:: |
Autor |
Poruka |
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Ne mogu da pronađem, da li na sajtu ima pjesma Moli me od Slavice Ćukteraš i Branislava Mojićevića. Please ako nađete da mi okačite link.
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Evo trcimo. Pokusaj pod slovom B, posto je to pocetno slovo imena Branislav, mozda i nadjes ako se potrudis, iako bi se sad i dete od 7 godina snaslo u download sekciji. Stvarno ste ne verovatni, oces da ti posaljemo mozda pesmu na mail???
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
Pa tražio sam pod Slavica Ćukteraš, Zvezde granda, sad sam pogledao pod branislav, ima pjesma voli me, e sad je pitanje da li je to ta pjesma, jer mislim da se ova zove moli me...sad cu je dowloadirati pa da vidim.
P.S Ma nije ti loša ta ideja za e-mail (shalim se)
|
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
Treba mi pjesma od Ene-Kolena, ali vidim da je nema, nadam se da cete je nabaviti...
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Ovo je deo foruma gde ti trazis od ostalih clanova pesme koje ti trebaju, a ne od nas. Zato ostavi svoju e-mail adresu kako bi neko mogao i da ti posalje trazene pesme.
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
telulu, imam ja pjesmu od Ene - Kolena, ostavi mail pa cu da ti je posaljem
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
Čim nabacim 20 postova poslaću ti na pm mail. Nego, da li se meni čini ili mi neko non stop briše postove i topice?
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Nije ovo tema pitanja i odgovori . AKo misli da ti neko brise teme ili postove obrati se nama modovomi i mi ce da vidimo sta je u pitanju.
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
Možda je i do mene...
Treba mi pjesma od Elme-Ništa lično, ima ovdje na downloadu ali je samo pola pjesme, ako ko ima neka javi...
|
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
Treba mi Indy-Bela haljina (na downloadu je samo komadić pjesme)
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
telulu je napisao/la sledeće: | Treba mi Indy-Bela haljina (na downloadu je samo komadić pjesme) |
Netačno!!! Na downloadu je cela pesma (lično sam je skinuo da proverim), a posto tebi sve nesto nije celo, bice da je to do tebe
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
vladeling je napisao/la sledeće: | telulu je napisao/la sledeće: | Treba mi Indy-Bela haljina (na downloadu je samo komadić pjesme) |
Netačno!!! Na downloadu je cela pesma (lično sam je skinuo da proverim), a posto tebi sve nesto nije celo, bice da je to do tebe |
Pjesmu na rate mi je skinuo cijelu, a belu haljinu sam dio...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|