:: |
Autor |
Poruka |
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Pre svega,ova tema se odnosi i na one koji su pocinili preljubu kao i na one koji su istu oprostili-bili prevareni. "Naslikajte" mi vasu vezu pre i posle preljube,vase misljenje o razlozima zbog kojih se to dogodilo....
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
bila sam sa deckom malo vise od 6 meseci...on je vazio za "fancy" frajera,iako po meni nikada nije to bio,samo se previse folirao...sve je bilo lepo,sjajno,bajno,ljubav je cvetala sve vise i vise,dok jednog dana nije izbila prva svadja,oko gluposti,a za njom i druga...onda smo to nekako resili,ali od tog trenutka ja sam osetila promenu...nasa "savrsena" veza vise nije to bila...vidjali smo se slabije,culi smo se slabije,sve dok jednog dana meni nije pukao film i resila da raskinem...on na to nije pristao,ali je isto vece posle naseg "pomirenja" otiao sa drugovima na pice...to vece me je i prevario...vise nista nije bilo isto kao pre...ja sam imala osecaj da me je prevario,ne znam kako,ali sam znala...uskoro mi je to potvrdio i on,vadeci se kako je popio malo vise,a nas dvoje smo se posvadjali itd,itd...zasto je to uradio?...ne znam...imali smo lepu vezu,punu ljubavi,razumevanja,podrske,bili smo zadovoljni i srecni,ali nesto je puklo...uvek sam se pitala zasto je zeleo da ostane sa mnom,zasto nije prihvatio da raskinemo,a posle me prevario?...mucila sam sebe pitanjima zasto,kako,sta?...ali,sam shvatila da problem nije bio u meni,nego u njemu...u tome sto se on i njegovi drugovi medjusobno dokazuju,ko ce vise itd...klasicne klinacke fore...kasnije je i on sam priznao da je to uradio da bi se dokazao u drustvu itd...a ja,kako sam se osecala?...osecala sam se bedno,odvratno,trazila sam odgovore,pokusavala da zaboravim,ali nisam mogla...uvek me je proganjala misao da je on bio sa drugom,da me je prevario dok sam ja pokusavala da prevazidjem nase probleme i ostanem sa njim...nije mi bilo tesko da oprostima,li nikada nisam uspela da zaboravim...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Mene je decko prevario ali sa mu jedva oprostiila i to samo zato sto mi je dokazao neke stvari.
I to sam ga provalila, inace ne bih nikako saznala.
Devojka jednostavno oseti da nesto nije u redu.
Ali posle mog oprostaja(vise nikad ne oprastam) to vise nije bio to.
On je bio ok i sve to ali nije islo vise nikako.
Tu je sada bila moja neverica, jednostavno sam izgubila poverenje u njega (a jako sam mu verovala) i mislila sam da me stalno laze.
Najzad veza je (normalno) pukla, i tako je i trebalo.
Nisam trebala da oprostim.
Jer obnovljena veza je kao podgrejan krompir.
E da, i hocu da se nadovezem.
Kao sto je gore receno nije mi bilo toliko tesko oprostiti ali nikako nisam mogla da zaboravim. To me je izjedalo i ubijalo.
[Edit by knknpnkn: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
Kad hoces da se nadovezes, koristi opciju EDIT, molim te!!!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa sad ja sam osetio prevaru u skoro svakoj vezi do sada al cim sam to osetio ili saznao to je pucalo ssamo jednom sam nastavio i nikad visde posle toga od sad prevari i nema te vise(mislim za mene ne postojis cak i ako prodjes pored mene na ulici nemamo vise sta da pricamo jednostavno zaobidji i ne obracaj se)
sa sadasnjom devojkom sam 9 meseci i mislim da me ona nikad ne bi prevarila al uvek treba reci nikadd ne reci nikad al verujem joj ko nijednoj do sada a na njoj je dal ce da opravda ili izigra to moje povernje....al nikad nisam dao da prevare iz prethodnih veza uticu na moje buduce ill trenutne veze jer nisu sve osobe iste i svakoj novoj treba pruziti sansu kao da je prva ljubav u vasem zivotu jer jedino cete tad biti iskreni prema njoj i iskreno je voleti......
