:: |
Razbacane čarape po stanu/kući me |
1. užasavaju |
|
40% |
[ 4 ] |
2. ne tangiraju |
|
30% |
[ 3 ] |
3. nisam ni primetio/la da ih ima |
|
0% |
[ 0 ] |
4. odgovor nije ponudjen |
|
30% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 10 |
|
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Pre nekoliko dana sam bio kod dobrih poznanika. Ulazeći kod njih u stan me je dočekala hladnoća. Ta hladnoća nije bila prozrokovana vremenom, bila je prouzrokovana raspoloženjem, tj. svadjom izmedju mog drugara i supruge mu. Dakle, da skratim pricu.
"Podžapali" su se jer on stalno, tj. veoma često ostavlja svoje čarape gde god stigne po stanu. Ona ga svaki put "nap**ka" zbog toga i on svaki put kaže da je razumeo i da će u buduće da povede računa o tome.
Sada se ja pitam da li je to i kod vas predmet/povod večnih rasprava i zučnih prepiranja, ili je kod vas obrnuto?
Dakle, odgovaranje neka pocne.
Molim i zenski deo populacije da se izjasni.
|
|
|
 |
***Srna*** Chilly

|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261

|
|
Savršeno je moguće (prilično verovatno, čak) da vaš dragi ili draga imaju neku naviku koja vas stvarno izluđuje. Recimo, grickaju nokte do besvesti, ili lupkaju prstima kad se zamisle, ili škljocaju hemijskom olovkom dok gledaju TV program (ili, još gore, dok pričaju s vama), ili dohvate da se češu, pa nikako da prestanu, ili ostavljaju prljave (i ne baš mirisne) čarape na podu sobe ili kupatila, ili...Gotovo svako ljudsko biće ima neku takvu naviku, nešto sasvim sitno, što možda i ne primetite dok ne počnete da živite sa tom osobom - i što, jednom kada primetite, počne da vas izluđuje. Ali o čarapama bih i ja volela da čujem iskustva, jer ih ja nemam..
Podelite iskustva.
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa kod mene se ne desavaju svadje zbog nekih carapa, i naravno da ponekad "lete" po kuci, ali to se naravno skloni...
|
|
|
|
|
 |
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108

|
|
desi se kad sam umoran, ali ih poslje sklonim
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Iskreno, i mene takve stvari uzasavaju..ali bukvalno uzasavaju..Doduse ja sam od onih koji ce da pokupe carape bace u korpu za ves i onda prokomentarisu :"Daj molim te bre nauci se vec jednom da svoj prljav ves skupljas za sobom, nisam nicija sluskinja" ali ne dramim niti pravim svadju oko toga...mislim stvarno me takve sitnice uzasavaju..ako nisi sposoban da uzmes par carapa u ruke, odes do kupatila otvoris korpu za ves i ubacis ih unutra, pa ubi se bre covece ...imam i ja svojih mana, znam to, ali stvarno vodim racuna o cistoci ..pre svega nije higijenski, drugo nije estetski lepo, zamisli dodje ti neko a prljave carape nasred kuce, ili nasred hodnika..em sto smrdi em sto je ruzno em neprijatno...
a sto se tice srnicinog pitanja..e tu vec ja idem drugima na nerve tresenjem noge i puckanjem noktima ili lupkanjem prstima
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
The Realist Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo

|
|
Ja živim sam, pa toga počesto bude, pa ja to u ćišak i pod kauč sklonim, a onda nakon par dana sve u korpu ide  !!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
The Realist je napisao/la sledeće: | Ja živim sam, pa toga počesto bude, pa ja to u ćišak i pod kauč sklonim, a onda nakon par dana sve u korpu ide  !! |
ajaoooooj...hehehehe..ne daj boze samo da neko dodje u goste nakon par dana gomilanja carapa jel da hehehehehe...e svaka cast na iskrenosti
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Srecom kod mene i moje nema puno tih problema jer smo oboje relativno dosta uredni ali da nije tako bi me smetalo.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
The Realist Upućeni član

|

|
|
pinkie je napisao/la sledeće: |
ajaoooooj...hehehehe..ne daj boze samo da neko dodje u goste nakon par dana gomilanja carapa jel da hehehehehe...e svaka cast na iskrenosti  |
Ma, samo neka se najavi, a obicno se najavi, a prijatelji su navikli, jer nije ni kod njih toliko bolje  !!
Ali, valja se mijenjati, vrijeme je već....
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
 |
The Realist Upućeni član

|

|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Srecom kod mene i moje nema puno tih problema jer smo oboje relativno dosta uredni ali da nije tako bi me smetalo. |
Pa, zato i kažem da se trebam mijenjati, hehe, jer sumnjam da će me draga trpiti  !!
|
|
|
|
 |
Modesty Blaise Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 19 Mar 2004 Poruke: 98

|
|
Moj dragi muz je odavno naucio lekciju.. Ili uradi onako kako sam mu rekla, bez obzira da li se radi o carapama ili bilo cemu drugom, ili ima da me slusa kako mu zvocam satima, namerno zagorim veceru i ne peglam kosulje. Od dva zla izabrao manje, carapice su u korpi za ves
|
|
|
|
|
 |
MaliBega Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Sep 2006 Poruke: 11

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|