:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Kada na tv-u ugledate reklamu za neki novi komad sminke da li odmah otrcite do parfimerije da ga kupite i proverite o cemu se radi ili ne padate na reklamne poruke i ostajete verni isprobanoj kozmetickoj liniji koju vec dugo koristite i ne menjate je lako..????
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ja nikad ne trcim odmah kad vidim nesto na tv-u, jer uvek ga preteraju!
ako to nesto novo vidjeno na tv-u koristi neka drugarica onda probam od nje i ako valja onda kupim i sebi
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ja ne....koristim "vekovima" niveine proizvode i nekako sam vezana za njih.....imam vrlo neznu i osetljivu kozu tako da experimentisanje prepustam onim hrabrijima....sto se sminke tice ne sminkam se redovno tako i da ne pratim trendove.....po meni je maskara maskara...i ruz ruz....preteruju malo sa reklamama......more malo vise....
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Par puta me je reklama privukla da kupim nesto od sminke,ali se u vecini ispostavio da je to bila samo dobra reklama...zadnje 2 god koristim niveu,MF,Loreal....i jako sam zadovoljna..
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
reklama je cudo....ume tako da navuce da je to nevidjeno.ipak koristm ono sto je provereno, am koliko to privlacno na reklami delovalo..ako nista barem cekam da neko pre mene koristi pa da cujem komentar
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
moze da me privuce neka reklama i da pozelim da isprobam nesto novo, mada se retko kad usudjujem...vise volim da neka moja drugarica isproba nesto pa da mi preporuci...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
zeljka7 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 191
|
|
samo ako je nesto opasno u pitanju!!!!
|
|
|
|
|
|
soundvision Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 76
|
|
Ako malo preformuliramo pitanje i opčenito ga postavimo za kupovanje kozmetike koja se reklamira na TV-u, moj odgovr bi bio Ne!, iz jednostavnog razloga što danas na reklamama možemo vidjeti takav šrot od robe a reklamiraju se pod "the best" da je to nevjerojatno... na dan prođe ne znam koliko reklama na tv-u za kreme i šampone a od svega toga ništa koristi. Najbolje stvari se rijetko kad reklamiraju, i mogu se kupiti isključivo u ljekarnama..
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ne.....imam srecu da su mi dve najbolje drugarice "regional directors", jedna chanel-a....a druga dior-a......a ja vec godinama koristim samo njih za sminku (za kozu drugo)......od njih cesto dobijam sve sto je novo na probu, i ako mi se svidja onda kupim.......nekad sam se palila na reklame i kupovala ono sto je reklamirano, i skoro svaki put sam se razocarala....ne samo zato sto je produkt bio nekad los, vec zato sto je bio "prenaduvan"......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Nikad se ne palim na reklame...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Ne padam na sve reklame.Dobro razmislim o tome da li je to samo dobar marketing potez,jer su takvi proizvodi cesto skupi,a i kad nadjem nesto sto mi odgovara retko menjam
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sve cesce reklame umeju jako jako lepo da predstave robu ocajnog kvaliteta....i onda se ljudi zalete..a na kraju ispadne uzas zivi..ne zalecem se..lepo je videti reklamu, lepo je diviti se njenoj realizaciji..ali kada kupujem, radije biram oprobanu robu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|