www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dobar/dobra ili glup/a?!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 4:21 pm    Naslov poruke: Dobar/dobra ili glup/a?! Na vrh strane Na dno strane

Nekoliko postova jedne osobe, naterali su me da otvorim ovu temu. Da vidim kako ostali razmisljaju o tome. Elem, prica ide ovako:
Postoji neka devojka/zena (neka, ne jedna odredjena, ima sigurno svako od nas jednu takvu koju zna) koja u vezi/braku uvek i sve prasta. Uvek je ona ta, koja nosi neki teret. Podnosi zrtve. Uvek je ona ta koja prasta. Uvek je ona ta, koja nikada ne radi nesto sto se njenom muzu/decku ne svidja, ali od njega takve ispade, koji se njoj ne svidjaju i povredjuju je naravno time, uvek tolerise i prasta ih(ne mora on to da radi cesto,ni stalno, ali jedino on radi takve stvari). I stalno pod izgovorom: ja sam dobra (grubo receno, mada u tom kontekstu), ja prastam; ili- znam da me voli, ali on je takav; ili-moram zbog deteta; ili-pa zna on nekad i nesto dobro da uradi, pa mu zato ja ovo sve prastam; ili-bilo koji "glupi" izgovor. Ali stalno! Svi mi mozemo do jedne granice i NEKE stvari da prastamo, ali znaci-kod njih je ovo stalno. Godinama. Ali ne godinama i ne non-stop.
Elem, moje pitanje je: sta vi mislite o takvim devojkama/zenama! Da li mislite da su one stvaro "svetice"? Ili mislite da su "glupe guske" koje nemaju samopostovanja, nisu dovoljno jake, pametne su, pretarno dobre, ali ne glupe........??? Kakvo je vase misljenje o njima?! Kako ih gledate? Da li ste i same takve? Da li vas nerviraju? Da li mislite da je to normalno? Da li ih postujete?!

ps. lepo bi bilo, da i muskarci daju svoje misljenje! Wink

Poslednja prepravka: knknpnkn datum Sre Maj 03, 2006 4:50 pm; ukupno izmenjena 1 put

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa recimo da za mene te žene nemaju dovoljno samopoštovanja prema sebi - nemaju svoje JA...Ako si potpuna osoba ne možeš dati nekome da te gazi i ne možeš se povoditi stalno za njim, gledati mu kroz prste i kada ne treba, imati za izgovor dijete (u najgorem slučaju)...Osobno, moja najbolja prijateljica jest takva...Boji se da ne izgubi ono što ima (sadašnjeg dečka), pa mu sve samo daje i daje (zauzvrat ne dobiva) i cijelo vrijeme misli da je u njoj greška i da je njegovo ponašanje takvo kakvo je zato što je problem u njoj???!!!Prijateljica mi je već duuuugooo godina i poznajem je kako sestru, ali neke stvari poput ove takvim osobama ne možeš objasniti, jer očito su takve kakve su - izgubljene i nezadovoljne sobom, pa misle da je to najbolje što mogu dobiti...Poštujem svoju prijateljicu takva kakva jest, ali mi je žao što je takva i žao mi je te djevojke koja priča priču na forumu o svome životu i odnosu s tim čovjekom...
Ne znam...možda je stvar sve odgoja i okoline u kojoj si odrastao i kako su se svi odnosili prema tebi i kako ti je bilo u školi i da li imaš dovoljno prijatelja kojima je stalo...jer ako nisi imao lijepo djetinjstvo, mala je vjerovatnost da ćeš se izgraditi u osobu koja će stati i izboriti se za svoje pravo u bilo čemu pa tako i u ovakvoj vezi...Te osobe nemaju očito hrabrosti za tako nešto...eto..toliko...zasada Wink

"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu."
"Soba bez knjiga je slična tijelu bez duše."

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

He. Very Happy

Pa znas kako kumo, nisi jedina koja je primetila te postove, primetila sam ih i ja i razmisljala na tu temu... Znam muskarca koji je spreman na sve, bukvanlo na sve, samo da ga ona ne ostavi. Znaci nema sta nece uraditi, nema sta joj nece oprostiti, ona ga bas pravi budalom, moze joj se. Rolling Eyes Znaci on je taj koji sve nosi na svojim krilima, koji joj ispunjava svaku zelju, bukvalno sve radi za nju samo da ga ne ostavi.

