:: |
Autor |
Poruka |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Tom Clancy's Splinter Cell - Double Agent
|
|
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Zanimljivo je sto je igra na dvoslojnom dvd-u (dual layer)!!! Da li vam to nesto govori.
Cena jednog praznog dual layera je preko 300din.
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
N_E_R_O_N je napisao/la sledeće: | Zanimljivo je sto je igra na dvoslojnom dvd-u (dual layer)!!! Da li vam to nesto govori.
Cena jednog praznog dual layera je preko 300din. |
Da, igra je na Dual Layer DVD-u ali stvarno ne znam sta to moze da govori... Kakve veze ima to sto je jedan prazan Dual Layer DVD 300 DIN?
Igra ima neverovatno dobru grafiku (Next-Gen Mod), odlicno odradjene modele (Shader Model 3.0), prelepe nivoe (misije)...Igra je stvarno extra.Jedina zamerka moze da bude to sto je igra port sa X360 konzole...mada, nije toliko strasno ali moglo je i bolje.
Takodje je i abnormalno zahtevna s toga mali broj ljudi kod nas moze da je igra...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Jel moze neko da mi objasni zasto mora double layer(zar ne moze na dva dvd-a?)?
I da li mozete da mi kazete koliko je zahtevna i sta mi sve treba da bi je igrao?
Posto nisam bas najbolje vas razumeo
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
makaveli_blok70 je napisao/la sledeće: | Jel moze neko da mi objasni zasto mora double layer(zar ne moze na dva dvd-a?)?
I da li mozete da mi kazete koliko je zahtevna i sta mi sve treba da bi je igrao?
Posto nisam bas najbolje vas razumeo |
Zasto je igra na Dual Layer DVD-u ne bih znao da odgovorim...To moras da pitas UbiSoft jer je on izdavac
Sto se tice zahtevnosti, ni to ne znam tacno ali samo znam da je igra nenormalno zahtevna; potrebna je prava azdaja da bi se normalno igrala...Pokusacu da nadjem Sys Req.
|
|
|
|
|
Sonezi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 68
|
|
Koliko sam lud za ovom igrom moracu da ulozim u komp jos 200 e
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Pitanje je i da li ce ti to biti dovoljno Igra je neverovatno zahtevna samo zbog toga sto je port-ovana sa X360 konzole.
|
|
|
|
|
cygan Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 57
|
|
Ja jako cenim sc,ali ovaj definitivno necu igrati uskoro....
|
_________________ Shit happens!!! |
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Zanimljiva ideja, citao sam da je dosta dobro uradjen, steta sto moja masina nema snage da potera tu igricu.
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Igra je jako zahtevna,ali ona to opravdava sa svojom next-gen grafikom,i ja sam je nasao na 2 dvd-a,sto znaci da ne mora da bude na dual layer-u 8)
|
|
|
|
|
|
..::Griffin::.. Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jan 2007 Poruke: 34 Mesto: VR
|
|
Vec sam ga igrao ali na Playstationu 2.Postoji ogromna razlika izmedju PC verzije i verzije za sony 2.Pre svega je to grafika.A posto ce igra sigurno izaci na sony 3.najverovatnije cu ga tu igrati pre nego na kompu,jer da nadogradim komp nece biti 200 eurica nego oko 800.
|
_________________ Some days wouldn' be special,if it wasn't for rain.Joy wouldn't feel so good,if it wasn't for pain... |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Naravno da postoji razlike izmedju PC verzije i verzije za PlayStation 2, a ta razlika se najvise primecuje u grafici i igrivosti (gameplay-u).PlayStation 2 nema tih mogucnosti da prikaze kvalitetnu grafiku ove igre jer je on stariji igracki sistem, a i lakse je igrati igru na tastaturi uz kontrolu misa nego na gamepad-u.
|
|
|
|
|
|