:: |
Autor |
Poruka |
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
Situacija: Imas druga koji ti je kao rodjeni brat, zna sve tvoje tajne,misljenja jednostavno sve, sve, sve. I sad on zna da si odlepio za devojkom i da ne mozes bez nje. A pritom on je sa njenom rodjenom sestrom. Ti raskines sa devojkom ali ti je i dalje volis i smaras druga tom pricom kako ne mozes bez nje, nedostaje ti, volis je... A on napravi semu, i smuva je.
Sad su oni zajedno dve godine, naravno ja sa njim ne pricam, a nju...
I dalje volim...
Sta Uciniti
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Stvarno si u gadnoj situaciji. Ali odbit će se to njemu o glavu jednom
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
kažu sve se vrača,sve se plača.......i živa je istina to.......ti češ naič na bolju djevojku,koju češ više voljeti...vjeruj mi...kad se najmanje nadaš...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma ima gomila devojaka napolju tako da baci se u promet i nadji neku ili nek nadje tebe i videces zaboravices i njega i nju u terenu.......A taj da ti je bio pravi prijatelj nikada ne bi bio s tvvojom curom (bivsom)...
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Ja bi smuwao od moje biwse dewojke sestru, tj njegowu biwsu dewojku!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RunnerSG je napisao/la sledeće: | Ja bi smuwao od moje biwse dewojke sestru, tj njegowu biwsu dewojku!!!! |
Mislio sam da pokusam, ali ispalo bi da sam isti kao i on
merymca je napisao/la sledeće: | kažu sve se vrača,sve se plača.......i živa je istina to.......ti češ naič na bolju djevojku,koju češ više voljeti...vjeruj mi...kad se najmanje nadaš... |
Nadam se... Al mene to bas dugo drzi...
rizmal je napisao/la sledeće: | ma ima gomila devojaka napolju tako da baci se u promet i nadji neku ili nek nadje tebe i videces zaboravices i njega i nju u terenu.......A taj da ti je bio pravi prijatelj nikada ne bi bio s tvvojom curom (bivsom)... |
Brate nije meni problem naci devojku to mi je najlakse, ali mi je tesko zavoleti ...
Edit by ComiX Spojio sam ti poruke
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
sloba18 je napisao/la sledeće: | Sta Uciniti |
'brate'..........apsolutno nista. kako god okrenes moras dalje da ides. a za njih ne brini, dobice oni svoju kaznu...
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
druze moj..zaboravi je..
a on ? jbg..mozda je i on tu zenu potajno voleo..zelao dok si ti sa njom bio..ko to zna ? znas..tesko je tako nesto priznati i ponekad pobedi srce razum...
najbolje je da i njega na neki nacin razumes...nju zaboravi
hej..ipak je on vec dve godine sa njom..znaci nije mu bilo na umu samo kresanje..zar ne ?
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: |
hej..ipak je on vec dve godine sa njom..znaci nije mu bilo na umu samo kresanje..zar ne ? |
Al si mu pomagao da je zaboravi hehehehe
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
pa jbg...to je tako.znaci ozbiljna veza..zaboravi je i u lov..nema vise..
istina je surova..ali najbolji lek
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | druze moj..zaboravi je..
a on ? jbg..mozda je i on tu zenu potajno voleo..zelao dok si ti sa njom bio..ko to zna ? znas..tesko je tako nesto priznati i ponekad pobedi srce razum...
najbolje je da i njega na neki nacin razumes...nju zaboravi
hej..ipak je on vec dve godine sa njom..znaci nije mu bilo na umu samo kresanje..zar ne ? |
on nju u opste ne voli toliko kao ja, prevario je najmanje 5 puta a ja nisam hteo da joj kazem. Ispalo bi kako sam ja ljubomoran i kako hocu da ih rastavim(mada to nebi bilo lose)
Vlada_R je napisao/la sledeće: | budidobar je napisao/la sledeće: |
Al si mu pomagao da je zaboravi hehehehe |
Pokida se covek pomagajuci
|
|
|
grbiclazar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 67 Mesto: Novi Sad
|
|
Situacija je jako gadna ali mislim da sad znas da ti on nije dobar drug.Ne brini se neces biti jedini izgleda se i meni blizi slicna situacija i ne znam kako da je izbegnem.I na kraju sta da ti kazem, probaj da je zaboravis:(
|
|
|
|
|
|
|