:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
(samo molim nemojte ono da svaki cigo svoga konja hvali)
Dakle, ako ste negdje putovali/isli, u kojem gradu/zemlji su vas najvise ljepotom ocarale pripadnice njeznijeg spola?
Ja sam bio najvise iznenadjen i opcinjen u gradu Groningenu (Nizozemska) i u Puerto Ricu na primjer. Groningen je nesto kao "grad studenata" pa je populacija vrlo mlada, cure su im nevjerovatno lijepe. Puerto Rico je druga prica - tamo je to vise valjda zbog spoja rasa i kultura.
Upoznao sam djevojke iz Cartagene (Columbia) i bile su vrlo lijepe i drage.
Bangkok i Manila imaju puno lijepih cura takodjer.
Novi Sad i Zagreb od blizih nam mjesta...
Najmanje zgodne cure sam vidio u Maleziji. Tamo je zgodna cura rijetkost i valjda zasticena vrsta.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Slozicu se sa Aurelianom, za Novi Sad i Zagreb, kao bliza nam mesta.
Moram priznati da sam u Oxfordu imao prilike da vidim mnogo lepog sveta. Ali to su stranci, studenti, turisti.. Nema veze sa podnebljem.
Nekako, za moj ukus, u Rimu, Veroni. Ja inace patim od svega sto je 'talijansko, tako da valjda i odatle to potice
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ja sam upoznao cure iz Kolumbije, Venecuele, Brazila, Gane, Benina, Konga, Japana, Ceske Republike, Slovacke, Italije, Francuske, Nemacke...
Hmmmm, nisam nesto odusevljen ni jednima bio.
Mozda sam se nagledao previse, pa je doslo do zasicenja.
Iz Gane iz Akre su imale sarm koji opija, mene ne. Japanke uopsteno su retko lepe, za nase evropske pojmove (Bio sam u Tokiju). Obicno su malene, krivonoge i imaju lose zube. Kazu da to dolazi od toga sto se nisu mesali sa ostalim narodima - degeneracija. Cehinje su izvikane (Bio sam u Pragu, Plzenu, Marianskim Laznina, ...). Slovakinje su pribliznije "nasim" devojkama. (Bio sam u Brnu, Bratislavi,...)Preostale iz gore navedenih su mi bile prosecne.
Za "svoje"/"nase" kazem da su iz Splita, Trebinja i Valjeva najlepse.
Nadam se da nije (samo molim nemojte ono da svaki cigo svoga konja hvali)
|
|
|
|
SSpin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 39
|
|
Mene su recimo odusevile u Baru [ u CG ] onda ... u Budimpesti [ tu bas imam lepa secanja ] i mozda... Oslo, mada... ipak za ova dva garantujem da su stvarno...nevidjeno fenomenalne zene
|
|
|
|
|
|
NeJoCu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 72
|
|
|
|
|
dado+denko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Mar 2006 Poruke: 57 Mesto: Bad Wiesse/ SRPSKO Sarajevo
|
|
najljepse cure ima na balkanu!!!!!!!!!!!
|
_________________ ma ne znam
volim piti i ljubiti........ |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Nema nista bez domace robe 8) neka prica ko sta hoce.
A ako bi se moralo gledati ta tlane video sam dosta lepih i zgodnih filipinki, narocito oci kod njih, kada te pogledaju ko da te s macem preseku
Dobra kombinacija ispadne iz mesavine evropskog i azijskog porekla, sitno a dinamitno
Ostale ne zelim da komentarisem 8)
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
Poslednja prepravka: Makro datum Čet Maj 18, 2006 1:36 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
d3n1 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 357 Mesto: tz
|
|
zagrepcanke su mi dobre,sarajke
|
|
|
|
|
|
Aco22 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 54
|
|
A Svukuda ih ima ali su najlepse cure sa Balkana (i koje se vesele)
|
|
|
|
|
|
shanjer Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD
|
|
Najlepse su devojke sa Balkana ali imao sam prilike da vidim puno lepih zena u Prtugaliji.
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Ovakva ista tema postoji i u gradovima ali ajde da se oglasim i ovde...Po meni, svet ima jako lepih devojaka, ali ako pogledamo u ono sto je nama nadohvat ruke, Novosadjanke su akhm neprevazidjene...jednostavno imaju ukusa, stila, znaju da prate modu a da nisu napadne, jednostavno vode jako puno racuna o sebi i to me odusevljava
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
mirza_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 89
|
|
novosadjanke su ubedljivo najlepse
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|