:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Režija: David Frankel
Uloge: Meryl Streep, Anne Hathaway, Stanley Tucci, Simon Baker, Emily Blunt, Adrian Grenier
U vrtoglavom svetu njujorške mode, časopis Runway je poput Svetog Grala. Vodi ga fino manikirana ruka Mirande Pristli (Meril Strip) – najmoćnije žene u svetu mode. Časopis je Miranda učinila modnom Biblijom Njujorka i čitavog sveta tako što ne dozvoljava da joj išta stoji na putu … uključujući i dugi niz asistenata koji joj nisu odgovarali. To je posao koji nijadna osoba sa malo samopoštovanja ne može da preživi, ali je ipak prilika za koju bi ubilo milion devojaka u Njujorku.
Posao Mirandine asistentkinje mogao bi da otvori mnoga vrata za svežeg diplomca Andi Saks (En Hatavej). Ali kada počne sa poslom, ona shvata da će joj trebati mnogo više od volje i odlučnosti da bi uspela u industriji mode.
Njeno najveće iskušenje stoji pred njom noseći Pradin kostim.
Miranda upravlja svetom mode kao da vodi loptu, ali ima problema da nađe dobru asistentkinju. Endi je potpuni promašaj kada je ovaj posao u pitanju. Ali ima nešto što drugi nemaju: ne priznaje neuspeh.
Da bi postala savršen asistent, Endi će morati da poprimi Mirandin imidž. Na razočaranje svog dečka, ona uskoro hoda i govori drugačije i više nikada ne meša Dolče i Gabanu. Ali što više gleda život kroz Mirandine oči, više shvata da je Mirandin svet divan ali usamljen – i da ponekad veliki uspeh zavisi od velike žrtve…ali po koju cenu?
Miranda je mnogo toga žrtvovala da bi stigla do vrha i tu ostala. Voleli je ili mrzeli (većina njenih potčinjenih spada u “mrzeli” kategoriju), ne može se opreći činjenica da je ona tvorac zavidne imperije. “Miranda ima veliku moć na tržištu,” kaže Meril Strip. “Ona formira ukus i trend i samim tim formira i tržište. Radi pod velikim pritiskom.”
Pronaći dobru asistentkinju koja može da odgovori Mirandinim visokim očekivanjima gotovo je nemoguć zadatak. To se menja kada u njenu kancelariju uđe Endi Saks.
Pogledajte trejler za film Djavo Nosi Pradu
Preuzeto sa zvanicnog sajta TUCK VIDEO
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
film je odlican........gledala sam ga cim je izasao......knjiga mi se uopste nije svidela.......ali film je odlican.........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Meni se film nije dopao. Sivise mi je sladunujav. Iskreno nije toliko los, ali nije film na koji vredi potrositi dva sata.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Presladak filmic...Odlican je za vecernju razbibrigu...Svima ga toplo preporucujem...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Nisam gledala ali planiram!
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nisam imala priliku da ga pogledam ali cula sam da je ok...knjiga je bila izasla pre toga pa nisam procitala...(za malo da je kupim pa nisam)
|
|
|
|
|
|
Sandan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67
|
|
Obozavam Meryl! Film mi se upravo skida!
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Knjigu je pisala bivsa asistentica glavne urednice Voga, zato je dozivela toliki uspeh jer je realna. Uglavnom autorka je zgrnula ogromnu lovu.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Benna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
preterivnje i na dobar,pametan i prefrigan nacin reklamiranja
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
deckic mi ga je nabavio jos samo da ga pogledamo i javljam utiske
|
|
|
radiopetica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis
|
|
Film je bas simpatican, za one koji obozavaju modu - fenomenalan. Hodajuca revija - vredi pogledati
|
|
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Meryl Strip je fenomenalna ali sam vise ocekivala od filma
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|