:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
Postavljena: Ned Dec 12, 2004 7:25 pm Naslov poruke: Da li smo se.... |
|
|
i koliko smo se promenili od dolaska u inostranstvo...??/
|
|
 |
gazda_djole Odomaćeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar

|
Postavljena: Pon Dec 13, 2004 12:41 am Naslov poruke: |
|
|
Da ti pravo kazem i jesam i nisam ! Svako od nas , predpostavljam , prihvati ovde ono sto mu izgleda pametno ili mu vise odgovara .Ja recimo , ne mogu neke stvari da promenim ...! Jednostavno ne mogu da ih menjam samo zato sto zivim u inostranstvu !
Mnogo toga se i promenilo , sa druge strane !
Rekao bih da mi je ovih 11-12 godino ovde pomoglo da neke stvari naucim i gledam ih iz nekog drugog ugla ! Ipak sve je to relativno , i zavisi od coveka !
|
|
|
|
|
 |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
Postavljena: Pon Dec 13, 2004 11:00 am Naslov poruke: |
|
|
ja sam se malo promenila.....na bolje nadam se....oterasila se nekih predrasuda pocela kao i ti djole da gledam na neke stvari iz drugog ugla ...u sustini sam ista ....mozda malo slobodnija no sto sam bila...opustenija....
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
Postavljena: Pon Dec 13, 2004 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
Pa ja sam dosla ovamo sa 18,definitivno sam se promenila jer to bi se desilo i da sam ostala kuci,jer covek nije isti sa 18 i 26...tako da je odgovor DA,promenila sam se,ali u sustini sam ostala ista budala ko sto sam i bila hihihi
|
|
 |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
Postavljena: Pon Dec 13, 2004 11:27 am Naslov poruke: |
|
|
naravno da sam se promjenio sad sam svoj covjek i i prihvatio sam ovde sto valja a ono sto je lose sam odbacio mada vise ovde lose nego dobrih ali sta da se radi
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
Postavljena: Pon Dec 13, 2004 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
Znam da sam se promenila od kad zivim u inostranstvu. Na primer znam da ovde pare ne padaju sa neba kao sto dosta od njih misle tamo.
Ali neke stvari se ne menjaju. KAd dodjes kod mene uvek cu te posluziti i nuditi nesto. Ovde nisu svi takvi.....
To je moje misljenje sad ....
|
|
|
|
|
 |
Estella Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 05 Jun 2004 Poruke: 47

|
Postavljena: Pon Dec 13, 2004 3:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Promenila sam se puno,sada znam stvari koje nikada ne bih znala da sam ostala u zemlji,znam da razlikujem dobro od zla,i sada znam ko su mi prijatelji a sto je najvaznije znam i ko mi NISU prijatelji!
|
|
|
|
|
 |
ivana976 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 21 Dec 2004 Poruke: 41 Mesto: Vasington/novi sad

|
Postavljena: Sre Dec 22, 2004 2:02 am Naslov poruke: amerika zemlja prokleta |
|
|
ja sam ovde dosla tek pre dva meseca, nisam bas impersionirana nazalost najvise ljudima. nisu oni krivi, vecina njih nije nikada ni bila u evropi i svi oni misle da su ljudi iz evrope cudni?!!!!
ne znam da li smo dobro cudni ili lose cudni.
kako bi tek izgledalo da ih covek posalje u srbiju i otavi ih tamo par godina!!!
eto ja jos nisam imala vremena da se promenim i nadam se da necu.
cak i moj muz koji je amerikanac se nada da cu da ostanem ista tvrdoglava srpkinja
|
|
|
|
|
 |
technozi_girl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 33 Mesto: Austrija/Novi Sad

|
Postavljena: Čet Dec 23, 2004 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam dosla u Austiriju od prilike pre 5 god.
Imam 17 god. i mislim da je to jedan period gde sazrevas
i gledas na zivot drugim ocima .
Mislim da sada imam sasvim drugi pogled na zivot nego kad sam
bila u Srbiji (naravno bila sam mladja , mnogo toga neznam jos ali vreme cini svoje )
Neznam novo drustvo, novi ljudi, sredina, mentalitet
sve to malo po malo utice na nas !
Volela bi samo da zavrsim ovu moju sredju i da upisem Fakultet (daj Boze heheh)
Ma polako koracaj kroz zivot
hehe srecno svima
|
_________________ Wenn du gl�cklich bist, bin ich es auch. Wenn du lachst, lach ich auch. Wenn du traurig bist, bin ich es auch! Und wenn du geil bist, ruf mich an!! |
|
|
|
 |
LaNe78 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 19 Nov 2004 Poruke: 14 Mesto: Frankfurt

|
Postavljena: Čet Feb 24, 2005 11:55 am Naslov poruke: |
|
|
mislim da se svi od nas menjaju, dal svestno il nesvestno. ipak mi ovde zivimo i nesto od njih predje i na nas...
|
_________________ sweet & sexy |
|
|
|
 |
imo84 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 12

|
Postavljena: Čet Feb 24, 2005 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
ja mislim da se mora ili bih bar trebo da se covijek promjeni! treba se prilagodit mentalitetu i nemoze vise zivit kako je dosad na balkanu! ipak su drugcuji ljudi, druga kultura i drugi obicaji! naravno da neke stvari ostaju zauvijek iste i da se nikad nece promjeniti al u tim stvarima covijek sacuva nesto iz svoje rodne zemlje i to mu je najdraze, barem ja osjecam tako!
|
|
|
|
|
 |
kacamaja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 7

|
Postavljena: Čet Feb 24, 2005 6:59 pm Naslov poruke: cao |
|
|
Bio bi svako neiskren kad bi rekao da se nije promenio jer ipak sve je ovo drugi svet koji trazi promenu i u razmisljanju i ponasanju
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|