:: |
Autor |
Poruka |
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
TV kartica cas radi cas ne.Ali sada imam problem slike nema a zvuka ima.Nosio sam kod majstora on tupson reinstalirao kompjuter i nista reko radi.Pomogdite necu vise da nosim kompjuter na opravku!!!
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Ako ocekujes da ti neko pomogne moras dati vise informacija o tvom kompu i problemu koji imas. Dakle...
Koja TV kartica?
Koji Windows?
Da li si probao najnovije drajvere?
Koliko je stara kartica?
Kada se to pocelo desavati?
Sta se tacno desava?
Da li su kablovi u redu?
i tako dalje, i tako dalje...
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Ovako dakle: TV+FM Tuner PCI sa daljinskim KWorld,Windows XP,nisam probso najnovilje drajvere ali cu probati, stara 1 godinu ali ne radi od pocetka cas radi cas ne.Pocelo je prvi put da ne radi kada je kom. bio zagrejan cuo se zvuk od programa ali slika od TV nema.Sada je potpuno stala.Cuje se samo zavuk a nema slike.Kablovi su u redu sve sam proverio...To je to od mene.Ako moze objasnjenje kako instalirati drajvere najnovije?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odes na sajt proizvodjaca, skines drajvere i instaliras kao i svaki drugi program.
Trebao si je odma reklamirati kad ti se to prvi put desilo, ako ti je jos bila pod grancijom, jer moguce da je hardverski problem, a ne softverski, u kom slucaju ti ne preostaje puno mogucnosti...
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Nosio sam na opravku i on je reinstalirao kompjuter i uzeo pare i reko radi.Kad sam hteo da ukljucim opet nece i od tada sam batalio da nosim posto covek mi pobrise sve sto mu se svidja i reinstalira windows!!!Ako mozes reci mi sta mogu da uradim???
Probao sam sa drajverima i nista!Help za preostalo sto mogu da uradim ako moze nesto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne znam sta da ti kazem... problem je prilicno specifican, a ja sa nekoliko kartica koje sam popravljao, uglavnom su bili problemi drajveri/spyware/virus ili neispravni kablovi...
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Probaj u drugi slot da ubacis mozda joj nesto smeta tako se i meni desavalo dok nisam zamenio slotove sad radi normalno
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Kao sto rece Zoran, problem je specifican...
Znaci, instaliraj najnovije driver-e, ako to ne pomogne onda probaj nekoliko programa za TV kartice...mozda je do toga problem!?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Probacu pa cu vam reci gde da nadjem program za TV i koki je najbolji.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
milicik je napisao/la sledeće: | Probacu pa cu vam reci gde da nadjem program za TV i koki je najbolji. |
Pa sad...imam ja jednog druga i zove se Google
|
_________________ Master |
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Probao sam da ubacim najnovije drajvere probao sam da pustim TV preko drugog programa i nista! Sta da radim dalje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesi probao da promenis slot kartice, kao sto ti je 80Moma predlozio?
|
|
|
|