:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
1)Da li vas nervira kad profani kasne na ispit i kad morate da preblejite ili kad se usled neorganizacije pismeni ili usmeni odlaze za sat dva?
2)I da li vas nervira kad vas taman sto udju asistenti i profani na pismenom delu ispita rese da zbog velikog broja studenata ispremestaju u drugi amfiteatar pri cemu vam oduzimaju vreme od ispita i prave vam dodatnu presiju????
Ukratko sve to mene najvise nervira
|
|
 |
josé luis Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75

|
|
uzasno me izludjuje kad kasne, zato sto sam neposredno pred ispit bas napeta
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Nije to ništa ako kasne, ja imam profesoricu koja promijeni termin ispita a nikome ne javi. Mi dođemo u 10 ujutro, a ispit je u 16 poslijepodne...
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Nije to ništa ako kasne, ja imam profesoricu koja promijeni termin ispita a nikome ne javi. Mi dođemo u 10 ujutro, a ispit je u 16 poslijepodne... | joj to ima i budala koji rade kod mene na faxu ili npr kazu rezultati su sutra u 12 a istaknu ih tek u 6 uvece
|
|
 |
monikaj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86

|
|
i mene...dajem ti pravo...hehe
|
|
|
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
pa naravno da to svakog normalnog studenta nervira al naviknes se na to posle odredjenog broja godina posebno ako si na mom faxu hehe...ipak mislim da je moj rekord cekanja profesora na jednom ispitu bio od 9h izjutra do pola 8 navece cekala sam u hodniku ispred njenog kabineta na jednoj nozi jer je bila tolika guzva...a nismo smeli da se mrdnemo jer ako te prozove a nisi tu...dzaba ti sve...i tako bilo je jos mnogo slucajeva cekanja al ipak ovo je nadrasticniji...... pre 2 dana cekala sam sat i po jer nisu nasli slobodnu ucionicu...grrr...al sve je to za nas ljude(studente)..
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | pa naravno da to svakog normalnog studenta nervira al naviknes se na to posle odredjenog broja godina posebno ako si na mom faxu hehe...ipak mislim da je moj rekord cekanja profesora na jednom ispitu bio od 9h izjutra do pola 8 navece cekala sam u hodniku ispred njenog kabineta na jednoj nozi jer je bila tolika guzva...a nismo smeli da se mrdnemo jer ako te prozove a nisi tu...dzaba ti sve...i tako bilo je jos mnogo slucajeva cekanja al ipak ovo je nadrasticniji...... pre 2 dana cekala sam sat i po jer nisu nasli slobodnu ucionicu...grrr...al sve je to za nas ljude(studente).. | pa da je bas za sve nas to ljude(studente) pa i nije jer ne bi trebalo da nam dizu tenziju pred ispit jer ipak i oni su bili studenti i znaju kako to utice na psihu i na znanje...
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | LaNa83 je napisao/la sledeće: | pa naravno da to svakog normalnog studenta nervira al naviknes se na to posle odredjenog broja godina posebno ako si na mom faxu hehe...ipak mislim da je moj rekord cekanja profesora na jednom ispitu bio od 9h izjutra do pola 8 navece cekala sam u hodniku ispred njenog kabineta na jednoj nozi jer je bila tolika guzva...a nismo smeli da se mrdnemo jer ako te prozove a nisi tu...dzaba ti sve...i tako bilo je jos mnogo slucajeva cekanja al ipak ovo je nadrasticniji...... pre 2 dana cekala sam sat i po jer nisu nasli slobodnu ucionicu...grrr...al sve je to za nas ljude(studente).. | pa da je bas za sve nas to ljude(studente) pa i nije jer ne bi trebalo da nam dizu tenziju pred ispit jer ipak i oni su bili studenti i znaju kako to utice na psihu i na znanje... | hehe rekoh to vise onako sarkasticno sta nam sve rade kao sa ciljem da imaju sto manje posla
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | LaNa83 je napisao/la sledeće: | pa naravno da to svakog normalnog studenta nervira al naviknes se na to posle odredjenog broja godina posebno ako si na mom faxu hehe...ipak mislim da je moj rekord cekanja profesora na jednom ispitu bio od 9h izjutra do pola 8 navece cekala sam u hodniku ispred njenog kabineta na jednoj nozi jer je bila tolika guzva...a nismo smeli da se mrdnemo jer ako te prozove a nisi tu...dzaba ti sve...i tako bilo je jos mnogo slucajeva cekanja al ipak ovo je nadrasticniji...... pre 2 dana cekala sam sat i po jer nisu nasli slobodnu ucionicu...grrr...al sve je to za nas ljude(studente).. | pa da je bas za sve nas to ljude(studente) pa i nije jer ne bi trebalo da nam dizu tenziju pred ispit jer ipak i oni su bili studenti i znaju kako to utice na psihu i na znanje... | hehe rekoh to vise onako sarkasticno sta nam sve rade kao sa ciljem da imaju sto manje posla  | tu se slazem s tebe potpuno si upravu
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Nije to ništa ako kasne, ja imam profesoricu koja promijeni termin ispita a nikome ne javi. Mi dođemo u 10 ujutro, a ispit je u 16 poslijepodne... | joj to ima i budala koji rade kod mene na faxu ili npr kazu rezultati su sutra u 12 a istaknu ih tek u 6 uvece  |
Osim što ista profesorica na predavanje zakasni pola sata UVIJEK, nijedan ispit dosada nije bio u terminu koji je zakazala! I tako vanredni studenti zamijene smjenu na poslu zbog njenog ispita, a ona ga mrtva hladna premjesti kako njoj odgovara, pa kad dođemo na faks moramo je zvati doma da je pitamo gdje je i zašto nije došla, a ona samo reče, doći ću popodne! Pitam se oće li joj ikad netko stati na rep!
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|