:: |
Autor |
Poruka |
lela17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 163 Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)
|
|
U svakoj vezi je u pitanju i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sačekale dok niste dale svojim momcima
Koliko dugo su vaši momci čekali na vas
|
|
|
|
|
|
Dajana024 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 1071 Mesto: DaLeKo....
|
|
Ovaj decko ceka vec 4meseca
|
_________________ Ne pitaj gdje ćeš da me nađeš, zli su ljudi sakrili adresu
Daj mi oprost i pošalji lađe, nek me jedra ranjenu donesu
Ne pitaj gdje sam dosad bila, što se telo od tebe ne miče
Uplela se u đavolja krila, to toliko što se njega tiče... |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Svi moji mladici pre moje 18 godine su cekali i nacekali se i dzabe cekali jer sam smatrala da pre svog punoletstva ne treba da stupam u seksualne odnose,sto bih i tebi toplo preporucila
E, a kada postanes punoletna i sposobna da se sama na sopstvenu odgovornost,suocis sa nekim mozda nezeljenim posledicama,to vreme je onda tvoj izbor...
Cinjenica je samo da se ne treba preterano "femkati" ako nesto stvarno zelis,misleci da ce te decko ceniti vise,ukoliko prodje vise vremena do vaseg prvog odnosa
Mozes ga ti pustiti i vecnost da ceka,ali ako ste oboje dovoljno zreli,ako se volite i privlacite
jedno drugo,nema svrhe dugo cekati.Jer sve sto dragi ti muskarac ne dobije od tebe,potrazice vrlo brzo od druge Ne zato sto te ne voli,vec zato sto je to normalna ljudska potreba
|
|
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
A ovaj decko ceka vec 17mj....Ooops
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ja sam sa svojim deckom spavala posle 6 meseci zabavljanja u 17 godina i uopste se ne kajem. Mislim da nije bitno da li ces da uradis pre punoletstva vec koliko ti je stalo do te osobe, da li ga volis i najbitnije od svega je da mu verujes jer samo tako mozes u potpunosti da se opustis.
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Prvo potpisujem Dacu za ono sto je rekla jer se najezim na klinke i balavice koje misle da je dovoljno da se nafrakaju i izgledaju starije i da su sa nekim balavim godinama 15-16 god i sl. spremne za sex a pojma nemaju gde udaraju...E sada... ja sam nekada cekala i pola godine, mada u kasnijim fazama, bilo je trenutaka kad nismo cekali uopste, jednostavno trenutak je bio takav, i nisam ja prva zelela da cekam...
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Sa prvim deckom nisam imala odnose prvih godinu dana...
Malo je tu bilo okolnosti, malo straha, ali na kraju je sve ispalo ok i bas onako kako treba...
Inace kod mene to vreme varira.
Nekada po par meseci, nekada po par dana...Sve zavisi sta osecam prema doticnoj osobi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa evo moj momak mene čeka več 6 meseci i još nismo....jer mi to zaisto nešto znači...Samo daco kakva je razlika u 17 godina ili u 18 godina ?? Evo ja ču sada biti za mesec dana 18....kakva če mi biti razlika ili sada ili za mesec dana?
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
sa 18 mozes da abortiras bez pristanka roditelja
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
lela17 je napisao/la sledeće: | .Samo daco kakva je razlika u 17 godina ili u 18 godina ?? Evo ja ču sada biti za mesec dana 18....kakva če mi biti razlika ili sada ili za mesec dana? |
Draga,videh godine,ali nisam znala kada punis 18...u tvom slucaju,to i nije toliko bitno.Bilo je napisano zbog toga sto devojcice danas vrlo rano stupaju u sexualne odnose.
Moja prijateljica radi na GAK N.front ovde u Beogradu.Nemas pojma koliki je broj tih devojcica koje u pratnji mama dolaze da bi uradile kiretazu
Zbog toga smatram da pre svog punoletstva devojke nebi trebale imati odnose,vec tek kada postanu punoletne i sposobne da se nose sa nezeljenim posledicama do kojih moze,ali ne mora doci....Nadam se da me razumes
Kada postanes komletno psihofizicki spremna za to,kazem to vreme zavisi od tebe i od onoga sto osecas.
Da li ce to biti mesec,6 meseci ili godina...to zavisi iskljucivo od tebe i tvog partnera,ali opet se ponavljam ako to zelis i smatras ispravnim,nepotrebno je produzavati vreme cekanja zbog straha da ce tvoj decko imati lose misljenje o tebi...U smislu "ona je laka,odmah mi je "dala"..itd...To kada ces i kome ces se podati treba da bude tvoja procena,jer ti najbolje znas kakav je tvoj decko i koja vas osecanja vezu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daca je napisao/la sledeće: | Draga,videh godine,ali nisam znala kada punis 18...u tvom slucaju,to i nije toliko bitno.Bilo je napisano zbog toga sto devojcice danas vrlo rano stupaju u sexualne odnose.
Moja prijateljica radi na GAK N.front ovde u Beogradu.Nemas pojma koliki je broj tih devojcica koje u pratnji mama dolaze da bi uradile kiretazu
Zbog toga smatram da pre svog punoletstva devojke nebi trebale imati odnose,vec tek kada postanu punoletne i sposobne da se nose sa nezeljenim posledicama do kojih moze,ali ne mora doci....Nadam se da me razumes
Kada postanes komletno psihofizicki spremna za to,kazem to vreme zavisi od tebe i od onoga sto osecas.
Da li ce to biti mesec,6 meseci ili godina...to zavisi iskljucivo od tebe i tvog partnera,ali opet se ponavljam ako to zelis i smatras ispravnim,nepotrebno je produzavati vreme cekanja zbog straha da ce tvoj decko imati lose misljenje o tebi...U smislu "ona je laka,odmah mi je "dala"..itd...To kada ces i kome ces se podati treba da bude tvoja procena,jer ti najbolje znas kakav je tvoj decko i koja vas osecanja vezu |
Ma razumjem te šta želiš kazati...Pa jest istina dan danas i 12 godišnjice stupaju u sexsualni odnos,vrlo brzo! A niko ne pomisli na loše strane toga...na posledice! Dosta ovih devojčica i zatrudni zato što ne pomisliju! Mogu samo da pomislim koliko jih dodje da prave abortis.
Upravu si ti ja se sa tobom potpuno slažem šta se tiče toga! A ima dosta djevojka koje to učine zbog društa ili svog momka...znam jednu curu što je imala svoj prvi spolni odnos samo zbog toga što su sve njene kolegica to radile a ne zbog toga što je ona to željela.
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Pa i nije cekao dugo, nekih mesec dana. Oboma nam je bio prvi put i zaista smo to uradili iz ljubavi. Eto sada smo i u braku!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|