www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 2:01 pm    Naslov poruke: Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent Na vrh strane Na dno strane

Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent

N_E_R_O_N
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: B_E_O_G_R_A_D

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljivo je sto je igra na dvoslojnom dvd-u (dual layer)!!! Da li vam to nesto govori.
Cena jednog praznog dual layera je preko 300din.

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

N_E_R_O_N je napisao/la sledeće:
Zanimljivo je sto je igra na dvoslojnom dvd-u (dual layer)!!! Da li vam to nesto govori.
Cena jednog praznog dual layera je preko 300din.

Da, igra je na Dual Layer DVD-u ali stvarno ne znam sta to moze da govori... Confused Kakve veze ima to sto je jedan prazan Dual Layer DVD 300 DIN?
Igra ima neverovatno dobru grafiku (Next-Gen Mod), odlicno odradjene modele (Shader Model 3.0), prelepe nivoe (misije)...Igra je stvarno extra.Jedina zamerka moze da bude to sto je igra port sa X360 konzole...mada, nije toliko strasno ali moglo je i bolje.
Takodje je i abnormalno zahtevna s toga mali broj ljudi kod nas moze da je igra...

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 9:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel moze neko da mi objasni zasto mora double layer(zar ne moze na dva dvd-a?)?
I da li mozete da mi kazete koliko je zahtevna i sta mi sve treba da bi je igrao?
Posto nisam bas najbolje vas razumeo Rolling Eyes

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

makaveli_blok70 je napisao/la sledeće:
Jel moze neko da mi objasni zasto mora double layer(zar ne moze na dva dvd-a?)?
I da li mozete da mi kazete koliko je zahtevna i sta mi sve treba da bi je igrao?
Posto nisam bas najbolje vas razumeo Rolling Eyes

Zasto je igra na Dual Layer DVD-u ne bih znao da odgovorim...To moras da pitas UbiSoft jer je on izdavac Smile
Sto se tice zahtevnosti, ni to ne znam tacno ali samo znam da je igra nenormalno zahtevna; potrebna je prava azdaja da bi se normalno igrala...Pokusacu da nadjem Sys Req.

Sonezi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 07 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 4:43 pm    Naslov poruke: ou Na vrh strane Na dno strane

Koliko sam lud za ovom igrom moracu da ulozim u komp jos 200 e

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitanje je i da li ce ti to biti dovoljno Smile Confused Igra je neverovatno zahtevna samo zbog toga sto je port-ovana sa X360 konzole.

cygan
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 01 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja jako cenim sc,ali ovaj definitivno necu igrati uskoro.... Crying or Very sad Crying or Very sad

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljiva ideja, citao sam da je dosta dobro uradjen, steta sto moja masina nema snage da potera tu igricu.

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 34

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra je jako zahtevna,ali ona to opravdava sa svojom next-gen grafikom,i ja sam je nasao na 2 dvd-a,sto znaci da ne mora da bude na dual layer-u 8)

..::Griffin::..
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 24 Jan 2007
Mesto: VR

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vec sam ga igrao ali na Playstationu 2.Postoji ogromna razlika izmedju PC verzije i verzije za sony 2.Pre svega je to grafika.A posto ce igra sigurno izaci na sony 3.najverovatnije cu ga tu igrati pre nego na kompu,jer da nadogradim komp nece biti 200 eurica nego oko 800.

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da postoji razlike izmedju PC verzije i verzije za PlayStation 2, a ta razlika se najvise primecuje u grafici i igrivosti (gameplay-u).PlayStation 2 nema tih mogucnosti da prikaze kvalitetnu grafiku ove igre jer je on stariji igracki sistem, a i lakse je igrati igru na tastaturi uz kontrolu misa nego na gamepad-u.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon