:: |
Autor |
Poruka |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
U vezi ste sa djevojkom vec godinu dana, super vam je, a ona vam otkriva da je pre 4 godine promenila pol, tj da je bila musko. :shocked!: Sta bi ste uradili?
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
U toj situaciji bi raskinuo, ma koliko da nam bude lepo. Prvo, uvek bih u njoj video muskarca. Secate se prorocice Kleopatre? E, ona je bila musko i lepo joj [?] se na licu vide muske crte.
A drugo, hocu devojku/zenu sa kojom bi imao goooomilu dece. Operacija promene pola je samo kozmetika. U operaciju ne spada i "instalacija" materice.
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Aaaaaauuuu ma dz3b0 bi joJ/mu toj stvari majku. Prvo bih toj stvari polomio obe ruke, pa onda obe noge.
FUJI!!! BLJAK!!!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
nikolla983 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 8

|
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | U vezi ste sa djevojkom vec godinu dana, super vam je, a ona vam otkriva da je pre 4 godine promenila pol, tj da je bila musko. :shocked!: Sta bi ste uradili?  |
Pa šta tu može da se uradi. Lepo i kulturno je otkačiš i kraj. Pa koliko god da je operacija bila uspešna ONA će i dalje biti ON i to nikako ne može da se promeni. Ovo ti dodje nešto kao vuk u jagnjećoj koži. Sve to spolja izgleda lepo ali kad vidiš šta je ispod.......
|
|
 |
Elektro666 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 114 Mesto: zemun

|
|
Sta bre lepo i kulturno prijatelju??? Ufff, pa pusti sad kulturu, postoji vreme za operu, pozoriste, bilo kakva kulturna izdizanja, ali kad ti devojka saopsti da ti u stvari nije devojka vec decko... To nije za kulturno uzdizanje, vec za jedan dobar trening. "Devojka" da bude dzak, a ti bokser.
|
|
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Citat: | "Devojka" da bude dzak, a ti bokser |
To je po meni jadno....jednostavno raskines i gotovo
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Belphegor je napisao/la sledeće: | romeomarkovic je napisao/la sledeće: | U vezi ste sa djevojkom vec godinu dana, super vam je, a ona vam otkriva da je pre 4 godine promenila pol, tj da je bila musko. :shocked!: Sta bi ste uradili?  |
Pa šta tu može da se uradi. Lepo i kulturno je otkačiš i kraj. Pa koliko god da je operacija bila uspešna ONA će i dalje biti ON i to nikako ne može da se promeni. Ovo ti dodje nešto kao vuk u jagnjećoj koži. Sve to spolja izgleda lepo ali kad vidiš šta je ispod.......  |
sa ovim se svakako slazem, samo sto preko te "male" lazi ne bih moglas tek tako lako preci..da sam musko ko sto nisam
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
hmmm....pa tema je malo diskutabilna.....
poenta je da li neko moze da predje preko toga....
samo da se zaustavim na jednoj stvari, sto kaze romeomarkovic, dok niste saznali da je promenila pol, bili ste godinu dana zajedno, i bilo vam je zaista super...i bili biste i dalje zajedno da istina nije izasla na videlo....a ne bi imali pojma....
ne znam, ja kakva sam blesava ni to mi ne bi smetalo....
a valjda se ljudi zaljubljuju u osobu i dusu iste...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
nije stvar SAMO u tome sto je taj neko promenio/la pol..mada najvecim delom jeste verovatno upravo ovo problem...stvar je i u poverenju kojeg ocigledno nije bilo ..a cim nije bilo poverenja, ocigledno je da ni ta veza nije bila tako savrsena zar ne? nisi ti blesava zato sto ti to ne bi smetalo..i mi ovde samo nagadjamo kakva bi nam reakcija bila...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
pa koliko vidim to i JESTE najveci problem.....
mada u pravu si da je isto problem u lazi ali takva stvar se ne moze lako reci danas, pogotovu u Srbiji gde s ljudi prepuni predrasuda da to jednostavno bode oci...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Citat: | stvar je i u poverenju kojeg ocigledno nije bilo ..a cim nije bilo poverenja, ocigledno je da ni ta veza nije bila tako savrsena zar ne? |
Pa gledaj mozda je devojka(hipoteticki) precutala to da bi je muskarac upoznao onakvu kakvu jeste sada a ne kakva je bila. Jer da je to znao od pocetka, tesko da bi ista bilo izmedju njih. I pitanje je - kako to reci??? Ubaciti tokom vecere:"Hej, ja sam bila musko! I jel ti se svidja salata?" Nije to lako... Tesko je imati poverenja u takvoj situaciji... A sad, bila musko jeste, ali ti je ne poznajes kao muskarca, vec kao zenu, sto ona fakticki sada i jeste.
Ala znam da napravim temu... 8)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|