www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tatoo
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
NikolaKO
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 26 Mar 2005
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 1:16 pm    Naslov poruke: Tatoo Na vrh strane Na dno strane

Zanima me sta Vi mislite o tetovazama,ja sam u dilemi dal' da je stavim ili ne!?Za sad mi se cini da bi trebao da je stavim i djeluje mi kao ispravna odluka al' sta cu misliti o tome za jedno desetak godina...?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je ok samo sto je skupa ali treba odabrati neku koja ce biti da ti se svidja bas mnogo.A kad ostaris sto bi zazalio,osim ako oces da tetoviras ime zenske pa ako en budes vise s njom.Jer sve trreba probati i netreba se zbog nicega kajati...

....tvoj i u dobru i u zlu....

medovuk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam i ne kajem se

mada razmisli dobro nije bas mala stvar nemoze se tek tako obrisati Smile

majk.g4
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 30 Sep 2006
Mesto: negde daleko al opet blizu

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za tatu treba se najpre da razmisli sad je in u modi a kasnije???????????'

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 11:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

majk.g4 je napisao/la sledeće:
za tatu treba se najpre da razmisli sad je in u modi a kasnije???????????'
Pa ja mislim da onaj ko stavlja tatu zbog mode uopste i ne treba da ga stavi.A onaj koji ga stavlja zbog sebe a ne zbog mode ako zeli ttatu treba da ga ima i islim da se takva osoba nikad nece pokajati sto je to uradila...

....tvoj i u dobru i u zlu....

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam tatoo i nisam se pokajao što sam ga stavio , jer mi ta slika nešto znači.

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="rizmal"][quote="majk.g4"]za tatu treba se najpre da razmisli sad je in u modi a kasnije???????????'[/quote]Pa ja mislim da onaj ko stavlja tatu zbog mode uopste i ne treba da ga stavi.A onaj koji ga stavlja zbog sebe a ne zbog mode ako zeli ttatu treba da ga ima i islim da se takva osoba nikad nece pokajati sto je to uradila...[/quote]

Slazem se!
Stavi nesto sto nije jako primetno is to ti se zaista svidja.
Znam jednog lika koji je bio zaludjen tetovazama kada je bio klinac i celo telo je istetovirao, sem lobanje.
A danas,kao mator konj, na +50*C ide u kosuljama sa dugackim rukavima i pantalonama.
Nemoj da preteras i sve je OK.
Zavisis i od toga gde hoces da se istetoviras.
Ja cu se istetovirati sad na leto.... nadam se da necu zaliti... Tek mi je 16.
Ha, ha...

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

sloba18
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 08 Okt 2006
Mesto: Faraway

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 11:16 pm    Naslov poruke: da Na vrh strane Na dno strane

ja sam za tatoo extra je

NikolaKO
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 26 Mar 2005
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da cu je staviti samo da skupim pare,po nekom mom razmisljanju treba mi oko 150 eura,ocu da stavim tetovazu na zadnji dio vrata,tako da mi pola stoji ispod a pola iznad majice...

mario_84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Jun 2004
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 14, 2006 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tatoo,vrlo privlacno i lepa stvar.Jos uvek se nisam tetovirao ali planiram u skorije vreme cim smislim sta bi. Mozda neki tribal ili tako nesto.To je stvar sa kojom si obelezen ceo zivot,nesmes se pokajati kad si vec odlucio.

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 15, 2006 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa meni se jako dopada tetovaža al ne pretjerano, normala. Čak san si ja u zadnje vrime razmišljala o jednoj maloj.

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 15, 2006 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da je tattoo extra,ali da se stavi na neko neprimetno mesto i da znaju za nju samo oni koji trebaju.Npr. za mene najbolje mesto je na bicepsu sa unutrasnje strane.Kad ti je ruka uz telo onda se ne vidi.That's my opinion.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Tatoo Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon