:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Koji koristite P2P program i zasto..................zbog cega se basw on razlikuje od svih ostalih.....ja recimo koristim e-mule jer smatram da je to jedan od retkih programa koji ima izuzetno obiman broj fajlova.........na njemu mozete naci skoro sve sto vam treba......
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
eMule v0.47a.
Zasto? Navika je cudo.
Samo trebalo bi da ima vis eopcija oko toga kome JA hocu da dozvolim da upload-uje sa mog racunara odnosno da banujem koga ja hocu.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
LimeWire sam koristio mada sam odustao od p2p-a i presao na HUB-ove (mada po meni tu nema neke razlike al neki kazu da ima). Ja sam se zalepio za DC++
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Cujem da je taj eMule jedan od najpopularnijih (ako ne i najpopularniji) p2p programa, ali je meni on jednostavno ocajan. Ne pamtim da li sam sa njega skinuo jedan jedini fajl... Dok sa druge strane koristim Shareazu nekoliko godina, i potpuno sam zadovoljan! Tako da je to meni omiljeni program. U poslednje vreme sam poceo da koristim i Lime Wire, i nemam uopste zamerki. Jedino je brzina downloada malo sporija, ali mi nije problem da sacekam koji minut vise.
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Za e-mule je najznacajnije da u download selekciju stavis minimum 10 fajlova........inace...po meni....E-mule sluzi samo onim korisnicima koji imaju 24h pristup internetu.....
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Ja koristim e-mule i meni je ubedljivo najbolji program! Ima SVE, lepo skida....sve pesme se mogu skinuti vrlo brzo, a verujte mi ima apsolutno sve!
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Pa, zavisi dosta od ukusa...
Za Donky mreze koristim emule, a za torrente utorrent.
Ovo mi se, za sada, pokazalo kao najbolja kombinacija...
Torrent mi se vishe svidja od emule zato shto je manje chekanje, skoro da ga i nema, ali zato emule ima mnogo lepshi sistem pretrage...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
zigiman47 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 90
|
|
DC++ za preuzimanje manjih fajlva do 100mb je zakon plus dosta ima nasih i bosanskih hobova
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Shareaza ubedljivo najbolji program moze sve ono sto drugi programi ne mogu...
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Ne bih se bash slozio...
Shareazi curi memorija na sve strane.
Oduzima ogromno procesorsko vreme.
I sama je jako velika osim curenja memorije.
Jeste da je hibrid torrenta, mazge i emule, ali ni jedan od protokola nije uradjen kako treba.
Ono, lepo je nashminkana, ima koju zanimljuvu opciju, ali jednostavno nije kompletna.
Da napomenem da verzije novije od 1.8.10.4 nisam, tako da je mogce da se neshto i promenilo.
E bash cu da skinem poslednju i da vidim...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Vaxter je napisao/la sledeće: | Ne bih se bash slozio...
Shareazi curi memorija na sve strane.
Oduzima ogromno procesorsko vreme.
I sama je jako velika osim curenja memorije.
Jeste da je hibrid torrenta, mazge i emule, ali ni jedan od protokola nije uradjen kako treba.
Ono, lepo je nashminkana, ima koju zanimljuvu opciju, ali jednostavno nije kompletna.
Da napomenem da verzije novije od 1.8.10.4 nisam, tako da je mogce da se neshto i promenilo.
E bash cu da skinem poslednju i da vidim... | pa ja se ne bi slozio s tobom doduse neznam koju si ti verziju sareaze koristio al ja vec 6 meseci korristim v2.2.1.0 i fenomenalno mi radi ,ne guta mi memoriju ko sto ti kazes ne uzima mnogo procesor a sto se tice njene velicine teska je 15mb ja bas nisam siguran da je too veliko jedino ako nemas hd od 4 ili 8gb ja imam od 80gb tako da mi 15mb ne predstavlja prob
sto se tice skidanja guta vezucrpi je do poslednje kapi(kad se skidaju torent fajlovi) to joj je i mana i prednost prednost je sto ja sa svojom 128k vezom mogu da skinem film od 700mb za 3 sata al zato mi je tokom 3 sata otvaranje straanica sporo ko na 56k modemima na staroj centrali al 700mb za 3 sata pa tu nema sta da se prica i to s 128k vezom mislim da sdalje nemam sta da pricam...
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Azureus je za mene najbolji, a ponekad skidam i sa eMule Expert Version.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|