www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pa budi pametan..
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 03, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: pa budi pametan.. Na vrh strane Na dno strane

u vezi si..volish je. ona voli tebe. kriza..jbg uvek naidje.izlazish sa ekipom u omiljeni kafic.sedash za shank.pice.pricha, i kako to ide..tamo negde preko puta sedi zanosna devojchica.i ona je sa ekipom.gleda te.provocira pokretima.nameshta se na stolici..na kraju shalje dugotrajan pogled..direktna je. osecash da joj se ludo dopadash...izdrzish sve to.vec je kasno..malo si pod uticajem pica.nisi raspolozen.ona "sluchajno" prolazi pored tebe i pita " zar moze jedan takav tip da bude tako zamishljen"?..ulazish u kratku prichu.ona je drska i seda pored tebe..vremenom te sluchajno dodiruje kolenom.izvinjava se..gleda te direktno.ona ti se jednostavno predaje..

...budi sada pametan..kako bi ti dalje postupio ??? jbn situacija.uffff

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 03, 2006 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa budi pametan i uradi pravu stvar Rolling Eyes zar je to toliko tesko vama muskarcima Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
pa budi pametan i uradi pravu stvar Rolling Eyes zar je to toliko tesko vama muskarcima Rolling Eyes

Ахам, а шта је по "вама женама" права ствар? Молим за озбиљне одговоре.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kumche je napisao/la sledeće:
Citat:

drzi ga u pantalonama...ni ja ne idem u krevet sa svakim tipom koji me merka...da li je to odgovor dovoljno 'ozbiljan' za tebe?

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 2:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
kumche je napisao/la sledeće:
Citat:

drzi ga u pantalonama...ni ja ne idem u krevet sa svakim tipom koji me merka...da li je to odgovor dovoljno 'ozbiljan' za tebe?
apsolutno se slazem!!!!!!!!prepisujem i potpisujem!!!!!!!mislim svaka veza pre ili kasnije malo zaskripi i nema veze koja nema neke manje prepirke ali cekaj stani malo...svi mi mozemo da grada na pice sa drustvom,pomalo besni na partnera sto nas je necim povredio al sve je to prolzano znamo i sami,nekad smo i sami krivi pa cekamo da se strasti smire i opet je sve po starom...ali cekaj pa desava se i na ulici da vidimo da se nekom dopadamo,zaustavi nas ,prica sa nama,to se jednostavno vidi...ali sta je sa osecanjima,sa pravom ljubavlju,sa onim sto osecamo prema partneru...svi mi pre il kasnije dodjemo u takve situacije al zapitaj se da li je vredno...stavi na vagu ono sto imas i sto vredi a mozes da izgubis i ono sto mozes da dobijes a sto se tako lako daje...sam proceni sta ti vise znaci... Rolling Eyes

....tvoja i u dobru i u zlu....

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 3:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Да ли би могло уопштено да се пише/да пишете?
Нигде нисам написао да радим/чиним тако нешто. Дакле, не желим да се обраћате мени.
Хвала Вам унапред.

Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 3:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ja ni mislila konkretno na tebe...mislim generalno na ljude (i muskarce i zene) koji rade takve i slicne stvari...za mene je prevara partnera nesto toliko nisko i jadno da ni u najludjim snovima ne mogu sebe da zamislim da to radim...ma kakva svadja da je prethodila ili koliko se nesigurno osecali u vezi prevara nije izlaz...naprotiv

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 3:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oket, a sada da se vratimo na temu. Inace odosmo u offtopic. Jer prerasta u temu o prevari i sl. A ovde je bilo konkretno pa budi pametan
Dakle, za sada "smo se slozili" da ne bi trebalo nista da se "preduzme" uprkos izazovu.
Nadam se da sam dobro/ispravno rezimirao.
Idemo dalje.

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 7:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitanje i jeste uopshteno.naravno..sigurno ce od nas desetoro , petoro da reaguje drugachije..zavisi shta je za koga pametno ? da li si egoista ? gledash neshto svoje ? koliko si povredjen i zelish na taj nachin neku osvetu koliko god da je glupa...mozda si i ti sam pre toga bio prevaren i ....ko to zna ? motiva sigurno ima beskonachno razlichitih i savakome od nas se chine jako vaznim...odluka je u ovakvoj situaciji samo na tebi samome..budi pametan..i kada volimo, ne volimo isto..to i jeste i nije motiv za odluku o prevari.ja mislim da puno drugih faktora igraju ulogu.pre svega lichnost, zrelost,iskustvo......i na kraju griza savesti !!! da li ce je bash svako od nas imati ?..

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 8:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja znajuci mene ne bi ni ulazio u rpricu s devojkom ako vidim da su joj namere takve mada mi se to 1 desilo.Iako tada nisam imao devojku,na fin nacin sam ovu odbio.Jer ja imam odbojnost ka takvim devojkama ne znam zasto ali tako je.A ako imam devojku auuuuuuu pa tek onda me druge neinteresuju.Znaci ili sam s 1 ili s nijednom.Jbg valjda je to zato sto sam do sada dosta puta bio prevaren,pa znam kako to boli.Tako da ma koliko bio ljut pre bi raskino no prevario devojku,al to sam ja....MAda ima jako puno slucajeva da su i devojke i muskarci glupi pa cim im neko baci pogled oni se kresnu...A posle se ponasaju ko da nis nije bilo.Tako da to ne rqade samo muskarci.Ima i devojkaka koje su glupe tj"nisu pametne" sto se ovoga tice.Znaci nisu samo muskarci ti koji se tako ponasaju kad se posvadjaju s devojkom vec ima i obnutih slucajeva.Al mi tu nista ne mozemo mozemo smo da gledamo i placemo(naravno mi koji nismo takvi) i da se nadam o da nam nece zapasti momak ili devojka koji su takvi i koji ce zbog toga da nas povrede...

....tvoj i u dobru i u zlu....

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm..dobro kazes, ajd budi pametan..lako je sada nama govoriti ne bi trebao taj neko nista da preduzme...U sustini to je ono sto zaista mislim.Jer da ta devojka ista vredi ne bi se pre svega tako drsko nabacivala,ne bi se ponasala tako kako se ponasa cura opisana u postavci teme. Treba se u tim trenutcima setiti devojke sa kojom ste u vezi i to bi valjda trebalo da bude ona presudna kocnica i pokretacka snaga da ustanete sa stolice i kazete "mala zauzet sam, dzaba sva ova prica"....Mada, cini mi se da retko koji tako uradi.Vecina bi ostala, barem onoliko koliko ja poznajem musku populaciju.Opet, ne mora da znaci, ali bar mi se cini da je tako...e sad 100 ljudi 100 cudi..uvek ce biti onih cija ce ljubav biti jaca od trenutne zelje za zadovoljenjem, osvetom, promenom ili cime vec Rolling Eyes

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druze ako imas devojku nisi ustrojen.Verovatno da bih je napao,a devojka to ne mora ni da sazna

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> pa budi pametan.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon