:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Cao,zanima me da li je neko vec polagao ispit sa bubicom? Da li mi mozete reci kako to funkcionise? Gde se stavlja mikrofon,kako govoris u njega da te ne uhvate.. Posto je iznamljivanje otprilike i gde se moze iznajmiti
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa ovako to je radio 1 moj ortak i znam i jednu devojkukoja je to radila.Mislim da ti je bolje ova opcija koju je radila ova devojka jer je na ekonomskom skoro pola ispita tako polozila.Znaci evo sta je uradila:(vama je lakse da stavljate bubice i sl jer imate dugu kosu)
uzela je hendfee(slusalice za mobilni)(naravno ovo mozes samo ako vam ne oduzimaju mobilne na ispitu a ako to rade poneses 2,1 njima dr tebi)znaci mobilni stavis za pojas a kabl od Hf-a sprovedes uz ledja i vrat do uveta,samim tim kabl se ne vidi od spreda a od zada je sakriven kosom.Naravno vidis da uzmes kvalitetniji HF da bi mogao mikrofon koji ce ti bti na potiljku da prima zvuk tvog glasa.Znaci ostalo je lako,naravno treba ti kreda...i dog se s onim ko ce da ti pomaze da te zovne posle 10-ak min i onda mu istrtoljas pitanja on te malo kasnije pozove i kaze ti odgovore i to ti je to....
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ja sam razmišljala o bubicama, ali sam se predomislila! Radije ću pošteno naučit i pošteno položit nešto! Kasnije će ti sigurno trebati to znanje. A papiriće i ostale gluposti za prepisivanje koristim samo ako nešto ne mogu, ali stvarno NE MOGU zapamtit. Gadi mi se kad čujem da je netko završio fakultet pomoću prepisivanja!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
jok bwe...to je za mene i previse komplikovano...lepo sve sto ti treba na papirce i sednes kraj nekoga ko zna i resen problem
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192
|
|
haha,nemam ja herca za to!!!
|
|
|
|
|
|
Abramovicnebojsa 22 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 46
|
|
Ma to je nesto naj opustenije sto je ikad napravljeno na svetu ono glup si ako te provale
|
_________________ Slobodni strelac |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
to za mobilni mi nikako ne odgovar.. vec mi bas treba ona bubica sto se koristi mikrofon i "bubica"
znam da je bubica koju stavljas u uvo boje koze pa se ne primecuje..
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | to za mobilni mi nikako ne odgovar.. vec mi bas treba ona bubica sto se koristi mikrofon i "bubica"
znam da je bubica koju stavljas u uvo boje koze pa se ne primecuje.. | pa imas ti i HF za mobilni u bojji koze sam se trebas potruditi da ga nadjes.....
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
a to nema neku zicu ili nesto tako?
ma bolje bi mi bilo nesto drugo a ne telefon posto imam bas neki praistorijski model..
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | a to nema neku zicu ili nesto tako?
ma bolje bi mi bilo nesto drugo a ne telefon posto imam bas neki praistorijski model.. | ima zicu al ti si zensko imas dugu kosu-bolje procitaj malo moj prvi post pa ces svatiti kako se to radi.A danas imas i bezicne HF za mobilne..
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
joj to bi bilo jako tesko ako ima zicu.. be obzira sto imam "kosu" to ne bi bilo dovoljno..
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | joj to bi bilo jako tesko ako ima zicu.. be obzira sto imam "kosu" to ne bi bilo dovoljno.. | pa ako si dobro procitala moj prvi post videces da tu nema nis tesko to sve zavisi od tebe dal si spremna na to....pa ti odluci...tacno kako to ide ti je lepo objasnjeno u mom prvom postu...
|
|
|
|