:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Sta bi uradio kad bi ti riba rekla da jednostavno nije spremna za odnose i da jednostavno zeli da sacekate jos neko vreme...? Da li bi sacekao ili bi jednostavno raskinuo, ili, u najgorem slucaju, ucenio da ako ne spava sa tobom - raskinuces sa njom? Sta bi uradio u tom slucaju? Koliko bi izdrzao bez sexa ( naravno, u ovom slucaju!)?
|
|
|
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
zavisi jesi li s njom radi sexa ili radi toga što je voliš....a ostaviti nekog zbog toga to mi je glupost bar meni...
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
The_Lithium je napisao/la sledeće: | Sta bi uradio kad bi ti riba rekla da jednostavno nije spremna za odnose i da jednostavno zeli da sacekate jos neko vreme...? Da li bi sacekao ili bi jednostavno raskinuo, ili, u najgorem slucaju, ucenio da ako ne spava sa tobom - raskinuces sa njom? Sta bi uradio u tom slucaju? Koliko bi izdrzao bez sexa ( naravno, u ovom slucaju!)? | Svatio bi to i reko ok,a zasto bi da raskinem???ne razumem to....Ne bi raskino jer ako je volim onda bi mogao jos da see strpim....A u ni u kom slucaju je ne bi ucenjivao to mi je odvratno....A koliko bii izdrzao pa znajuci sebe mogao bi dugo da izdrzima al ako vidim da je to zato jer me vuce za nos ili ako bi mi se javila zelja za time koju ne bi mogao da ugazssim onda bi raskino al provereno znam da bi mogao da izdrzim i do godinu dana,a ako je volim mogao bi i vise al koliko vise ne bi znao da kazem........
|
|
 |
Crvena_Kiselina Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2006 Poruke: 81 Mesto: Donnington Park...negde na sredini...

|
|
Naravno da bih sacekao! Kad sam bio mladji, nisam toliko vodio racuna o tome ali covek treba prvo malo da upozna osobu pre nego sto zavrse u krevetu zajedno. Jer, ne mozes ti provaliti iz jednog ili dva izlaska s kim imas posla. Ne daj boze da je neki psiho slucaj ili da ima nekih skrivenih namera...treba biti opusten i sacekati da najpre saznas nesto o njoj. I, bez obzira koliko ti se svidja, uvek je dobro biti opusten i ne forsirati jer tek onda je stvar prava. Ali, zaista prava!
A da jesam dao nekada ribi pedalu zbog toga, jesam. Ali to je bio sasav slucaj...
*Crvena Kiselina*
|
_________________ - Praticu takt tvojih prstiju i plesati kroz zavese,
uplescu ti se u kosu i mirisati po sobi
a nece me biti i neces znati da postojim.
Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! - |
|
|
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
ako mislim ozbiljno sacekao bi i duze
ali bi mi morala ona ...
znate sto
|
|
|
|
|
 |
-Blackking- Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb

|
|
Jednostavno bi izdržao .. u mome slučaju je ipak malo bitniji odnos od potrebe za zabavom
|
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
Sacekao bih je...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
Ako je prava devojka vredi cekati naravno,a ako si sa njom samo zbog sexa, e pa onda nista ne cekaj.........
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Normalno da devojku niukakvoj situaciji necu prisiljavati da radi ono sto ne zeli. Ako je treba sacekati sacekacu samo sve ima svoje granice... Ako je devojka mladja naravno da cu je vise cekati ali ako je starija ako moram previse da je cekam moze da pocne da mi deluje kao da me zaje**va i onda mogu da raskinem i nadjem drugu. Takve situacije se lepo mogu resiti jednostavnom pricom i dogovorom
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
The_Lithium je napisao/la sledeće: | ti riba rekla da jednostavno nije spremna za odnose i da jednostavno zeli da sacekate jos neko vreme...? |
Dalje od ovoga nisam ni citao, razumeo bi kao raskid...tako da se ne bi ni mucio dalje da slusam. Cao, cao i gotovo.
|
|
 |
studios Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Banja Luka

|
|
mala ciao, kada budes spremna javi se. E to bi joj ja rekao. Ali zavisi... kakav je odnos sa tom djevojkom, ako je bas nesto ozbiljno onda bi i sacekao.
|
|
|
|
|
 |
Sillmarill Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76

|
|
ako procijenim da vrijedi cekati, cekao bih.
nije mi presudno to u vezi.
presudno mi je da se kraj nje osjecam dobro, kad se ne osjecam dobro, nema to seksa koji to moze popraviti
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|