:: |
Autor |
Poruka |
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Hm, ne znam kako je propusteno da se prokomentarise nov album Van Gogha,i uopste njihov rad.
Ja licno sam novim albumom jako jako prijatno iznenadjena.
Mozda sam subjektivna posto ih godinama slusam,al svako ko malo voli ovu vrstu muzike, zaista mora da skine kapu
Moj favorit je Ludo,luda.Odlican spoj narodnog melosa i zdravog roka.
A inace, kad cujem stare hitova,tipa Neko te ima nocas, Brog od papira, Za godine tvoje, Haleluja itd,itd, ne ostajem da mirujem
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Eto vidi stvarno, nisam ni ja ukapirala da ih nema..doduse mislila sam da sam negde vec pisala o njima, ali moguce lako da sam pobrkala teme Sva sala na stranu grupa koju sam volela i pre X godina , grupa ciji sam ceo album skinula i slusala danima bez prekida dok nisam dobro utvrdila gradivo Spisak razloga je jedna od pesama koja je mene onako bas podigla, mada ima tu dosta lepog materijala.Odredjeni ljudi koje znam ,koji su u proslosti voleli Van Gogh kazu da su razocarani melosom koji su na ovom CD-u predstavili, ali se meni zaista dopao album..skidam kapu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
ja slusam Van gogh vec godinam..prethodni album i nije bio bas po mom ukusu i kada je izasao novi,nisam znala sta da ocekujem.Priznajem,pozitivno sam iznenadjena.Danima sam slusala disk i najvise mi se dopadaju emigrant,vrteska i plastelin.
|
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
nema boljeg benda na nashim prostorima!
Extra sam subjektivan, Neko te ima je moja himna, ne mogu bez te pesme!
A novi album je ok, vrteshka i dishem su prejake pesme...
Swaka chast za temu.
Nije bolja do sada otwarana.
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Obozavam grupu "Van Gogh", ali moram ovo da kazem.
Mozda zbog toga sto se bavim lingvistikom i sto imam sluh za glasove, ali sam primetio u pesmi "Spisak razloga" da pevac kotrlja R. Obratite paznju na to.
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Obozavam grupu "Van Gogh", ali moram ovo da kazem.
Mozda zbog toga sto se bavim lingvistikom i sto imam sluh za glasove, ali sam primetio u pesmi "Spisak razloga" da pevac kotrlja R. Obratite paznju na to. |
Đule kotrlja R i kad pije kafu i priča sa društvom, tj. ne zna da kaže R i to je jako slatko , ne samo u pesmi "Spisak razloga", ne znam kako si to tek sad primetio
Elem, novi album je odličan, kao i prethodni uostalom Svaka čast, kvalitet ne izostaje niti manjka, naprotiv Prepoznatljiv zvuk, a uvek nov i izuzetan
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | coco_bill je napisao/la sledeće: | Obozavam grupu "Van Gogh", ali moram ovo da kazem.
Mozda zbog toga sto se bavim lingvistikom i sto imam sluh za glasove, ali sam primetio u pesmi "Spisak razloga" da pevac kotrlja R. Obratite paznju na to. |
Đule kotrlja R i kad pije kafu i priča sa društvom, tj. ne zna da kaže R i to je jako slatko , ne samo u pesmi "Spisak razloga", ne znam kako si to tek sad primetio
Elem, novi album je odličan, kao i prethodni uostalom Svaka čast, kvalitet ne izostaje niti manjka, naprotiv Prepoznatljiv zvuk, a uvek nov i izuzetan |
E da, otkako slusam van Gogh, covek ima problema sa izgovorom slova R samo se negde manje negde vise primecuje samo sto po meni ni u kom slucaju to ne umanjuje kvalitet pesama i njegovog izvodjenja...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Ma bas tako Pinki, nije mi jasno kako to do sad Coco nije primetio
Djuletov prepoznatljivi rrrrrrrrr.
Bas je slatko, a posebno kad prica ovako ne da peva
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne znam. 500 puta sam slusao Djuleta i tek sada sam to primetio.
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Van Gogh je ovaj album fenomenalno uradio.....znaci extra mi je!
Pesma Ludo,luda i Plastelin su odlicne...a stare pesme su najbolje,mada i ove su!
|
|
|
|
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis
|
|
Album je uradjen dobro i malo vise komercijaniji.
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Ne znam. 500 puta sam slusao Djuleta i tek sada sam to primetio. |
ja od kad znam za Djuleta znam i za njegovo rrrrrr,ali prvi utisak nakon preslusavanja albuma "kolo" bio mi je da se rrrrrr cuje vise nego ikada.I mislim da je to namerno uradio..Bas mu super "stoji"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|