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
niti sam varala a nisam ni bila prevarena bar to ne znam ali mislim da je zena ta koja oseti da u vezi nesto nije u redu i da je decko vara
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nenaantena je napisao/la sledeće: | niti sam varala a nisam ni bila prevarena bar to ne znam ali mislim da je zena ta koja oseti da u vezi nesto nije u redu i da je decko vara | bogami osete i muskarci bar sam ja svaki put osetio,al nisam verovo da ce to da mi se desi(tada desava) po drugi,treci put...
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
nikako...gore neg sto je bilo
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
I prevarila i bila prevarena...
Bili smo zajedno 22 meseca...prvih nekoliko bilo je super, savrsenstvo...doslo je more, sama sam isla...znao je da je moj bivsi dole ali verovao mi je...cekala sam ga jer je i on dosao nekoiko dana posle...moj bivsi nije mogao da podnese moju srecu i to sto imam pord sebe nekog koga volim..prva slobodna prilika i prisao mi je, poljubio...ja sam ga odbila i rekla da ne zelim da budem sa njim....moj ddecko i ja smo se vratili za Beograd...proslo je neko vreme, ja nisam mogla da cutim o tom poljupcu,iako ga ja nisam uzvratila...rekla sam mu da me poljubio bivsi...kao presao je preko toga...medjutim nista vise nije bilo isto.....dosla je jedna prevara, druga, peta, deseta.....vise im i ne znam broja...osetila sm svaku i boleleo je...ali sam prastala...zasto?bila sam mlada i verovala sam da ce se promeniti....u jednom momentu pukao m ije film i ostavila sam ga.....
Ja sam varala samo jednom i to zato sto taj tip nije mogao da mi pruzi sve sto mi je u tom trenu bilo potrebno...
VIse ne varam, sad odlazim cim vidim da to nije to, da nesto fali...a nijednu prevaru vise ne prastam....
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
bila sam prevarena i prekinula čim sam saznala. Ja preko takvih stvari ne prelazim. Možda će neki reć da sam staromodna....
|
|
|
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
Jedan deo mene govori da nikada nije bio u stanju da me prevari,ali me ponekad obuzmu neka osecanja da ipak jeste.Problem je moja ljubomora i znam da to izaziva najvise problema,pa valjda i tu sumnju.On kaze da nije nikada ni pokusao da me prevari,ali ja opet sumnjam.Znam da se kad tad istina sazna,i znam isto tako da preko toga necu moci da predjem ukoliko je postojalo nesto!
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
moja najbolja drugarica upravo sada prolazi kroz nesto takvo.......prvo je nju prevario njen decko......a onda je za osvetu ona prevarila njega..... ......onda su se rastali pa se brzo ponovo sastali.... .....e sad, posto ponovo zive kad god ih vidim ponasaju se jedno prema drugom kao pas i macka kad pobesne........ .........podcenjuju se, prepucavaju, i vredjaju, misleci da su duhoviti.......i malo, malo pa jedno drugo bocnu o toj i tom sa kim su prevarili........ .......e sad, to sto su oni dvoje budale, ti i nije bas moj problem, ali to sto svima nama koji smo oko njih zagorcavaju zivot, e pa to nije fer....... .......veze posle prevare tesko opstaju, jer oprostiti se moze, ali zaboraviti nikad......a kad dodje do prevare znaci da nesto nije funkcionisalo u toj vezi i ovako i onako.......a puno je bolje biti srecan i sam......nego ziveti u paklu veze koja polako umire.........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Kažu neki da veza ojača ako se oprosti preljub, a meni je to skroz glupo. znam jednu curu koja je oprostila preljub i nakon toga se dogodio još jedan. I taj je oprostila, a u međuvremenu zatrudnila. I prevario je trudnu. E sad cijeli život treba opraštat preljube dok jednom ne pukne film, uzme dijete i pobjegne!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|