:: |
Autor |
Poruka |
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Kakva ce danas biti formula bez ovog coveka!!!Pratim formulu od dana kada je on seo u formulu,navijam za njega od kad znam za sebe!!!Mislim da imam mnogo istomisljenika i zanima me da li je F1 izgubila mnogo njegovim odlaskom!!
Za sve oni koji pricaju da je nikakav i da je bezobrazan,samo da vas podsetim da je za onaj Cunami u Aziji on sam dao para isto koliko cela Amerika i Velika Britanija zajedno!!!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislim da ce sada bez njega formula biti mnogo zanimljivija jer ipak je on imao dobro iskustvo kojim je tukao ove danas novajlije.Tako da cemo sada gledati mlade vozace koji su priblizno istog ranga i zatoo mislim da ce sada biti mnogo zanimljivije.
A F1 nije mnogo izgubila,jer i ranije je bilo dosta vozaca koji su bili neprikosnoveni pa ih je F1 nadzivela,kao sto su:fitipaldi,fandjo,mos,sena,hakinen i dr
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Slazem se da je formula jedan zivela bez svih tih koje si naveo,ali sumaher drzi sve rekorde f1 sto nikome nije poslo za rukom!!Bas zato i pitam,kako bez njega!!!Svi ti koje si naveo ostavili su veliki trag na F1 ali to je privremeno!!!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
DJOLENZI je napisao/la sledeće: | Slazem se da je formula jedan zivela bez svih tih koje si naveo,ali sumaher drzi sve rekorde f1 sto nikome nije poslo za rukom!!Bas zato i pitam,kako bez njega!!!Svi ti koje si naveo ostavili su veliki trag na F1 ali to je privremeno!!! | da al tad se vozilo za razliku od doba u kom je vozio sumaher.Znaci u fandjovo,laudino,mosovo,fitipaldijevo,...vreme nisi imao gomilu elektronskih poommagala ko danas nego si morao da znas kad da kocis i td a ne ko danas udjes u krivinu pa tek onda prikocis i sl....tako da po meni nikako ne mogu ravnopravne da budu pobede sumahera i onih koji su vozili po osecaju a ne po elektronici.Tacno na papiru je on najuspesnije al mislim da nekada voznja i zahtevnost i danas ne mogu da se porede........
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Svako vreme ima svoje heroje. To sto su legende F1 vozile bez elektronskih pomagala, ne znaci da bi bile najbolje sada u ovo vreme sa njima. Oni su bili najbolji u svom vremenu, Sumaher u svom.
Sto rece car Lazar u filmu: Ti si Bajazite pobedio u tvojoj, a ja u svojoj.
|
|
|
|
|
|
šabanat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 117 Mesto: zagreb
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Najjaci vozac svih vremena, ko jos moze da drzi sve te rekorde, toliki sampionati, pobede, najbolji krugovi i ostalo! Skidam mu kapu
|
|
|
|
|
|
jura_vz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 65
|
|
bio je najbolj, sada je došlo Alonsovo vrijeme
|
_________________ jurch |
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
svaka cast sumaheru! steta sto se nije oprostio sa titulom...
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ja ga nikada nisam voleo ali njegovi rezultati su za svako postovanje.skidam kapu
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Svet je ostao bez najveceg vozaca ikada, ja bez motivacije da navijam za bilo koga, a sport bez jednog sportiste koji je doveo do toga da mora da se pisu pravila protiv njega da bi ga bilo ko pobedio.Sumi vrati nam se ti.
|
|
|
seanpaul Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68
|
|
Svaka mu cast, osvojio je sve sto se moglo osvojiti, iako je na kraju karijere imao nekoliko nesportskih ispada na trkama na vreme se povukao.
8)
|
|
|
|
|
|
|