:: |
Autor |
Poruka |
NikolaKO Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
Zanima me sta Vi mislite o tetovazama,ja sam u dilemi dal' da je stavim ili ne!?Za sad mi se cini da bi trebao da je stavim i djeluje mi kao ispravna odluka al' sta cu misliti o tome za jedno desetak godina...?
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
mislim da je ok samo sto je skupa ali treba odabrati neku koja ce biti da ti se svidja bas mnogo.A kad ostaris sto bi zazalio,osim ako oces da tetoviras ime zenske pa ako en budes vise s njom.Jer sve trreba probati i netreba se zbog nicega kajati...
|
|
 |
medovuk Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243

|
|
ja imam i ne kajem se
mada razmisli dobro nije bas mala stvar nemoze se tek tako obrisati
|
|
|
|
|
 |
majk.g4 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 156 Mesto: negde daleko al opet blizu

|
|
za tatu treba se najpre da razmisli sad je in u modi a kasnije???????????'
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
majk.g4 je napisao/la sledeće: | za tatu treba se najpre da razmisli sad je in u modi a kasnije???????????' | Pa ja mislim da onaj ko stavlja tatu zbog mode uopste i ne treba da ga stavi.A onaj koji ga stavlja zbog sebe a ne zbog mode ako zeli ttatu treba da ga ima i islim da se takva osoba nikad nece pokajati sto je to uradila...
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Ja imam tatoo i nisam se pokajao što sam ga stavio , jer mi ta slika nešto znači.
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
[quote="rizmal"][quote="majk.g4"]za tatu treba se najpre da razmisli sad je in u modi a kasnije???????????'[/quote]Pa ja mislim da onaj ko stavlja tatu zbog mode uopste i ne treba da ga stavi.A onaj koji ga stavlja zbog sebe a ne zbog mode ako zeli ttatu treba da ga ima i islim da se takva osoba nikad nece pokajati sto je to uradila...[/quote]
Slazem se!
Stavi nesto sto nije jako primetno is to ti se zaista svidja.
Znam jednog lika koji je bio zaludjen tetovazama kada je bio klinac i celo telo je istetovirao, sem lobanje.
A danas,kao mator konj, na +50*C ide u kosuljama sa dugackim rukavima i pantalonama.
Nemoj da preteras i sve je OK.
Zavisis i od toga gde hoces da se istetoviras.
Ja cu se istetovirati sad na leto.... nadam se da necu zaliti... Tek mi je 16.
Ha, ha...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
sloba18 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway

|
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
Ja mislim da cu je staviti samo da skupim pare,po nekom mom razmisljanju treba mi oko 150 eura,ocu da stavim tetovazu na zadnji dio vrata,tako da mi pola stoji ispod a pola iznad majice...
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
 |
mario_84 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Jun 2004 Poruke: 63 Mesto: Novi Sad

|
|
Tatoo,vrlo privlacno i lepa stvar.Jos uvek se nisam tetovirao ali planiram u skorije vreme cim smislim sta bi. Mozda neki tribal ili tako nesto.To je stvar sa kojom si obelezen ceo zivot,nesmes se pokajati kad si vec odlucio.
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Pa meni se jako dopada tetovaža al ne pretjerano, normala. Čak san si ja u zadnje vrime razmišljala o jednoj maloj.
|
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
ja mislim da je tattoo extra,ali da se stavi na neko neprimetno mesto i da znaju za nju samo oni koji trebaju.Npr. za mene najbolje mesto je na bicepsu sa unutrasnje strane.Kad ti je ruka uz telo onda se ne vidi.That's my opinion.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|