:: |
Autor |
Poruka |
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
Zatamljivanje Stakala kod nas nije zakonski zabranjeno tj. zakon kaze zabranjeno zatamljivanje vetrobranskih stakala a bocna stakla i zadnje staklo ne spada u vetrobransko staklo i onda nije zabranjeno zatamljivanje.... Znaci slobodno mozete zatamniti stakla bez bojazni od policije .........
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Meni se bas svidja, ali ne kod svakog auta. Ovde u Holandiji je zabranjeno zatamnjivati prednje staklo. A prednja bocna stakla su dozvoljene do neke mere. Zadnja bocna i zadnje staklo moze 100% zatamnjivanje.
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
po meni to je kul al kao sto ljudi pre mene rekosse ne stoji na svakom autu a ja bio dodo i da ne stoji na svakoj boji auta......
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
To je po meni manje-vise pitanje ukusa a za zakon-bas me briga. Zatamnjivanje stakala mi se svidja samo u varijanti gde je auto crno-metalic boje sa svim crnim staklima...u bilo kojoj drugoj varijanti -NE.
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ja podrzavam zatamljivanje samo ako automobil ima crnu ili sivu boju (eventualno crvenu...).
I ako bih to radio na mojim kolima, zatamnio bih sva stakla ili ni jedno.Po meni je glupo zatamniti samo zadnje staklo i zadnja bocna stakla, a prednja ne.Nekako mi je to sareno...ciganski...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
sasa407 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2005 Poruke: 13 Mesto: Zenica
|
|
Vozim crnog pola classic i nedavno sam zatamnio stakla ali samo bocna super mu stoji jer je auto crno.jeste da je navecer vidljivost dosta smanjena ali nakon 20-ak dana navikne se covjek pa moze neometano da vozi.prvi put kad neko sjedne ne vidi nista.inace stavio sam super dark black folije.ubrzo moram na put u sloveniju pa cu ih morat skinut jer tamo to zakon ne dozvoljava.steta
|
_________________ Sasa Kajic |
|
|
|
|
niki38 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 63
|
|
U potpunosti podrzavam zatamnjivanje,pogotovu ako su kola crne ili sive boje,ali ne potpuno nego samo malo zatamnjivanje,mislim da je to pravi potez!
|
|
|
|
|
|
gaginb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 5 Mesto: novi becej
|
|
Zatamnjivanje stakala je strava. Ja imam skodu feliciju trula visnja boje i super joj stoje zatamljena stakla. na zadnja vrata i gepek sam stavio 4. najtamniju a na prednja vrata 2 nesto svetlije. imam i atest tako da me ne zanima nasa murija
|
_________________ GAGI |
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Danasnji izbor folija za zatamnjivanje stakala je ogroman, tako da se lako moze uklopiti sa bilo kojom bojom kola. U principu najbolje i stoje na tamnim vozilima.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Ako bas vidis muriju, otvoris prozore pa se ne vide tamna stakla samo sto je to malo sumnjivo zimi hehe, ali jbg vise njih se tako snalaze 8)
|
|
|
dj_wolf87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 94 Mesto: Beograd-Vrchin
|
|
Zatamnjivanje stakala je OK! Ma sta OK?! Ja lupam svasta...
To je QL!!! Ja to planiram da uradim kada budem ponovo kupio auto, zato sto sam prethodni slupao...
Nemojte da se trkate sa zivotom, uvek cete izgubiti
|
|
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
ja sam moj auto zatamnio ceo i prdnju soferku do pola sa naj tmniom folijom 0.5 jedino je zajebano kad interventna policija zaustavi odma siris ruke na haubi
|
Poslednja prepravka: ticmaopel datum Uto Dec 19, 2006 5:23 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|