:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nitko nije posve zadovoljan svojim izgledom i na raspolaganju nam je niz metoda za privremene i trajne korekcije. Uz dijete, vježbanje, šminkanje, packanje stotinama kremica, niz kozmetickih i kirurških zahvata, sad je na raspolaganju i pomladivanje vagine - najnoviji zapadnjacki korektivni trend koji ce naša tijela približiti savršenstvu!
Možda zato jer je žena nesigurna, možda joj smeta izgled vanjskog spolovila ili osjeca nelagodu tijekom spolnog odnosa, nošenja odredene odjece ili izvodenja nekih vježbi...
Kirurzi koji izvode ove zahvate garantiraju zadovoljstvo, bez obzira pomladuje li se vagina iz estetskih ili medicinskih razloga. Kako raste broj ovih zahvata, sve je više kriticara koji ih smatraju ekstremnim izrazom vaginalne taštine te se pitaju dokud su žene - i lijecnici- spremni ici kako bi dosegli savršenstvo. Lijecnici koji pomladuju vagine i sami priznaju kako je granica izmedu estetskog zahvata i medicinske nužde ovdje vrlo zamagljena. To je u biti varijacija zahvata koji se rutinski izvodi kod inkontinencije (nevoljnog mokrenja) i prolapsa (ispadanja organa); njime se osnažuje vaginalni zid i na taj nacin pruža potpora dnu zdjelice, mjehuru i završnom dijelu debelog crijeva. To se ne da zakljuciti iz propagandnih poruka niza klinika koje zahvat reklamiraju kao siguran kljuc za nevjerojatan seks. "Nemate pojma kako seks može biti dobar i kako vagina može dobro izgledati!"
Vaginalni dekorateri zahvate ovako dijele:
- standardno lasersko pomladivanje vagine - ucvršcuje vaginalne zidove, lijeci nevoljno ispuštanje mokrace i "pojacava seksualni užitak"
- dizajnerska laserska vaginoplastika - služi oblikovanju tzv. dizajnerske vagine, smanjuje stidne usne, preoblikuje izgled vanjskog spolovila, popravlja opušteni perineum (dio tijela izmedu spolovila i otvora debelog crijeva) i po potrebi ukljucuje oblikovanje novog himena (himenoplastika)
Kako ne bi ponuda bila posve oskudna, nudi se i pojacanje G-tocke ili G-shot: uštrcavanje injekcije kolagena u vaginu na mjestu gdje se navodno nalazi G-tocka, a s ciljem njenog "jednostavnijeg lokaliziranja". Izbjeljivanje anusa takoder je na cjeniku.
Kad smo vec kod cjenika, americki lijecnici koji se bave ovim zahvatima ne rade za badava! Za dizajnersku vaginu traže 27 000 - 36 000 kn. Smanjenje i oblikovanje malih stidnih usana - jednaka cijena. Ucvršcivanje kože i tkiva perineuma košta od 21 000 - 36000 kn. Povecanje velikih stidnih usana uz pomoc masnog tkiva izvadenog iz Vaših bokova: 30 000 kn. Uklanjanje masnog tkiva s Venerina brijega i gornjih dijelova velikih stidnih usana: svega 6 000 kn. Standardno lasersko pomladivanje vagine koje ucvršcuje vaginalne mišice: 30 000 - 48 000 kn. Niste više djevica i to Vam nije po volji: novi himen samo 15 000 kn. A ako niste zadovoljni velicinom svoje G-tocke ili ako je uopce ne možete pronaci, što ne bi bilo cudno buduci se objektivni dokazi o njenom postojanju mogu na prste ruke nabrojati, za to treba izdvojiti nekih desetak tisuca kuna.
Zahvati koji se izvode gotovo cijelo stoljece za medicinske potrebe sad se reklamiraju u modnim casopisima pod zvucnim imenima tipa 'dizajnerska vagina'. Armani odsad ne kreira samo Vašu odjecu; požurite kako biste si obezbjedili Armani-vaginu! I sudeci prema izgledu ovih specijalista, njihova voznog parka, obiteljskih kucica i ordinacija, ne bi se reklo da im nedostaje kandidata. Oni se time i otvoreno hvale. Kad novinari pitaju lijecnice koje dizajniraju nove vagine jesu li se i same podvrgle zahvatu, odgovori su redovito negativni.
Kad živite u Americi, imate novca, žensko ste i desetak zadnjih plasticnih operacija nije poboljšalo vaš seksualni život, samopouzdanje, muža niti djecu, potrošiti još par tisuca dolara na pomladivanje vagine prava je sitnica. Možda je baš to ono nešto što ce vam napokon srediti život. A možda i nije.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma to su sve debili ,a sta tek vi zene(bez vradjanja pojedinaca-> vec globalno )necete raditi s svojim telimma da bi bile lepse to nije normalo bar meni.da se seckate jer ste nezadovoljne svojim telom dpa da posle budete ko porculanske lutke iz izloga robnih kuca za predstavljanje nove kolekcije garderobee.A niko jos od vas ni ne misli na to sta vuku operacije(bolesti,infekcije,komplikaccije......)Strasno.....A i ti lekari sve bi urtadili samo da se domognu para.....
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Ma svasta ovo prvi put cujem Nikad mi nebi palo na pamet ici na pomladivasnje vagine
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nisam ni stigla dati svoj komentar
a što da kažem osim da sam šokirana i uopće ne znam zašto je takvo nešto potrebno. Ista stvar kao i s izbjeljivanjem analnog otvora na temi zdravlje. Ne zna se što je bolesnije
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Sta sve ljudima nece pasti na pamet. Lujke koje zele to da urade, bolje da uplate novac u humanitarne svrhe, nego da razmisljaju o budalastinama.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
to mi je skroz bolesno. mislim da to nikad ne bih uradila
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Ajme meni, što sve neće izmisliti da ne uzmu novac....naravno, ima svakakvih ljudi kojima to nije problem pa takve gluposti pkaćaju bez problema...a ne misle da li to ima svrhe?!
|
|
|
|
|
|
wild cat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 4
|
|
standardno lasersko pomladivanje vagine - ucvršcuje vaginalne zidove, lijeci nevoljno ispuštanje mokrace i "pojacava seksualni užitak"-ovo jos donekle i mogu da razumem ali ostalo....ma nemam reci
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Golemo,to je ravno znanstvenoj fantastici
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
igorgrujicic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 3
|
|
Mislim, sta reci.....................................................................................
|
|
|
|
|
|
degma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 3
|
|
Pa ako če to otkloniti probleme nevoljnog mokrenja to je O.K. , a i ako još uz to strašno poboljšava sex onda još bolje. Jedina je mana što treba puno para za to!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
ajmo zene da pomladjujemo vagine...koja glupost...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|