www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ispovesti Džordžije Nikolson
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 12:37 am    Naslov poruke: Ispovesti Džordžije Nikolson Na vrh strane Na dno strane

Da li ste mozda culi ili citali za knjige Luiz Renison koja je do sada napisala sedam delova knjige "Ispovesti Dzordzije Nikolson"???
1. Angus, tange i ljubljenje sa vatanjem
2. Ok je, nosim bas velike gacerone
3. Cinge cange u akciji
4. Da me neko sada vidi
Ostala tri nastavka jos nisu prevedena na nas jezik (ustvari, mislim da je peti preveden) ali bice u skorije vreme!
Knjige su stvarno komicne i zabavne.
Zanima me da li je neko citao nesto od tih knjiga i sta misli o tome?

woolf99
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 8:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ćao, ja nisam čuo, niti čitao (mahom samu horima i fantastici) ali pitam za moju školsku. Jer to nešto kao "Dvnevnik Bridžit Džons" ili kao se zove - vodite ljubav kao prono zvezda od Jene Jemson? Ona obožava takve stvari.

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa jeste, slicno je kao Dnevnik Bridzit Dzons a neki kazu da je i bolje!

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 9:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nisam itala i iskreno prvi put čujem za ovo..ali svakako ću se potrditi i pronaći da pročitam ako je slično Dnevniku Brudzit Dzons

Pooh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam citala i knjige su super!

Zastodane
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SUper knjiga!

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izasao je i peti deo i zove se "I onda mi otpade i ostade u ruci", procitala sam i zanimljiv je bas kao i ostali delovi...
U januaru 2007. godine bi trebao da izadje sesti deo... Mr. Green

_Phoebe_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trecerazredno stivo

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitala sam samo 3 dela, 4ti deo imam nikako da pocnem da citam.. uglavnom, prvi mi je bio EXTRA ovi ostali su malo losiji..

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_Phoebe_ je napisao/la sledeće:
trecerazredno stivo

To uopste nije trecerazredno stivo....
To je vise namenjeno za tinejdzere.

teac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 8:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitala sam 5 delova, peti se zove ''I onda mi otpade i ostade u ruci''. Knjige su fenomenalne, uvek puknem od smeha kad citam...

Marija...
AnGeL_oF_LoVe
AnGeL_oF_LoVe

Datum registracije: 03 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prochitala sam prvih pet delova ...
Knjige su extra ..tako da jedwa chekam da izadje shesti deo ..
Smile Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Ispovesti Džordžije Nikolson Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon