:: |
Za koju ste varijantu? |
American muscle |
|
53% |
[ 17 ] |
Japan tuning |
|
46% |
[ 15 ] |
|
Ukupno glasova : 32 |
|
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Za koje ste automobile pre po meni ja se nemogu odluciti,jer americki muscle automobili su mi bas onako primamljivi a bogami i takodje i japanski tjunirani tako da je tu kod mene mrtva trka izmedju njih ...pa za koje ste vi pre?
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Japan tuning definitivno. Bolja kvaliteta izvedbe + bolja vrijednost.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
I ja glasam za japance.Oni su pravi zaludjenici za tim stvarima i bas su profi sto se tice tuning-a.Dobri su i oni tune-irani americki automobili iz 60-ih ali taj fazon se ceni samu u americi...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | I ja glasam za japance.Oni su pravi zaludjenici za tim stvarima i bas su profi sto se tice tuning-a.Dobri su i oni tune-irani americki automobili iz 60-ih ali taj fazon se ceni samu u americi... |
pa pod american muscle sam i mislio n aone automobile iz ;60 koji su napucani a bigami cene im nisu male i jako su kvalitetni al nekako su i meni mozda japanci blizi al ne bi se bunio ni za 1 AM automobil....
|
|
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Ja ne bi mogao da se odlucim jer su ovi automobili iz dve totalno razlicite automobilske ere. Ameri su bili neprikosnoveni 60 tih godina, a Japanci, pa mogu slobodno reci, suvereno vladaju od 90 tih godina pa na ovamo, u svetu modifikovanja i tuniranja automobila
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
speedoje je napisao/la sledeće: | Ja ne bi mogao da se odlucim jer su ovi automobili iz dve totalno razlicite automobilske ere. Ameri su bili neprikosnoveni 60 tih godina, a Japanci, pa mogu slobodno reci, suvereno vladaju od 90 tih godina pa na ovamo, u svetu modifikovanja i tuniranja automobila | potpuno se slaazem al retko ko to danas tako gleda jer doduse malo njih zna za amere '60 god tj njihove muscle aute jer to nije bilo popularno kod nas
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Pa dobro popularnost je relativna stvar, uvek ima zaljubljenika koji su i u ono vreme znali sta je american muscle po meni V8 motori imaju nalepsi zvuk, mada opet kazem to su neuporedive automoblilske ere japanci prave prave male zujalice i imaju dosta elektronike, dok u vreme american muscla to nije ni postojalo..
|
|
|
|
|
|
Don Kone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 93 Mesto: Alexandrovo
|
|
americki muscle ... moj izbor ... vishe volim sirovu snagu v8, v10 ili v12 mashina sa mehanichkim turbo punjachima, nego 12000 obrtaja japanske zujalice ...
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
samo cu reci... Evolution....
Mislim da ne bih nikada, ali nikad ne reci nikad, kupio neku americu budalastinu, tipa pomenutog. Molim da me niko ne shvati pogresno, jer sam napisao budalastina, to je stvarno samo moje misljenje o tim automobilcicima.......
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
American Muscle su za mene neprikosnoveni... Gile ne bih se slozio sa tobom da su to automobilcici To su zmajevi od automobila i ja se zaista divim ljudima koji ih rade.
Eo i od mene jedna slika
(Ford Mustang GT 500 Shelby iz 1970. godine)
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Odlicna tema!! Ja bih ipak isao za japan tuning.
|
|
|
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak
|
|
Ovisi za cega bi tunirali auto , ako je u pitanju Drag Race onda japanci "nemaju sta trazit" (u navodnicima jer ima i extremnih slucajeva Jap Tuninga recimo najbrzi N/A ide 9.99Sec @ 402m a to je stara integra sa 1.8L znaci bez turba ili bilo kakvog oblika prednabijanja iliti N2O) protiv velikih zapremnina + mehanicki kompresori....ali upravljivost tih auta je daleko iza japanskih jurilica koje imaju LSD i 4x4...Sti, EVO,R34...ili pak drugi japanci
Znaci:
Moto sport - Staza , Rally.....Japanci vladaju
Drag Race: - QM Race...tu ameri vladaju
|
|
|
|
|
|
|