:: |
Za koga navijate u fudbalu ? |
Zvezdu |
|
46% |
[ 7 ] |
Partizan |
|
26% |
[ 4 ] |
Dinamo Zagreb |
|
6% |
[ 1 ] |
Hajduk Split |
|
6% |
[ 1 ] |
FK Sarajevo |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 15 |
|
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Za sve fudbalske fan-ove sa prostora bivse SFRJ......vrsi se anketa.......koji klub sa domaceg.de ima najvise pristalica....da li je to Zvezda,Partizan,Dinamo,Hajduk Split,FK Sarajevo......ili neki drugi...........Da vidimo koji fudbalski klub ima najvise pristalica na sajtu domaceg.de
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Za uvek Zvezda " Yu never walk alone"
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Pa zar nam treba glasanje da bismo znali da nasa Zvezda ima najvecu armiju navijaca, ovde i svuda drugde!!!
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis
|
|
Zaista je cinjenica da Zvezda na ovim prostorima ima najvise navijaca.
Mislim da je to nebitno bitnijije je kakvi su ti navijaci.
Na ovim prostorima dekazano je da su navijaci Partizana i Zvezde najverniji i najprivrzeniji svom klubu!
Grobari su ipak sa nijansu bolji kada gledam ovako objektivno i realno.
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
DeKom je napisao/la sledeće: | Zaista je cinjenica da Zvezda na ovim prostorima ima najvise navijaca....
Grobari su ipak sa nijansu bolji kada gledam ovako objektivno i realno. |
Hehehe...bas si me nasmejao sa ovim tvojim "objektivno i realno" ...Posebno moze biti realan neko ko navija za Partizan a bira izmedju Zvezde ili Partizana
Cinjenica je da Zvezda pravi najbolje koreografije na ovim prostorima, da pravi najbolje bakljade...Zvezda, uvek jedna i jedina, najbolja =D>
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
DeKom je napisao/la sledeće: | Zaista je cinjenica da Zvezda na ovim prostorima ima najvise navijaca.
Na ovim prostorima dekazano je da su navijaci Partizana i Zvezde najverniji i najprivrzeniji svom klubu!
ma hajde molim te, 8)
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Prvi sam koji nije glasao za Zvezdu!
Od trenutnih 5 glasova Zvezda ima 4 (80%) a Dinamo Zagreb 20% iliti 1 glas. MOJ!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
DeKom je napisao/la sledeće: | Zaista je cinjenica da Zvezda na ovim prostorima ima najvise navijaca.
Stvarno ne znam odakle ti ovaj zakljucak,ali sta je - tu je....To je tvoje misljenje.......realno,sa ovih prostora,zvezda ima ubedljivo najbolju ekipu i najbolje odnosno najvernije i najbrojnije navijace,sto trenutno i sama ova anketa za sada pokazuje..........Samo jedna je Zvezda
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
Onaj koji ne vjeruje da Crvena Zvezda ima najbolje navijače, neka samo malo pogleda po netu pa če da nađe gdje sve Delije prate Zvezdu, brojnost na gostovanjima, a da ne kažem da je zahvaljujući Delijama, daleko največi posjet u prvenstvu Srbije ima FK Crvena Zvezda! Najbolja organizacija, največa homogenost navijaćke tribine, koreografije, bakljade i pjesme su samo jedan pokazatelj, kakvi navijaći su Delije!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
konjanik je napisao/la sledeće: | Onaj koji ne vjeruje da Crvena Zvezda ima najbolje navijače, neka samo malo pogleda po netu pa če da nađe gdje sve Delije prate Zvezdu, brojnost na gostovanjima, a da ne kažem da je zahvaljujući Delijama, daleko največi posjet u prvenstvu Srbije ima FK Crvena Zvezda! Najbolja organizacija, največa homogenost navijaćke tribine, koreografije, bakljade i pjesme su samo jedan pokazatelj, kakvi navijaći su Delije! |
Svaka cast.....pogotovo je dobro kada ovakve reci dodju od nekoga ko nije iz Srbije i sve ovo posmatra sa jednog nepristrasnog aspekta
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
M@RCHELLO je napisao/la sledeće: | konjanik je napisao/la sledeće: | Onaj koji ne vjeruje da Crvena Zvezda ima najbolje navijače, neka samo malo pogleda po netu pa če da nađe gdje sve Delije prate Zvezdu, brojnost na gostovanjima, a da ne kažem da je zahvaljujući Delijama, daleko največi posjet u prvenstvu Srbije ima FK Crvena Zvezda! Najbolja organizacija, največa homogenost navijaćke tribine, koreografije, bakljade i pjesme su samo jedan pokazatelj, kakvi navijaći su Delije! |
Svaka cast.....pogotovo je dobro kada ovakve reci dodju od nekoga ko nije iz Srbije i sve ovo posmatra sa jednog nepristrasnog aspekta |
ili me ebavaš ili misliš ozbiljno, ne znam! u svakom slučaju istina je!
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
konjanik je napisao/la sledeće: | M@RCHELLO je napisao/la sledeće: | konjanik je napisao/la sledeće: | Onaj koji ne vjeruje da Crvena Zvezda ima najbolje navijače, neka samo malo pogleda po netu pa če da nađe gdje sve Delije prate Zvezdu, brojnost na gostovanjima, a da ne kažem da je zahvaljujući Delijama, daleko največi posjet u prvenstvu Srbije ima FK Crvena Zvezda! Najbolja organizacija, največa homogenost navijaćke tribine, koreografije, bakljade i pjesme su samo jedan pokazatelj, kakvi navijaći su Delije! |
Svaka cast.....pogotovo je dobro kada ovakve reci dodju od nekoga ko nije iz Srbije i sve ovo posmatra sa jednog nepristrasnog aspekta |
ili me ebavaš ili misliš ozbiljno, ne znam! u svakom slučaju istina je! |
Zasto bi te ebavao...pa naravno da mislim ozbiljno...ja sam uvek ozbiljan
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|