:: |
Autor |
Poruka |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
zanima me kakvo misljenje imaju momci kada im djevojka prva pridje, posalje poruku tj. pokaze da je zainteresovana za vas. na koji nacin pokazujete da vam to odgovara a kako je odbijate na "fin" nacin???
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa verovatno da joj se svidja momak kome prilazi tj salje poruku, ali ako je decko zainteresovan nastavi dalje, ali ako nije onda moze da je napushi (seljacki, ali ako ga smara onda mora), ili kaze joj da mu se ne svidja i da nece da ima nista sa njom, ili da mu se svidja druga devojka...
|
|
|
|
|
 |
Lord_of_Hatered Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 54 Mesto: 42.93° N 19.10° E

|
|
Mozda grijesim, ali mislim da ne postoji "fin" nacin da se bilo ko odbije... Koji god "sistem" da primjenis, osoba koju si odbio ne moze se osijecati "fino" posle toga... Po meni, najbolji pristup svemu je gola istina... Kako u prilazenju, tako i u odbijanju... U nekim slucajevima to moze djelovati i pretjerano grubo, ali je najpostenije...
Ako grijesim, slobodno me ispravite...
|
_________________ "Every man dies... Not every man really lives..." |
|
|
|
 |
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...

|
|
Ja retko imam srece da mi se takva devojka svidi...vechito budu neki gabori(dobro ne bash gabori ali mi se ne svidi),ali mi je skroz cool takav potez ribe.Shto kaze Lord_of_Hatered ne postoji fin nachin da je odbijesh,zadnji put kad sam imao neshto slichno rekao sam ribi koja je htela da bude sa mnom da mi se svidja njena drugarica i bio sam sa drugaricom. Ali ne zlonamerno,pre toga je ta riba meni prichala kako je iskulirala lika koji joj je prishao i rekla mu da hoce da bude sa njegovim naj ortakom...Samo pichish iskreno,ali da ne kazesh ajde bezi od mene gadna si ko lopov i sl.
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se mene tice .. ako vidim da je cura zainteresovana ne vidim razloga zasto joj ja ne bih prisao .. dakle ako ja vidim interesovanje sa njene strane a pri tome dodam da se i ona meni svidja onako na izgled veoma rado cu popricati s njome pa sta bude .. bude ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Čipka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 7

|
|
I sta kad ti drugi kazu. . .trebas sam navalit na curu.Meni to uopce nije vise nesto.koliko puta je bilo tako i sta s tim kad se uvijek nesto uprska.ajde,neki put upali,al neki i ne. zanima me zasto cure ne ulijecu muskima??
|
|
|
|
|
 |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
kad je ocajna
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
U tom slucaju, NIKAD je ne odbijam, jer kad je imala toliko hrabrosti da prva pridje, ja je bar mogu nagraditi necim lepim...
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Ja neverujem u zensko prilazenje. To me mnogo puta cak kostalo kad ukapiras, cekaj bre malo ova htela neshto?
Ispadnes glup ali isto ruzan ako ti nijedna pridje. Srecom mnoge muskarce a i mene i nije mnogo briga oko toga.
Mora da je zenskama strasno ako pocnu jedan za drugim da im prilazi.
Ja bi umro da sam zensko!
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
mene je iskreno bas briga za to dal ce devojka prva da pridje ili ja.A od nacina prilaska zavisi dal ce mi se svideti ili biti odbojna....
Ali definitivno mislim da veze duze traju i da su ozbiljnije kad devojke nacine prvi korak...
|
|
 |
needleboy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Okt 2006 Poruke: 16

|
|
meni je takodje nebitno.
ako je riba ok, prosla je, ako ne potrudicu se da je sto diskretnije odvratim od sebe.
|
|
|
|
|
 |
gargamelko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac

|
|
Mislim da svako muskarcu imponuje da mu devojka pridje,ako je slatka onda je prosla,a ako nije odbicu je na fin i kulturan nacin.
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
 |
|