:: |
Autor |
Poruka |
Flokki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jul 2005 Poruke: 5
|
|
Dali ste imali vezu sa deckom ili curom ali niste osjetili ljubav prama osobi?I ako ste kako ste zavrsili ili sta ste radili?
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Pa kind of a jesam ali nije potrajalo. Bilo je bez veze.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
@Flokki
Da li ste ikada procitali pravilnik?!
Tema o ljubavi (vezama, prijateljstvu...) ide na forum predodredjen za takve teme!!! Ne na psihologiju!
Premestam temu gde joj mesto!
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Jesam i za divno cudo to je moja najduza i najozbiljnija veza. Jednostavno nam je bilo lepo zajedno, nismo gusili jedno drugo i dok je valjalo trajalo je. Kad se zavrsilo, zavrsilo se. Nikakvih suza, srceparajucih scena i sl. To ne podnosim.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Jesam, jednom i nikad više... Slažem se sa mnogim ljudima da takve veze mogu uspeti, jer su spontane, možeš na miru otkrivati sve o toj osobi.. Međutim, ja lično u toj vezi nisam videla ništa lepo, nisam mogla tako funkcionisati, ne volim tu osobu i to je to, neću da je zavlačim, da se pravim da je volim.. Zato sam je i prekinula. Njemu je bilo u početku teško ali posle mi se zahvalio što sam bar bila iskrena.
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
da imala godinu dana iz dosade...i mogu reci da sad kad pogledam unazad nikad nisam bila sa njim povredena i to mi je super...znači i iz ove veze nešto dobro iako za njega ne on je mislio sa mnom ostvariti zajednički život ali nažalost moje srce tad je pripadalo drugom...a ovaj dečko sad je sretan i meni je drago...
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
naravno,ja to uvek osecam na pocetku veze...
ne mozes ti odma do bola biti zaljubljen u partnera,za to treba vremena i prava se ljubav radja kasnije...
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ne zelim biti u vezi u kojoj ne postoji ljubav...da sasvim je normalno za sam pocetak veze da bude ispunjen svime samo ne onom iskrenom ljubavlju..jer se ljubav gradi i stvara, u nju se ulaze...ali ako veza traje u nedogled a ni traga ni glasa od ljubavi nema..to onda nijeveza...to je mucenje..nista drugo...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
imam par primera u blizoj okolini, drugarice koje su se ustalile u takvim vezama, ne zelim da pricam u tudje ime, svako zivi svoj zivot kako zeli ali mi ipak bude zao..
licno, nikad ne bih mogla da budem u takvoj vezi....ljudi cesto mesaju naviku, strah od samoce i nepoznatog za razliku od ljubavi...ne shvataju da tako sami sebe povredjuju najvise, a i onoga sa kim su..zao mi je i sto sebi ne pruzaju priliku da zaista nadju svoju drugu polovinu vec se i dalje zakopavaju u svojim lazima...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
STa mi znamo sta je prava ljubav?
Ja sam u vecinu vezu ulazila zaljubljena u tu osobu, mada sam mali broj njih iskreno zavolela.
U jednoj vezi sam brzo zavolela, u drugoj postepeno...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
simbel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165
|
|
Jesam. Ne bih to nikome preporučila. Bez pravog razloga tom vezom mučite i sebe i partnera.
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Imala sam takvu vezu..jako kratka , probna , i kad se pokaze da to nije to zavrsavana je uglavnom na prijateljskim odnosima...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|