:: |
Autor |
Poruka |
anydjovani Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jul 2006 Poruke: 11

|
|
Imam jedan VELIKI problem: Zaljubljena sam u najboljeg druga (vec sam na 707-om nebu). Ne mogu da mu kazem, jer on vec duze vreme ima devojku koju mnogo voli. Zaljubljena sam vec 2 god. u njega i stvarno ne znam sta da radim...nikog drugog ne vidim.
Molim vas predlozite mi sta da uradim
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
ako vec ima dugu vezu od 2 godine sa devojkom koju jako voli, sta ti mozemo savetovati?Ne zameri draga moja, ali....mislim da si malo zakasnila sa tim priznanjem...Uvek postoji solucija da mu stavis na znanje da osecas prema njemu mnogo vise od prijateljstva, ali i rizik:
1. da nekome rasturis vezu,
2. da ga izgubis kao prijatelja ili
3. da zauvek ostanes sa njim u srecnoj vezi
ne znam sta bih ti mogla savetovati a da ne pogresim..da nije u vezi rekla bih ti mala jurni na njega..a ovako..debelo razmisli..to ti je moj savet
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
on ima curu i ni u ludilu te ne gleda kao ženu nego kao prijateljicu Kažeš li mu stvari više nikad neće biti iste Onako kako 2 osobe nakon neke veze koja pukne teeeško ostaju prijatelji tako i ti u onom času kad mu kažeš svoje osjećaje gubiš kao prijatelja Pitanje je uopće kako ćete nastavit komunicirat jer će to uvijek stajat među vama
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
Countess Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2006 Poruke: 45 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji

|
|
A da li ti on nekada salje signale koji nisu cisto prijateljski ?
Ili se ponasa potpuno prijateljski ?
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
prvo dobro razmisli da li je ta veza ili avantura vredna toga da izgubis vrlo dobrog druga jer nadam se da i sama shvatas da i ako raskinete vi nikada vise necete biti isti oni prijatelji koji ste nekada bili,pocece izbegavanje i drugo
|
|
 |
mivanam Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92

|
|
sve zavisi kako ti izgledas a kako njegova devojka i to koliko je on voli. ako ti je on bas superdrug mozda to i znas. vazno je probati ali ne po svaku cenu.
|
|
|
|
|
 |
schmekerica Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546

|
|
Ma ja mislim da bi ti ipak trebala malo izaći sa drugaricama i pogledati za nekim drugim dečkima, sigurno ćeš naći nekog koji će ti se svidjeti i eto nove ljubavi
Moje mišljenje je da iako bi on ostavio djevojku i krenuo sa tobom, ne bi to bilo to, jer teško je biti u vezi sa čovjekom koji ti je bio drug i već svaki detalj znaš o njemu, mislim da je lakše kad čovjeka polako upoznavaš i ne trebaš da znaš baš svaku sitnicu o njemu
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
 |
studentkinja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 138

|
|
Cekaj pravi trenutak i naravno reci mu.
|
|
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji

|
|
u sustini svi odgovori su u pravu ,vi posle toga nece te biti vi.Jedino ili ostani kukavica ili rizikuj pa kud pukne da pukne jer tako ces jedino znati i neces se vise muciti !Reci mu sve i prihvati odgovor kakav god on bio i mozda ces patiti ali znaces na cemu si!mozda ne...mozda negde on nesto oseca vise od prijateljstva...ali neces vise lupati glavom i pitati se sta bi bilo kad bi bilo.....Drzim ti fige....
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
 |
mivanam Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92

|
|
ja nemam taj problem osim u obrnutom smeru.
|
|
|
|
|
 |
ana.n Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251

|
|
odustani od toga, mislim da ne vredi traciti prijatejstvo zbog toga, a i u krajnjem slucaju on ima devojku...
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
slazem se sa anom..
ako vec ima devojku znaci da nesto oseca prema njoj a prema tebi samo prijateljstvo..
ili je pokazao nesto vise???
|
|
 |
|