:: |
Autor |
Poruka |
dacaBL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 41 Mesto: Banja Luka
|
|
Citajuci neke topike dosla sam na do toga da postavim ovu temu da malo cavljamo..
pazite ovako...
Momci, je li vam se nekad desilo da vas devojka pozove da izađete, jer joj se mnogo sviđate i želi da se bolje upoznate? Šta je bilo? Kako je bilo? Šta bi bilo, kad bi...?
Devojke, je li neka od vas već učinila prvi korak? Da li biste se mogle 'odvažiti' na taj potez?
Ravnopravnost na tom polju ili ipak ne?
|
|
|
|
|
|
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
Pa ja ipak volim prva prici jer volim znati da ga mogu osvojiti tako mi raste samopouzdanje.
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Zašto da ne? Ako mi se jako dopada a on nema baš neku hrabrost da prvi krene, onda ja počnem al pomalo. U nekim situacijama nije dobro prenagljivat, onda ne izadje dobro za žensko.
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Jesam ucinila prvi korak ali samo u smislu da malo ubrzam stvari...Nikada nisam prisla nekom nepoznatom da ga muvam ko mi se kao svideo, ali jesam malo umela da isforsiram nesto sto bi se desilo ionako i ovako, ja sam samo malo ubrzala tj pokazala konkretno sta zelim.
|
Poslednja prepravka: Cute Blondie datum Pon Jul 17, 2006 10:53 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Prebazujem ovo u "ljubav i prijateljstvo", jer je pitanje za oba pola! Tako da joj nije mesto u Njenoj sobi!
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Prišla sam prva jednom i evo veza i dan danas super fercera hehehe
Meni se on jako svidjao i budući da sam ja prije živjela u gradu gdje je to sasvim normalno , odlučno sam mu prišla i rekla sve što me žuljalo. Na samom početku i on i oni koji su nas okruživali gledali su u mene saa nevjericom.Najviše što se iznenadio bilo je to kada me pitao šta ako mi da korpu šta ću onda..a ja sam mu sasvim hladnokrvno odgovorila/mada sam se u sebi molila da do toga ne dodje/ da se ništa neće promijeniti i da ću nastaviti dalje hehehe.
Naravno pristao je i dan danas nakon 10 godina skupa smo hehehe
Stoga ne vidim zašto bi se na žensko gledalo s poniženjem ili nekako drugačije ako prva pridje dečku koji joj se na bilo koji način svidja? Zašto bi ženske stalno čekale da muškarci prvi pridju kad se već odavno dokazalo da su žene mnogo smjelije i hrabrije od naših mačo muškaraca? hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ne vidim nista lose u tome.danas je sasvim normalno da devojka bude ta koja ce naciniti prvi korak.Imas stidljivih muskaraca, imas i muskaraca koji su nesigurni..a jednostavno imas devojaka koje ne zele da gube vreme..zasto da ne?
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
minjaisanja Odomaćeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1031 Mesto: *Paviljoni*
|
|
Nisam nikada prisla prva, ali ko zna ako bi mi se neko mnooogo svideo mozda....
|
_________________ Don't hate me because I am beautiful....
Hate me because your boyfriend thinks so!!! |
|
|
|
|
smokvica84 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Ne vidim ništa loše u tome da devojka prva priđe muškarcu, zašto da ne?
|
|
|
simeundjak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Nov 2004 Poruke: 16
|
|
[I]
ma to ti je prava tema...ja sam za ravnopravnost...
zasto ne bi djevojka prisla muskarcu ako joj se svidja?jer inace,mozda on to ne primijeti i jedna divna veza ostane "neprobana"..
meni se,licno,prije par godina desilo da me "startala" djevojka,koja mi je dugo bila prijateljica,i koja mi se svidjala ali nisam bio siguran u obostranost emocija pa nisam nista preduzimao da ne kvarim prijateljstvo...medjutim,pridje ona meni i pita me da se nas dvoje "smuvamo",kaze svidjam joj se,to je vise od prijateljstva...ja sam u tom momentu zaboravio i gdje sam i sta radim,samo sam znao za nas dvoje,za njene usne,oci...bilo je fantasticno,izgubio sam se od "srece"...
trajala je ta veza dugo,kasnije smo ostali dobri prijatelji,bili smo mladi tad...mislim da je to prava stvar-ko prvi nesto osjeti-neka prilazi,to je apsolutno normalno...ne propustajte stvari zbog predrasuda o polovima i ko treba prici a ko ne...eto-toliko od mene...umorih se tipkajuci...
|
|
|
|
|
|
just_girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2005 Poruke: 120
|
|
muskarac treba da bude taj koji ce da pridje devojci,ali nema nista lose u tome ako devojka ucini prvi korak
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
ja volim kad ja njoj prvi pridjem i kad treba da se malo pomucim oko devojke! ali naravno nemam nista protiv ni ona meni da pridje prva - i to je za pohvalu!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|