna tekucina? Bas bi to volio znati, tacnije, bojim se da nije to kakav problem kod mene
Hvala vam unaprijed. Nadam se da cete mi pomoci...
|
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
To je jedna retka bolest, tj. pocetak gubljenja plodnosti! Ta bela tecnost ti je sadrzaj testisa i ti to sada izbacujes i na kraju ces ostati bez icega i neces moci da imas decu...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ma daj ne pričaj gluposti!
ne brini to je kod svakoga tako, za vrijeme odnosa uvijek izlazi malo tekućine to je preejakulat u kojem ima spermija. I sasvim je normalno. Obično je proziran i sluzav
opusti se i uživaj
|
Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Sre Nov 22, 2006 8:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
decko..nema brige. to je najnormalnije...videces da nije svaki put..zavisi od mnogo faktora..mozda je jako zelis...
ne brini..to je sve ok
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
to je okej, dogadja se
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
colovic_vladan je napisao/la sledeće: | To je jedna retka bolest, tj. pocetak gubljenja plodnosti! Ta bela tecnost ti je sadrzaj testisa i ti to sada izbacujes i na kraju ces ostati bez icega i neces moci da imas decu... | Joj sta lupas ko maksim po diviziji... plasis tu coveka a on ozbiljno pita....
To ti je normalno pogotovo u ubertetu kd ti je mozak sexualno aktivniji.To se ddesava i kasnije u zivotu kad budes stariji ali naravno redje.Ta providna tecnost to ti je kao i kod devojke znaci i malisa zna malo da vlazi.Medjutim ponekad se u toj tecnosti usled velike aktivnosti mozga(sexualne aktivnosti-napaljenosti) u toj tecnosti nadje i mala kolicina sperme(to je to malo belicasto sto ti ide zajedno s providnom tecnosti).Tako da ti je sve to noramalno...
Naravno to zna da zada njevolje ako vodis ljubav bez kondoma jer mozes da oplodis devojku ali po pravilu ti spermici imaju jako malu pokretljivost i uglavnom su mrtvi al ko sto znas sigurno 1 jedan je dovoljan tako da to ti je to.
Znaci nemas razloga za brigu sve je to normalno....
|
|
|
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
sad ti se to tako manifestuje a nakraju ce ti ga morati odseci,
salim se to je normalno jos si zelen jos ces ti mnogo toga saznati o svom telu i njenom
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
da tek poklako ulazis u te vode koje bas i nisu bistre 8)
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
colovic_vladan je napisao/la sledeće: | To je jedna retka bolest, tj. pocetak gubljenja plodnosti! Ta bela tecnost ti je sadrzaj testisa i ti to sada izbacujes i na kraju ces ostati bez icega i neces moci da imas decu... |
hahahahahahha
ovo ne mogu da verujem, izvini ali morala sam da se ismijem...ulepsao si mi dan...
kao sto rece crno i zlatno, to je preejakulat i to imaju svi...to je jednostavno sekret.
|
|
|
|
|
|
YaroIwa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 19
|
|
to ti je prespermna tecnost
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
E a ja nisam ginekolog...ali opusti se.
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
sve su ti objasnili ja nemam reci !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|