:: |
Autor |
Poruka |
zaoka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 21
|
|
sa li ponavljati gradivo neposredno ped ispit,na primer pola sata pre ili sat vremena pre ispita?Da li vredi?ja imam pozitivno iskustvo sa ponavljanjem i to na nekoliko ispita i kolokvijuma!ponavljao sam zadatke pre nego su otpoceli i kada su mi drugi rekli: ostavi sada to jer ti nista ne znaci ne mozes sada nauciti ako dosada nisi vec naucio,medjutim dok su oni pricali i smejali se ja sam ponavljao uspeo kasnije da uradim zadatke,jer sam ih ponovio neposredno pred polaganje!i to mi se desilo vise puta!tako da vam je moj savet da ponovite bas one zadatke ili lekcije koje niste stigli da dobro savladate ili su teski pa ih ako imate urdjene,a niste ih pri tome stavili na puskice pogledajte ih i pokusajte makar fotografski koliko mozete upamtite!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Ne ja nisam za to jer mislim da ce se tako samo napraviti zbrka u glavi.Ja sam za to da se uci i onda napravi dan pauze pa dan pred ispit cisto baci pogled da bi se ponovilo.Bar meni tako najbolje ide e sad svako ima svoj sistem ucenja tako da....
|
|
|
karlo3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3 Mesto: Wien
|
|
Pa kako kad se vrijeme rasporedi, ali jednostavno cisto reda radi se baci bar pogled da se vidi kako ide postupak ili sl., ne moze se sve nauciti ako nisi vec prije, ali koliko toliko, ono osnovno, pocetak...
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
ja obavezno ponaljam. Ako nemam vremena, bar prelista sve.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja redovno preslistam sve na dan samog ispita...makar beleske u autobusu na putu do faxa...meni pomaze
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Iskoristim svaku minutu prije ispita!
|
|
|
|
|
|
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
da ponekad nesto procitam pre nego sto udjem u salu
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Meni osobno to ne pomaze, jer sam prenervozna prije ispita i nisam sposobna nista upamtit, ali ako nekome to pomaze, go for it!
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ma da ponavljam al nidje veze, samo me jos vise zbuni i unervozi
|
|
|
|
|
|
allexandar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82
|
|
kod mene daje dobre rezultate
|
|
|
|
|
|
biske Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo
|
|
Neki kazu da ne treba kao ako nisi ucio do tada dosta je, mada meni je davalo rezultata sto sam vise ponavljao, ali samo dan pred ispit, ne mislim neposredno pred ispit
|
|
|
|
|
|
Milos-PFC Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263
|
|
Ne treba nikako tek tad vidis koliko nisi nista naucio i prsnes !
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|