:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ae ljudi sta vi mislite o ovoj vrsti sexa Da li biste spavali sa starijom zenom znaci preko 40 godina itd... Ja ne znam da li bih, definitivno ima tih starijih koje super izgledaju al ne znam ni sam Vase misljenje?
|
|
|
|
|
|
Stefan-chb Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530
|
|
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
Cini mi se da Demi Mur ima preko 40, a izgleda fenomenalno. Bolje nego u mladjim danima.
Ser ima i preko 50, a dobro izgleda.
Sigurni Viver...
Ali ja sam zensko...
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
djuka2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 14
|
|
Da. Zavisi kako izgleda. Preko 40 i nije mnogo. Jos ako je ocuvana..... + iskustvo..........pravi sex.
|
|
|
|
|
|
vladadu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: MuNzE kOnZa
|
|
mozda i ne bi bio los taj spoj mladosti i iskustva....
|
_________________ ja sam gospodar sudbine...rodjen sam da bih uspeo,a ne da bih propao... SNAGA I CAST |
|
|
|
|
milann05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Mar 2006 Poruke: 164
|
|
ISkreno mene to malo pali, ali stvarno ne bih mogao sa nekom babom, medjutim ako je matorka a dobro izgleda probao bi i to... sto da ne... mozda bi me necemu naucila
|
|
|
|
|
|
discoStu Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad
|
|
ju meni kad vidim neku dobru "kevu" kako gura kolica ili vodi neku de3chicu srce zalupa... Preterane suuuuu
|
|
|
|
|
|
djuka2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 14
|
|
sto da ne, jos kad hoce one same to.
brate opustis se, a ne smaras sa klinkom pa joj objasnjavas kako se p...i itd....
dobro, i to je cool......ali za promenu dobro dodje i opustanje malo.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Dobro ljudi ne pricam o babama od 70 godinama koje nisu ni za sta vec o onim dobrostojecim, sredjenim...
|
|
|
|
|
|
tomarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116
|
|
Naravno da da, ako postoji bilo kakva privlacnost
|
|
|
|
|
|
Drndoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 17 Nov 2004 Poruke: 104
|
|
s obzirom da mi je 33, tete od 40-45 i nisu tako matore za mene, jeste da sam imao samo cetiri iskustva te vrste, sta da kazem kada prodjete uvodnu fazu kako su nezadovoljne zivotom, muzem... i ubedite ih kako vam je stalo do njih, budite spremni na malo celulita i strija, ali zna da bude vrlo dobro... cak sto vise odlicno jer one ili su same ili imaju nesretne brakova i nikako ne zele da izgube i vas, tako da ce dati sve od sebe da vas zadrze, a posto ih godine gaze i izgled im uglavnom nije jaca strana najbolji recept je seks... pristace na sve, cak i ako to nisu nikad probale... guza, pusenje...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
jok men never
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|