Isto to sto si ti napisala, ona prasta i prasta i prasta... Po meni su to labilne osobe, koje se boje da idu same kroz zivot i iz tog razloga prastaju, jer se boje da ostanu same, pa se drze toga sto imaju, po svaku cenu! To nije ljubav, niti ja to mogu da poredim sa ljubavlju! Ljubav je kad postoji medjusobno razumevanje, postovanje, popustanje, prastanje, a ne gde samo jedna osoba prasta i prelazi preko svega zarad dece, braka, bilo cega!!! Takve ljude drugi najcesce opisuju kao "guske" "papucare" i slicno. Zasto? Verovatno zato sto nemaju ni ponosa ni svoje ja, jer prastaju i ono sto je "normalnim" ljudima ne shvatljivo... Rolling Eyes

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mislim da su te osobe genralno glupe. Prastanje smatram jednom izuzetno plemenitom, hriscanskom osobinom.
Mislim da je problem u danasnjem svetu, koji tu osobinu ne ume da ceni. Ljudi se masovno iskoriscavaju, a osobe koje su sklone popustanju i prastanju su prve na udaru.
Ne znam puno zena u mom okruzenju koje spadaju u tu kategoriju, ali one koje znam - umeju sa tim da me u prvi mah iznerviraju. I to dibidus!
Da p0piZdim i izderem se : "Aj opameti se! Drzi malo do sebe! Koji qratz uvek popustas?"

Dok sa druge strane (kada me histericnost prodje) - mnogo cenim takve osobe. To ne mogu svi. A oni su u stanju mnogo toga da "prevale preko glave"... i mogu da tvrdim da su uglavnom karakterno (ili dusevno, uzmite kako hocete) dobre osobe.

PS. videh sada da uglavnom uzimate za primer veze izmedju muskarca i zene. Meni prilikom tipkanja posta, ljubav nije bila na pameti. Cisto sam kontala neke svakodnevne situacije i medjuljudske odnose

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eliot, tema nije slucajno bas na ovom forumu! Wink
Odnosi se samo na VEZE/ BRAKOVE! Da sam mislila uopsteno-stavila bih temu u na pod forum "psihologija". Tako da, posto je tema u pod forumu "ljubav i prijateljstvo", komentarisite je samo iz tog aspekta. Hvala! Wink

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa prijateljstvo se ubraja u te odnose koje sam navela Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
Ne mislim da su te osobe genralno glupe. Prastanje smatram jednom izuzetno plemenitom, hriscanskom osobinom.
Mislim da je problem u danasnjem svetu, koji tu osobinu ne ume da ceni. Ljudi se masovno iskoriscavaju, a osobe koje su sklone popustanju i prastanju su prve na udaru.
Ne znam puno zena u mom okruzenju koje spadaju u tu kategoriju, ali one koje znam - umeju sa tim da me u prvi mah iznerviraju. I to dibidus!
Da p0piZdim i izderem se : "Aj opameti se! Drzi malo do sebe! Koji qratz uvek popustas?"

Dok sa druge strane (kada me histericnost prodje) - mnogo cenim takve osobe. To ne mogu svi. A oni su u stanju mnogo toga da "prevale preko glave"... i mogu da tvrdim da su uglavnom karakterno (ili dusevno, uzmite kako hocete) dobre osobe.

PS. videh sada da uglavnom uzimate za primer veze izmedju muskarca i zene. Meni prilikom tipkanja posta, ljubav nije bila na pameti. Cisto sam kontala neke svakodnevne situacije i medjuljudske odnose

Ipak se u ovom slucaju slazem sa ovim odgovorom...I cini mi se da izraz "glupe guske" i kako vec bese napisano, ne moze da iskoristi niko ko ume biti realan i ko ume sagledati stvari i iz ugla osoba koje takvim imenima nazivaju..ali sam drugacije vaspitana..i neke stvari shvatam drugacije...vec se vodilo milion tema o braku, bracnom zivotu, vezama, prastanju i cemu sve ne.Poznajem veliki broj zena, licno ili preko neta koje su spremne na takve zrtve , na odricanja, na prastanja, i sta sve ne zarad ljubavi, zarad dece, zarad ccega sve ne.Ne smatram ih glupima. Niti smatram da nisu normalne, zato sto neko normalan ne bi toliko tolerisao...Mozda ih upravo to prastanje cini plemenitijim od onih koji nisu spremni da prastaju. Naravno da ih postujem.Cak i ako jeste tacno, a jeste, da imaju manjak samopouzdanja..i nedostaka samopostovanja, ne smatram ih glupima. niti smatram da koriste glupe izgovore kako bi ostale.One to smatraju jedinom ispravnom odlukom..i drze se grcevito nje.Svi mi pricamo o velikoj pravoj ljubavi, o tome kako se treba boriti za nju. A onda vidim kako mnogi gaze preko iste te ljubavi.Zar treba osuditi nekoga zato sto na svaki moguci nacin, po svaku mogucu cenu pokusava da spasi vezu ili brak? ja iskreno tave zene nemam srca osuditi.Da li spadam u takve?Recimo da spadam. Naravno da i ja imam granicu preko koje se ne moze preci, s tim sto je moj prag tolerancije mnoooog mnoooogo visi od vecine osoba koje znam.Ali me to cini mi se , barem ne cini glupljima od njih, niti papucarkom. E, nekada se sav taj trud isplati, nekada ne..Nekada na kraju opet dodje do razvoda, a nekada se nastavi zivot u braku.Nekada se stvari promene , nekada ne. Izrazi kao gazi po njoj, ponizava je, srozava je....Ne olaksavaju nimalo zeni koja prolazi kroz takav zivot. Naprotiv.Sa takvim zenama, devojkama, treba sesti i drugarski popricati. To pomaze mnogo vise.I nikako ih ne kriviti zbog onoga sto osecaju i zbog onoga sto jesu. Po meni to su zaista veliki ljudi. I nema im se sta zameriti.Da, setih se, neki to nazivaju i mazohistima...Zar je mazohista onaj ko zeli spasiti svoj brak?Neke su ljubai bile jako velike.Ljudi su se kleli u njih..onda se jednostavno desavalo da neki dogadjaj u porodici poremeti svu harmoniju.O takvim se dogadjajima ne govori naokolo.Onaj ko zivi u toj vezi je svestan da je potrebno veliko vreme da bi se trauma takvog dogadjaja prevazisla.I taj neko je spreman da da svo vreme ovog sveta jer mu je zaista stalo do te osobe.Ja tu ne vidim nista lose. Jeste mnogo teze nego ziveti u sjajnom braku punom razumevanja ...ali neki nemaju taj luksuz.i zive sa onim sto imaju..i bore se za to..pocela sam vec da se ponavljam..nemam nameru da ikoga prozivam, niti da se konfrontujem ikome, ali eto..napisala sam svoje najiskrenije misljenje

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

otkaceni_decko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 03 Jun 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednostavno, mislim da te devojke(zene) su ludo zaljubljene, vole tog coveka vise nego ista, a takodje, istovremeno imaju komplex nize vrednosti i misle da je taj covek za njih premija i plase se da ga ne izgube.

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo, meni nesto nije jasno tu i jako bih volela kad bi mi neko ko to razume, objasnio. A to je, kako mozete reci da je plemenit, neko ko trpi non-stop. Meni to nema veze sa plemenitoscu. Plemenit je onaj ko oprasta nenamerne greske. Ne onaj ko oprasta i prelazi preko kojekakvih gazenja. Stalne prevare, laganja, maltretiranja (fizicka i psihicka), stalno izzivljavanje........kakva ljubav bre????? O cemu mi ovde pricamo? Kako neko moze da vam radi to, a voli vas?! Kad neko voli-ne radi nista od toga vise od jednom, jer zna da vas to povredjuje i smeta vam! Kako neko moze da kaze, da osoba koja joj stalno radi nesto od ovoga-nju voli? Meni tu nema ni LJ od ljubavi. A takva zena prasta to. Meni to nije stvarno jasno. I to mi nije nikako plemenitost. Plemenito je promeniti neke svoje navike, da ne bi povredjivali nekoga. Plemenito je zrtvovati svoje principe i navike-za nekoga ko zrtvu zavredjuje. Jer u suprotnom-covek guta i prasta zarad nekoga koga boli uvo za njega. Kako ja mogu da kazem,da mene moj muz voli, ako on mene stalno cini tuznom, stalno me povredjuje, vise od jednom(ajde ajde dva puta) pravi iste greske koje mene cine tuznom? Kako mogu reci-ja mu prastam zarad ljubavi, kad je tako evidentno da tu ljubavi nema. Ne obostrane. Jer da bi nekog voleli i cenili, moramo prvo sebe da volimo i cenimo. Drugo-kako je samo kontradktorno to "moram zbog dece"..........jer deca to osete kad tad i deca jedina stvarno trpe-ne svojom greskom. Ne znam, ali takve osobe uopste ne smatram plemenitim, jer to nema veze sa plemenitoscu. I nikako mi to nisu veliki ljudi, bas naprotiv. Ti ljudi ne cene ni sami sebe, inace bi ih i njihov partner cenio, pa ih ne bi stalno dovodio u situaciju da prastaju. Pinki, nemoj mi molim te reci,da je plemenit onaj ko prasta prevare non-stop?! Ko prasta prebijanje?! Ko prasta sputavanje (bez ikakvog razloga, sem nemarnosti i bezobrazluka te druge strane) partnera. Nemoj mi reci,da u takvim vezama ako ih znas, moze da se prica o ljubavi. Kao sto sam negde vec rekla-ljubav je prastanje-ne trpljenje konstantno. I to samo jedne strane. Ljubav trazi odricanja obe strane, a ne izzivljavanje jedne strane. A u ovakvim primerima o kojima je ova tema, desava se upravo to: trpljenje jedne strane, a bezobrazno izzivljavanje samo druge strane. Meni je to tuzno i zao mi je takvih ljudi, koji nemaju ni trunku samopostovanja. Jer, kako ce ih bilo ko postovati, pa i taj partner.
Nema konfrotacije, ovo je diskusija gde svako od nas obrazlaze svoje misljenje. I ovde nema "ko je u pravu, a ko u krivu", jer svako ima svoje misljenje, koje ne mora (a i ne moze) da bude univerzalno "u pravu". Za to valjda i postoje diskusije (forum), inace niko ne bi pisao komentare, nego bi stavili samo prostu anketu, gde ce svako samo klikom da glasa za svoj stav, bez komentara! Wink

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takvih zena znam zaista dosta i Kiki draga, jako sam cesto razmisljala na tu temu...Sama nisam tip zene koje ce da trpi stvari koje si navela, nikada nisam bila u takvim vezama i ne smatram to vrlinom za razliku od nekih koji su dali komentare. Smatram da je ljubav nesto najlepse i da u ljubavi treba da se uziva i da se bude srecan. A isto tako smatram da se ne moze biti srecan u vezi/braku u kojoj ste prinudjeni nekog da "trpite" na bilo koji nacin. Pa kakva je to ljubav koja mora uopste da se "trpi" i zapitajte se da li je to zaista ljubav ili mazohizam. Znam zene koje ne smeju nista bez dozvole partnera da urade..ni najsitnije gluposti..veze/brakove gde se muskarac pita za sve, a naravno zenu ne pita za nista i radi sta hoce. Znam zene koje trpe ponizenja, ruzne reci, lazi, prevare (a to je sve emicionalno zlostavljanje) a ne retko trpe i fizicko nasilje (citaj batine) a ipak ostaju s tim istim muskarcima... Pa ako to nije cist mazohizam ja ne znam sta je. Ja smatram da veza/brak u kome jedna strana emocionalno ili jos gore fizicki zlostavlja i iskoriscava drugu stranu nije veza/brak vredan spasavanja bez obzira imali decu ili ne. Nikada ne bih trpela i prastala bilo kakvo zlostavljanje, bilo kog muskarca koji zeli da kontrolise potpuno moj zivot, od koga moram da krijem najbanalnije stvari, od koga se plasim, koji ce da me ponizava, laze, vara, maltretira na bilo koji nacin, koji ce ne daj boze da digne ruku na mene (a kamoli da me bije)...To ne bih trpela ni za sta na svetu Exclamation Pa pobogu bolje i da sam sama nego u takvoj vezi. Ja sam imala jednom momka svojevremeno, preterano nagle naravi, jednom sam dobila samar, naravno da je to bio kraj, ali da pomenem samo i da je zazalio sto me je upoznao posle toga.

Jeste hriscanski prastati generalno, kako pomenuse neke prethodnice na ovoj temi, ali dozvoliti da vas neko gazi, maltretira, ponizava i povredjuje na bilo emotivan ili fizicki nacin konstantno nikako nije ljubav vec mazohizam cist. Takve zene za mene nisu sasvim normalne, imaju neki dubinski psiholoski problem. To su labilne zene, slabe, zene bez samopostovanja, koje nikada nece nijednu emociju sem sazaljenja kod ljudi moci da probude, a ja licno (naravno sve je ovo moje subjektivno misljenje ali stojim iza toga 1000%) poslednje sto bih pozelela jeste da me neko zali i kaze "dobra je jadna..." a time ustvari misli "glupa je je jadna sta ce..." Exclamation Bolje da me dozivljavaju kao najvecu kucku nego kao budalu. Nikada ne bih sebi dozvolila da budem nicija zrtva zarad "ljubavi" a to stavljam pod navodnike jer kada vas neko voli zaista on od vas ne pravi zrtvu ni na koji nacin, vec gleda na vas kao na nekog ko zasluzuje svu toplinu, paznju i neznost sveta i to je prava ljubav. Umrecu i necu shvatiti sta to natera zene da toliko izopacen rezon imaju i da dozivljavaju kao ljubav nesto sto se zove mucenje i zlostavljane (bilo koje prirode) i koje trpe i "uzivaju" u ulozi vecite zrtve utapajuci se u samosazaljenje koje na kraju preraste u to da same sebe ubede da bolje nisu ni zasluzile ili da "on u sustini i nije tako los"...Pa ako mi ne cenimo same sebe, ko ce nas ceniti ikada Question

Ma dajte bre...to je toliko smesno i jadno i pateticno, da ja za takve zene kad vidim da godine prolaze a one nista ne menjaju, nemam vise ni sazaljenja...Ko je budala neka trpi i slobodno zivite u ubedjenju da ste zbog toga "plemenite, dobre, pozrtvovane" i sl gluposti...Zivite vi koje tako mislite u iluziji da je to hriscanski i normalno, ali drage moje ne nije istina nista od toga. Istina je da ste slabe, glupe i imate neke ozbiljne probleme u glavi.

Ja se izvinjavam onima koji se licno nadju u ovome sto sam napisala ali ja zaista to mislim, tako se osecam po ovom pitanju, i ne odstupam od toga...Ako nekog to vredja mozda sorry, ali to je istina a istina vrlo cesto zna da zaboli zar ne Question

A te koje trpe, pa iznalaze iznova svaki put nova opravdanja za (ne)dela svog takvog decka/muza nek pricaju kako je to sve ok, kako vredi pokusati, kako "nije on tako los"...i jos hiljade opravdanja neka nadju za svet...Ali da vas pitam kad ste same i pogledate se u ogledalo sta vidite Question Question Question Srecnu ispunjenu zenu Question Ne bih rekla Confused

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm...

uvek postoji, i tako ce uvek i biti , da jedan u vezi mora da vuche napred.mi smo toliko razlichiti da je normalan epilog da neko nekoga na svoj nachin drugachije voli i adekvatno tome pokazuje ili daje ljubav.najveca greshka bi bila takve stvari zanemarivati i iz nekog "ponosa" ili "inata" pokazivati drugome da je i ona neko i neshto.ljubav i jeste davanje , ali bez ochekivanja da se neshto dobije. sve drugo bi bilo egoizam.naravno da mi svi na odredjeni nachin zelimo da nam bude uzvraceno , ali to ne mora automatski da bude bash onako kako bi mi to uradili.ako postoji osecaj nemoci , kao shto vidim iz pitanja, da se neshto promeni da bi bilo onako kako mi zelimo onda ta ossoba, ili ne zna da voli , ili je jako sebichna ili na kraju beskrajno naivna..ali glupa sigurno - ne

naravno da to sve treba dati drugoj strani do znanja , da se ne osecamo istinski srecnim i pokushati kroz prichu i dela promeniti, ali sigurno ne robovati sopstvenoj zrtvi.toga niko nije vredan !

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

budidobar...ti si to cini mi se generalizovao malo...ovde je bila konkretno tema zene koje su u potpuno inferiornom polozaju u odnosu na svoje partnere i koje trpe i prastaju sve ( a mnogo ruznih stvari je u opticaju) a same nemaju pravo ni na sta...Postoje osobe koje se ne daju promeniti ma koliko mi zeleli da ih promenimo, i u takvim slucajevima je najbolje otici...A one koje ostaju definitivno jesu ili glupe, ili lude pa da trpe ono o cemu smo kiki i ja u svojim obrazlozenjima prethodnim govorile.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Dobar/dobra ili glup/a?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon