:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
1. ...kad riba, koja relativno OK izgleda, ima 16 - 17 - 18 - 19 god. a jos uvek je devica?
2. ...kad riba, koja relativno OK izgleda, ima 16 - 17 - 18 - 19 god. a jos uvek se nije poljubila sa deckom?
Sta bi uradio u 1. slucaju, a sta u 2.?
U 2. slucaju, da li bi bio OK i "naucio" je tehniku ili bi je samo ismejavao?
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
da je djevica trebao bi to cjenit kao i ona sama....a i ako se nije poljubila sa dečkom imačeš tu čast ti prvi znači sve super...ne čini mi se nista lose...
|
|
|
|
|
|
KatriX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136
|
|
Ne vidim u cemu je problem? Zasto bi to bilo jadno?Ako je decko pametan,njemu ce da imponuje sto je bas izabrala njega da joj bude prvi.Sto se tice poljupca,sta ima veze,sve se moze nauciti.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
The_Lithium je napisao/la sledeće: | 1. ...kad riba, koja relativno OK izgleda, ima 16 - 17 - 18 - 19 god. a jos uvek je devica?
2. ...kad riba, koja relativno OK izgleda, ima 16 - 17 - 18 - 19 god. a jos uvek se nije poljubila sa deckom?
Sta bi uradio u 1. slucaju, a sta u 2.?
U 2. slucaju, da li bi bio OK i "naucio" je tehniku ili bi je samo ismejavao? |
e pa ovako:
1 Slucaj-moja trenutna devojka je bila devica do mene(znaci 22godine) i nikad joj to nisam prebacio ili je zajebavao je zbog toga,a cak da nije tela ne bi je niti sam je tero na taj cin(vodjenja ljubavi)...Mislim da to tereba cceniti jer ako je izdrzala do sada pored ovih novih klinki trpacica onda to def treba ceniti.Tako da bi u dr slucaju bio kao sto sam i bio OK i da ona nije htela ne bi je cak ni ucio tehnici al posto je htela naucila je sama jer ja nisam hteo da je pozurujem ili teram na nesto sto nece ili sto joj se mozda nece svideti niti sam zeleo da radi bilo sta dok nije bila 100% sigurna da to zeli...
2 slucaj-ovo drugo mi je vec malo cudno al ne kazem da nema slucajeva i u ovom slucau bi se ponasao kao i u prvom slucaju:ninasta je ne bi terao vec ako bi ona htela onda bi to uradio al tek kad bi ona bila 100% sigurna da to zeli samnom prvi put da uradi....
|
|
|
-Blackking- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb
|
|
U prvom i drugom slučaju bi napravio obrnuti proces ... nebi ta bila djevica dugo niti gore niti dolje a bogami niti odazada ^^
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Meni tu nije nista jadno....
|
|
|
|
|
|
vmudrinic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 165
|
|
Ove pod 1. postujem do maksimuma, a ove pod 2. mislim da ne postoje!
|
|
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
vmudrinic a ako je gabor?
A ovo pod 1 mi je ok skroz...
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
pod 1. to je ok...
ali pod 2. y*ebes mu mater odakle ti to pade na pamet...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
To je problematika,devojka koja izgleda OK nikada nije nevina, a tesko nesto drugo. A ako je takva onda sa njom nesto nije u redu, odnosno ili je rasla u sumi gde nije bilo muskaraca, ili je .... ko zna sta ce joj faliti...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
He, he...
Bas su vam originalni odgovori... (govorim o tri - cetiri odogvora iznad mene...)
He, he......
Bas ste me slatko nasmejali...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
nije tu nista lose.
Naucis je(i ono prvo ako hoce a i ono drugo)
hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|