www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

semir_86 trazi
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
semir_86
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 31 Mar 2006
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 21, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: semir_86 trazi Na vrh strane Na dno strane

Ako neko slucajno ima ove pjesme:
Vuco-Eh da nisi tako lijepa
Jasmin Muharemovic-Povratak kuci
Ako neko ima nek posalje na ovaj mail semir_86@yahoo.com
Unaprijed hvala....

Shamira
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 26 Jan 2005
Mesto: Minhen

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslala sam ti Vucu - Eh da nisi tako ljepa (djavolica)

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala jos jednom...

Malaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Apr 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslala sam ti pesmu od Jasmina --> Povratak kuci Wink

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 24, 2006 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima pjesmu od Sabine-Jos uvijek mirisem na tebe ja...
semir_86@yahoo.com
Unaprijed hvala...

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima pjesmu od Hakale-A ja sam te volio
Mail:semir_86@yahoo.com
Hvala unaprijed... Very Happy

Edit by S*A*S*A
posto si pesmu trazio i u Fontani zelja ne mora niko da je salje
Wink

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: semir_86 trazi Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima pjesmu od Alme Cardžić mislim da se zove Bosna i Hercegovina, to je nesto novo od nje cini mi se.
Moj mail je semir_86@yahoo.com
Unaprijed hvala. Embarassed

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 23, 2006 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozes traziti koliko hoces ali bih te zamolio da koristis uvek istu temu ! Ja sam ti ovaj put spojio teme sledeci put brisem odmah Wink

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima onu najavnu pjesmu za Calcio koja je isla na Pinku ide ovako ja imam samo dio koji sam snimio sa fonom. ako neko ima nek maila na semir_86@yahoo.com il barem mi posalje link odakle da skinem.
Hvala unaprijed.

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neko ima mozda pjesmu od Green day- bulevar of broken dreams, bio bih vjecno zahvalan.
Moj mail je semir_86@yahoo.com
Sretna Nova Godina

beautiful_soul
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Mar 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ja sam ti poslala pjesmu

uzivaj Wink Wink

HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti jos jednom.... Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> semir_86 trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon