:: |
Ko ce biti novi selektor? |
Bora Milutinovic |
|
18% |
[ 2 ] |
Ratomir Dujkovic |
|
36% |
[ 4 ] |
Radomir Antic |
|
9% |
[ 1 ] |
Slaviljub Muslin |
|
9% |
[ 1 ] |
Rud Gulit |
|
27% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
Nikola27 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 17

|
|
Da li cemo konacno dobiti pravog selektora ili ce se ljudi iz saveza opet odluciti za neko prinudno resenje? Da li je bolje da selektor bude domaci trener ili mozna stranac
|
_________________ Grobar do groba!
ONLY YOU 27 |
|
|
|
 |
sudija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 24
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 77 Mesto: Tamo daleko...

|
|
Selektor ce biti neki anonimus, koji ce biti poslusan Terzicu i slusace Bjeku i Zeku ili Piksija (u najgorem slucaju i jednu i drugu stranu).
Moj izvor: vodovnjak Dani
|
_________________ Samo opušteno  |
|
|
|
 |
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd

|
|
Nadam se da ce biti stranac, jer bi takav trebalo da bude najobjektivniji u donosenju odluka. Nece biti pristrasnosti i popustljivosti kao kod domacih trenera, koji su sa ljudima iz saveza i pojedinim igracima jako bliski.
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Ma nije bitno ko će da bude, bitno je samo da bude bolji od svih prethodnih, najbolje neki stranac jer je on odvojen i od našeg saveza i igrača i niko ne može da utiče na njega (bar se nadam). E sad, može to da bude i neki domaći ali da radi po svome. Mada, više mi se čini da treba promeniti ljude u savezu i ukinuti te veze i vezice "Znaš to mi je sestrić..." ili ono "Ja mislim da je tako najbolje zato mora tako i da bude".... Pa u svakom slučaju su ljudi iz saveza i krivi, tek posle dolaze igrači pa selektor na kraju
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Nadam se Ratomir Dujkovic jer je sramota da pored toliko strucnog naseg kadra biramo strance..zalosno
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Muslin.....sto da ne.....sa Zvezdom je dvaput, cini mi se, osvojio duplu krunu
za ostale ne bih komantarisala..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | Nadam se Ratomir Dujkovic jer je sramota da pored toliko strucnog naseg kadra biramo strance..zalosno |
Pa vidiš Pinki i nije to sramota. Džaba su naši kadrovi stručni kada su podmitljivi i podvodljivi. Džaba im sva pamet kada neko drugi treba da im govori šta da rade
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Ja bih voleo da Bora Milutinovic bude novi selektor Srbije.Svi znamo da je imao odlicne rezultate u svom poslu, mnoge reprezentacije je odveo na svetska prvenstva, mnoge reprezentacije je znatno poboljsao, njegovo misljenje i znanje se ceni svuda u svetu...ma covek je sila.E sad, ne znam da li njemu odgovara ova novonastala situacija tj nova drzava i nova reprezentacija!?Meni nesto mirise da ce on biti selektor i mislim da bi svi trebali da budu zadovoljni ako tako i bude.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Belphegor je napisao/la sledeće: | Citat: | Nadam se Ratomir Dujkovic jer je sramota da pored toliko strucnog naseg kadra biramo strance..zalosno |
Pa vidiš Pinki i nije to sramota. Džaba su naši kadrovi stručni kada su podmitljivi i podvodljivi. Džaba im sva pamet kada neko drugi treba da im govori šta da rade  |
hm...cast izuzetcima..svet fudbala i uopste svet sporta je takav kakav jeste..samo sto mi mnogo vise nego ostali dozvoljavamo da nas "prljav ves" izlazi u javnost...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Ko je bre lud da uzima nasu selekciju da trenira. Imali smo Petka koji je bio odlican selektor pa smo ga oterali. Cudna je ovo sredina, niko nam ne valja, napravi covek samo jedan pogresan korak i odmah se zaboravlja sve ono dobro sto je uradio. I moze nas i Sveti Petar da trenira kad ne igra on nego nafurane zvezde koje greju klupu u svojim klubovima i snimaju reklame za sladolede...
|
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Ko je bre lud da uzima nasu selekciju da trenira. Imali smo Petka koji je bio odlican selektor pa smo ga oterali. Cudna je ovo sredina, niko nam ne valja, napravi covek samo jedan pogresan korak i odmah se zaboravlja sve ono dobro sto je uradio. I moze nas i Sveti Petar da trenira kad ne igra on nego nafurane zvezde koje greju klupu u svojim klubovima i snimaju reklame za sladolede... |
e Veljo!Svaka ti je zlatna sto si je napisao!svaka cast!
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|