:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
nevjerovatno dobra serija izuzetno realna (bez svemiraca cudovista i sl) drzi do kraja u neizvjesnosti ma suuuper jedna od najboljih serija sto sam ikad gledala Bolja cak i od izgubljenih
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
booksna_tata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 45 Mesto: Zagreb
|
|
svaka cast,ali OZ je moj izbor
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ne sviđa mi se Zakon braće. Bez veze serija
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Serija nije loša..može se pogledati ali ja je ne gledam hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Ne sviđa mi se Zakon braće. Bez veze serija |
Svako ima pravo na svoj izbor Ukusi su razliciti ali ja godinama nisam gledala tako dobru seriju tako napetu ma super !!!!! je Super je ekipa i radnja stvarno nemam nijedan prigovor Kod nas je jako popularna i upravo je zavrsila prva sezona i svi jedva cekaju drugu
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
U potpunosti se slažen da je serija perfektna!! Nisan gledala od počeka nekoliko epizdoda i sad se grozno kajen ..al zato ima vec misec i nesto gledan svaku...Serija je jednostavno napeta, i ne znas sta ce bit,a to volin kod serije, a ne kad znan odma sta ce se desit,pa mi nije napeto ..Uostalom, glumci su mmmmmmmmmmm POgotvo Wentworth Miller oliti ga Michael ...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
U fr je jako poznata serija ali ne pratim na zalost...nisam gledala iz pocetka pa znam samo malo o cemu se radi...ali inace kazu da je za pohvalu
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
upravo sam pogledala prve 4 epizode za redom i mogu vam reci da sam odusevljena...svasta sam ocekivala i bila potpuno iznenadjena...imate moje tople preporuke
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
elangb Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 13
|
|
Mislim da je ovo jedna od boljih FOX-ovih serija do sada .. eto sinoc je pocela treca sezona i jedva sam docekala ... Sve u svemu pratim ...
|
|
|
|
|
|
zigggy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Sep 2007 Poruke: 7
|
|
elangb je napisao/la sledeće: | Mislim da je ovo jedna od boljih FOX-ovih serija do sada .. eto sinoc je pocela treca sezona i jedva sam docekala ... Sve u svemu pratim ... |
Odlična serija,je da su malo zakomplicirali ovu treću sezonu,ali sve u svemu 5+..
|
_________________ Haugh..!!!
|
|
|
|
|
Serboman Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Okt 2007 Poruke: 11
|
|